reklama
ewwe
Fanka BB :)
Własnie czytałam majówki Ale tam jakiś trol chyba zagościł:
https://www.babyboom.pl/forum/przyszle-mamy-f64/maj-2011-a-43347/
nie powiem bo się ubawiłam
ale z drugiej strony to smutne troche....i przerażające w sumie,
Wiolcia_6
Grudniówka 2010 :)
Zwłaszcza jak zaczęła pisać że się bawi lalkami i udaje że to jej dzieci :/
agaj44
miłej nocki dla WAS! DZIĘKUJĘ TYM< KTÓRE WSPIERAJĄ - Nawet nie wiecie ile to dla mnie znaczy!!!
miłej nocki dla WAS! DZIĘKUJĘ TYM< KTÓRE WSPIERAJĄ - Nawet nie wiecie ile to dla mnie znaczy!!!
grudniówki z bb najlepsze są na świecie i wszystkie cie tu wspierają na pewno
(: Anka :)
Trzymaj sie agaj! Bedzie dobrze - w koncu wygracie. I dodatkowo wasza maluda bedzie z wami na swiecie :-)
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
agaj masakra w ogole... dobrze ze poszliscie na policje moze ja zamkna w psychiatryku i bedzie spokoj ... jejciu to jest nie do pomyslenia taka sytuacja ...:/ trzymam kciuki zebey wszystko sie udalo dobrze zalatwic i byscie mieli juz spokoj
a ja sie obudzilam z bolem brzusia :/ wzielam dupka i narazie leze i czekam az przejdzie... dzidzia kopie mam nadzieje ze to nie jakies mocne skurczze tylko gazy ?? boze oby bo sie juz boje... a dzsiaj sprzatanie i dalsze pakowanie i wyprowadzka.
a ja sie obudzilam z bolem brzusia :/ wzielam dupka i narazie leze i czekam az przejdzie... dzidzia kopie mam nadzieje ze to nie jakies mocne skurczze tylko gazy ?? boze oby bo sie juz boje... a dzsiaj sprzatanie i dalsze pakowanie i wyprowadzka.
reklama
(: Anka :)
Hej :-)
Witam ranne ptaszki Mnie dzis obudzil maz wychodzac do pracy i juz nie moge zasnac. Pewnie za 3 h pojde odsypiac znowu ;-) Dzis znow sprzatanie i ukladanie. Niby taka mala ta kuchnia, a tyle z nia roboty. Chcialabym jednak do weekendu skonczyc :-)
missiiss oby przeszlo - moze to nic takiego... nie przemeczaj sie dzis za duzo tylko.
Witam ranne ptaszki Mnie dzis obudzil maz wychodzac do pracy i juz nie moge zasnac. Pewnie za 3 h pojde odsypiac znowu ;-) Dzis znow sprzatanie i ukladanie. Niby taka mala ta kuchnia, a tyle z nia roboty. Chcialabym jednak do weekendu skonczyc :-)
missiiss oby przeszlo - moze to nic takiego... nie przemeczaj sie dzis za duzo tylko.
Podziel się: