reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

salomii niestety nic nie wiemy o sunflower. mam tylko nadzieję, że z tym jej mężem wszystko ok. ona miała wypoczywać ale dziwne to, że od tylu dni w ogóle się nie odzywa...

missiiss super!!!!! wszystko wam się układa dobrze i o dzidziolka też się nie martw - wytrzyma na pewno w brzucholu :) pogratuluj twojemu m :)

ja ostatnio przeczytałam, że jak się czyta jakiś fragment tekstu w ostatnich miesiącach ciąży codziennie i dziecko słyszy to po urodzeniu jak mu się to przeczyta to się podobno uspokaja - ciekawe :) no i poza tym jest tak przyzwyczajone do naszej mowy, że reaguje podobno jak zaczynamy gadać w innym języku. chociaż ja osobiście nie zauważyłam, żeby jakoś zareagowało jak w irlandii po angielsku gadałam. no ale może przyzwyczajone bo pierwsze 3 miesiące tam byłam i też gadałam po angielsku więc nie wiem czy to prawda czy nie :D

reklama
missiiss szczęśliwa kobieto, gratulacje dla mężusia:-D Super że poszło do przodu, jeszcze w grudniu więcej szczęścia będzie i nie zamartwiaj się na zapas:-)

dzieki dziewczyny kochane jestescie :) :****** teraz mam tylko nadzieje ze wszystko bedzie tak pieknie si eukladalo :) bo juz do szczesci ami brakuje tylko dzidzisia juz piernicze moje chorobsko jaknie chce niech sobie nie idzie ale dzidzia zeby piekna i zdrowa byla :) a z kropkami moge zyc do konca zycia :) jej szczesliwa dzisiaj jestem jak malo kto :)

postaram sie bardzo bardzo:) boze moje dziecko to tylu naraz endorfin chyba nigdy nie dostalo hehe :) ostatnio tylko stresy a dzisiaj przynajmniej jest szczesliwe bardzo jak ja i kopie hehe :) chyba chce to potwerdzic co pisze :D

Nie wiem co w tym jest, ale moje dziecko ( i innych znajomych z którymi na ten temat rozmawiałam) bardzo lubiło dźwięk odkurzacza czy suszarki. Tylko odkurzacz musiał być włączony w drugim pokoju ( a nie np . przy leżaczku z małym).

Nieraz zdarzyło się nam że Olek zasnął przy chodzącym, długo w pokoju odkurzaczu, chodzącej suszarce czy jak brałam kąpiel przy szumie wody :)

missiiss huraaaaa :***** ale super z tą pracą:):):):) bardzo się cieszę!! bardzo bardzo bardzo!!:)

W ogóle to dobrze że w 24 tygodniu masz tyle zajęć :) o głupotach nie będziesz miała czasu myśleć, tylko wszystko powolutku rób, nic ponad własne siły a nawet i trochę mniej:) teraz to zobaczysz, wszystko będzie dobrze:)

sarka mi gin kazała brać pregna plus i co? złaziłam z 10 aptek i w żadnej nie było, więc kupiłam feminatal:)

Tunia :D:D:D:D proponuję jeszcze mówić szeptem hehehe

A jeżeli chodzi o wózek espiro to ja czekam właśnie tylko nie na gtx ale na vector 4 air :) zamówiłam na allegro kilka dni temu, i już nie mogę się doczekać:D

Byłam dziś u hematologa, w sumie nic się nie dowiedziałam - dostałam listę badań niezbędnych, i kolejna wizyta 1 września,
o 18 dzisiaj jeszcze kontrola u gin, po tym moim sobotnim plamieniu, oby wsio było ok, bo mnie wczoraj wieczorem tak podbrzusze bolało że myślałam że umrę...

w ogóle co to za pogoda? myślałam że mi głowę zwieje....

Tunia - gratuluje pracy!!!!

mississ - no i oczywiscie Twojemu mezowi tez :D

dobre wiadomosci dzisiaj :)
ja chodze wkurzona od rana, bo mialam konfrontacje z szefem i on oczywiscie focha strzelil, ze ja ide na zwolnienie jednak, a nie ma nikogo na zastepstwo. wiec ja mu wygranelam, ze to chyba oni powinni sie martwic o zastepstwo i ze mieli 3 m-ce, ze by sie tym zajac. a teraz to ja nie zmienie decyzji ;) faceci sa beznadziejni jednak ...

gufii dzieki :) no faceci to mysla czesto nie o tym co trzeba a pozniej budza sie z reka w nocniku :) ale dobrz emu powiedzialas ty dawalas znac wczesniej :)

ewwe :) &&&&& za dzisiejsza wizyte oczywiscie :) co do wozkow to ogladalam twojego espio i bardzo mis ie spodobal :) ale czy twoj model nie ma z przodu tych malutkich koleczek ?? tak mis ie cos zdawalo ;) co do zajec no niby tak mniej glupot do glowy przychodzi :) zaraz sie biore za lazienke rzeczy juz pozbierac i co bez schulania i wyginania moge posprzatac to sprzatam reszte m zostawiam wiecie on teraz ma duzo zapalu entuzjazmu i energii wiec trzeba to wykorzystac hyhy :p ;)
jutro dwugodzinna jazda do domku, w piatek znow 2 godziny w drodze bo na komisje orzeczeniowa jade ... ehh zeby weekend spokojny tylko byl od tego mojego jezdzenia... ewwe a masz do zrobienia przeciciala antykardiolipidowe i p. toczniowe ??

Ostatnia edycja:
reklama
missiiss gratulacje!!! dla mężulka!
super, że ma tą pracę!!!

ewwe vector 4 też mi się bardzo podobał, ale jakoś nie wiem, czy go kupię. Jak przyjdzie wózeczek to koniecznie daj znać, a ja popytam Cię o te szczegóły, które mnie niepokoiły.:tak:

no dobra laseczki to ja spadam do lekarza! Już się nie mogę doczekać spotkania z moją kochaną niunią:-)
p.s. o kciuki proszę!

Do góry