reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Tunia ja zaopatrzylam sie w zapas rennie, i jestem mega zadowolona, jak tylko czuje ze cos jest nie tak to sobie zapodaje tabletke i pomaga, od kilku dni stosuje tez kwas mlekowy , nie trilac ale cos w tym stylu i jest duuzo lepiej, moge sobie wypic dziwne soki pomaranczowe z miaszem i nic :) a wczesniej musialam sie liczyc ze zgaga
Joamar sliczna ta sukienusia, fajnie ze material ma lejacy to nie bedziesz wygladala jak balonik chociaz z Twoim brzuszkiem mikruskiem to i przy innym materiale male szanse na gruby wyglad :)) ja uparcie szukalam w Pl sukienki z odcinanym biustem i jak przymierzalam np len czy bawelne to.... :O :O 9 miesiac
Kurcze nie dziwie sie ze tesknisz i Cie nosi, niby przywyklas do rozlaki ale teraz jest taki goracy okres u Ciebie ze maz i jego obecnosc jak najbardziej by sie przydaly:) heh pamietam jak moj siostrzeniec szedl do przedszkola :O bardziej sie denerwowalam niz jego mama :O :D i pamietam jak ja szlam do przedszkola bo wszystkie mamy innych dzieci plakaly, to sprawilo ze poczulam sie odpowiedzialna za moja mame i ja pocieszalam :D zeby nie byla smutna, potem poszlam sobie do sali spedzilam frustrujacy dzien i nastepnego moja mamcia dostala zawiadomienie ze koniecznie musza mnie przeniesc grupe wyzej :) za dojrzala bylam w wieku 3 lat :O, Julcia spokojnie da sobie rade, szkola i poznawanie nowych rzeczy sa ekscytujace :) nie pamietasz?? :)

reklama
joamar śliczna sukienka. ja też wczoraj kupiłam sukienke na wesele - odcinaną pod biustem ale niestety cała czarna. ogólnie fajna i na pewno przyda się po ciąży, a właśnie o to mi chodziło. tylko butów nie mam hehe

dzieki za miłe słowa:-)
Salomii, bardzo mnie pocieszyłaś:tak:
Ja mam nadzieję, że już za około tydzień, sprawdzę jak to jest w trakcie i po baraszkowaniu, ale w sumie za bardzo to mi się jakoś nie chce. Może jak M. przyjedzie to zmienię się w demona seksu:-p:-p:-p.
Jeśli, każdy opisuje, że coś jest nie tak to u mnie jedyne czym mogę się poskarżyć to, że w ostatnich kilku dniach jak chce mi się strasznie siku to idę i muszę tak jakby wyciskać i się męczyć, żeby coś poleciało.
Aha wiecie może czy żeby kupić żelazo trzeba mieć receptę??

Tunia - Nie wiem czy dobrze przekleilam link - sukienka srebnoszara? Mi sie podoba zwlaszcza ta jasniejsza, lubie proste sukienki bez wielkich udziwnien. Nie podoba mi sie za to naszyjnik do niej - zalozylabym cos srebnego krotszego, tak na dekolcie by tylko bylo i nie wchodzilo na material.

Joamar piekna sukienka, nada sie na wiele okazji.

Gosia gratulacje, ze w koncu znalazlas sukienke :-)

no właśnie jeśli nic nie znajdę w sklepie stacjonarnym, to ją zamówię, realizację zamówień mają krótką więc gdyby nie leżała dobrze, to zawsze mogę zwrócić i poszukać jeszcze po sklepach,

mnie też bardziej się ta srebrnoszara podoba, zresztą mam buty od ryłko w takim kolorze więc nie musiałabym szukać do niej butów

Tunia sukienka się nadaje - jak najbardziej.
chociaż ja akurat osobiście w ciąży wolałabym trochę inny krój bo ta może być mocno opięta - zależy jaki będzie brzuszek. wolę odcięte pod biustem i luźno puszczone :) no ale to moje widzi mi się i nic nie zmienia faktu, że sukienka którą pokazałaś jest ładna, ale po prostu nie dla mnie w tym momencie.

reklama
Tunia, sukienka jest bardzo ladna, a jesli buciki Ci beda pasowac to nie ma nawet nad czym myslec :) hmm tylko wlasnie naszyjnik to bym tak bardziej przy szyjce jakis wybrala i moze cos delikatnego na reke, natomiast na ramionka albo bolerko albo np jakis ladny nie gruby szal i bedziesz sliczna panna mloda :)))) aa no i sukienka powinna lezec dobrze bo material ma chyba taki ze sie ladnie dopasowuje do sylwetki.

Do góry