Cześć ranne ptaszki,
Natka dołączam się do dziewczyn, jeśli masz możliwość szybkiego przyjazdu do Polski, to może to najlepsze rozwiązanie, a nie czekać, córeczka jest malutka i takie coś z pewnością bardzo ją osłabia i męczy, więc jeśli jest możliwość to jedź do Polski jak najszybciej, jeśli tam, w kraju bardziej rozwiniętym nie znajdujesz odpowiedniej pomocy
Ja tego filmiku nie oglądałam, zresztą ciągle jestem na etapie nie oglądania, wolę poczytać, jakoś się czasem boję, że zobaczę na tych filmach z ciąży czy porodu coś co mnie przerazi i wpadnę w panikę, a ja czasem lubię być histeryczką, ale jak mówicie, że efekty fajne i ładny filmik to obejrzę, ja póki co chyba przyzwyczaiłam się do myśli o cc, ciekawe co będzie tuż przed...
ja to się do niczego nie nadaję
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
pojawiły się wzdęcia, lekka zgaga, gazy straszne, i mieliśmy wczoraj iść na wieczorek gry w ps, choć wcale nie pałałam do tego entuzjazmem, ale ostatecznie skończyło się na pozostaniu w domu i wypożyczeniu filmu DVD, bo ja jestem jakaś niewyjściowa, ostatnio ze spaceru ledwo do łazienki doleciałam z "czymś grubszym", i wczoraj właśnie się bałam,że pójdziemy, tam właściwie same chłopy, ja dostanę jakiejś biegunki i będzie, że już chcę wracać do domu, a C. non stop ostatnio słyszy od kolegów, że jest pantofel, bo woli, zamiast się z nimi włóczyć, to pobyć ze mną i brzuszkową Zuzią w domku lub na spacerze. No, ale oni go codziennie gdzieś wyciągają, ja mu nie zabraniam, on sam nawet mówi, że jednak się zmienił, dorósł, a ci jego kumple niektórzy to jeszcze gówniarze w podejściu do życia i on nie ma za bardzo o czym z nimi gadać.... no jak to świadomość potomstwa zmienia mężczyznę
C. idzie dziś na kawalerski i chyba będą jutro nici z kupowania garnituru i rozglądania się za sukienką, biżuterią i obrączkami, bo jak go znam to pewnie prześpi cały dzień
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)