reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
pamiętajcie że lekarz może Wam wypisać zwolnienie na 3 dni wstecz tylko, w przód to nie wiem ile:)

Mnie dziś szczęsliwie nic nie boli ( odpukać w niemalowane:D ) byłam już na pobraniu krwi, a za dwie godziny jadę na usg jamy brzusznej, mi sie kurnia nie chce.......tak bym sobie poleżała.........

Missiiss brzuszek Ci rośnie:) Marcelkowi się ciasno zaczyna robić to się zaczyna rozpychać:) dobrze będzie:D

"zespół niespokojnych nóg" - ależ mi się to podoba:D tak tak.... mam, i to bardzo niespokojne nogi hehe:D

Ostatnia edycja:
Dzień dobry laski :)

ostatnio mnie różne śmieszne przemyślenia po główce chodzą i ... jestem przerażona. Za 3 miesiące będę "w terminie" i dosłownie aż mi się słabo robi jak o tym pomyślę. Będę miała dwoje dzieci...

juz myslalam ze karetka po mnie przyjedzie... :( wstalam do kibla usiadlam wycikalam sie i wstalam i prawie upadlam maz mnie zlapal i zaniosl do lozka :( taki niemilosierny bol w kroczu mnie zlapal ze sie powylam... :( polezalam i ciut przeszlo... ani usiasc za bardzo ani stac. nie wiem jak dam rade do siebie dojechac na siedzaco 2 godziny ... kur**a wiedzialam ze sie cos musi zpiep***ć :(
odcinam sie od neta niedlugo wiec jakis cza smnie nie bedzie. obym tylko nie wyladowala w szpitalu :( jutro mam jechac na komisje i 2 razy juz mienial;am termin bo bylam w szpitalu a jak jutro sie bede zle czula to nie pojade i mnie zabija na tej komisji i jakas kare wlepia :(

mamolka witaj w gronie przerażonych mam ;) Z taką różnicą że mnie przeraża posiadanie jednego dziecka :)) Ale ty masz juz wprawę więc ze wszystkim dasz sobie spokojnie radę :)

ehhhhh Pani Problem nasza kochana....rozlóż się jakoś wygodnie w podróży, żeby tam Ci nic nie uwierało...nie chcesz skontrolować tego krocza? od czego tak bolało? kurczę ty to się masz biedulko.oby dziś i jutro minęło tak szybko jak jedna sekunda, i bez zadnych niespodzianek, limit już wyczerpany.

missiiss ty się komisją nie przejmuj! najważniejsze żebyś ty się dobrze czuła, a reszta jest mniej ważna. Może zadzwoń do swojego lekarza i zapytaj co to mogło być. Mam nadzieje,ze teraz lepiej się czujesz! W każdym razie gdyby sie cos dzialo to jedź od razu do szpitala i nie zwracaj uwagi na nic innego.

reklama
wiecie co jakbym poszla tzn pojsc nie dam rady niema szans ale jakbym poszla tutaj w opolu to pewnie mnie beda chcieli zostawic a ja jade zaraz do domu... :/ nie zostane w opolu a od siebie iejscowosci do wro mam godzine jazdy autem po drodze najblizszy szpital 20 min drogi. jezu nawet nie wiecie jak sie wystraszylam :( to tak bardziej jakby ta sciana tylnia w pochwie i przednia od tylka jakos tam tak czuje taki ciezar.... wiecie jak ja sie boje ze mi tam dzidia ocno przyciska i szew mi co tam robi ... boze umre a jutro chyba nie pojade...

najgorsze jest to ze i opolski moj gin jest na urlopie a do profesora nie mam nr :( z reszta on tez na urlopie. kurde a oni nie odbieraja tel na urlopie :( toz sobie lekarzy wybralam :(

Do góry