reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Ja też nie "widzę" tej kąpieli - ciasno, umyć nic dziecku nie można i jeszcze trzeba główkę trzymać. To ja już wolę tę stówkę na coś innego przeznaczyć (tym bardziej że wanienkę juz mam - za 27 zł ;-)

reklama
może i macie racje :) ale rozbawił mnie text KISENIE ogórków noi sam fakt nie dojścia wszędzie bo i jak a w wanience dieciątko sie umyje z każdej strony i jest o wiele tańsze no 30 zł to nie 100 :O co też przekonuje na wanienką

:(:( I STAŁO SIĘ....
właśnie przeżyłam mega stres...cała się trzęsłam i nic nie mogłam mówić...
Szanowna Żonka złożyla wizyte...na szczęście nie weszła do mnie do mieszkania...stała pod blokiem i zaatakowała mojego faceta. Uderzyła go kilka razy ale raz konkretnie bo z zaskoczenia. PRzyszła z małą, która się rozpłakała jak ta wariatka uderzyła tatę....
Idziemy na policję i składamy pismo do sądu rodzinnego...No ale co najgorsze, że skoro ona tak się umie zachować to boję się o Maluszka bo ile jeszcze takich stresów mnie czeka...??

:szok::szok::szok:

Agaj to chyba najmniejszy problem - stres, w takiej sytuacji, kiedy ta kobieta jest w stanie zaatakowac mezczyzne to rowniez moze zaatakowac Ciebie:wściekła/y: jestem w szoku, szybko leccie na policje i egzekwujcie wszystko co wam sie nalezy, nie wiem jak to wyglada w Pl, czy nakaz zblizania sie wyegzekwowac mozna od razu czy trzeba isc do sadu i czekac:sorry2: no i biedne dziecko, raany ona ma dopiero 5 lat:-(

matko agaj to istna wariatka:szok: i jeszcze naraża na to dziecko!! msakra :no: bardzo dobrze że rozwiążecie to sądownie, wszystko to może Wam pomóc w sprawie rozwodowej! Ty jestes w trudnej sytuacji, rozumiem Twoje obawy to ma mać zdolna jest do wszystkiego:wściekła/y: szkoda mi tez tej małej:-(

cristalrose to witaj w klubie bolących kręgosłupów:zawstydzona/y: i to piersiowych bo mam ten własnie problem, po nocy nie moge podnieć się z łóżka:-(

Dziewczynki gratuluję 3 trymestru, mo to się zdaje że teraz już z górki;-)

ja też waiderkom do kapieli zdecydowanie mówię nie!!! ot kolejny wynalazek niekoniecznie udany:-D

Wiecie co mam jakies dziwne zachcianki, ugotowałam dziś biały barszcz, chciał mi się go jak nie wiem, wlałam na talerz a tu odruch wymiotny:szok: wszystko mi w nim śmierdziało:angry: zachciało mi się nagle mega coś słodkiego!!!!:szok:a że staram sięnic nie mieć żeby nie żreć to sama zrobiłam swój stary poczciwy specyfik z płatków śniadaniowych kaka śmietany i margaryny, właśnie jm druga miskę a jak pomyślę o tym żurku w garnku to :baffled:.....:-D

wygląd noworodków - dla mnie wszytskie wyglądają jak szczurki;-> i chociaż Wiki nie była poobcierana i bez chrostek, to i tak takie oczka podpuchnięte jak u szczurka.

baba wariatka!! i jeszcze przy dziecku, specjalnie, żeby tatusia emocjonalnie zaszantażować! kretynka...

Hej
Widze ze wiele z was nazeka to mi tez jakos razniej. Myje te szafki i ukladam, ale wszystko powoli idzie i mam wrazenie ze nic nie zmienia sie w tym burdelu. Brzuch mnie boli nadal, choc nospe lykam. Ogolnie to chyba nie moj dzien (znowu). Za to bol karku i reki przechodzi - termofor zrobil swoje :) Juz moge nawet lezec na lewym boku. Zawsze jakies osiagniecie :baffled:

Jestem pelna podziwu ze nadal pracujecie. Wiem oczywiscie ze wszystko zalezy od rodzaju pracy i zdrowia. U mnie to nie wchodzilo w gre chocby z powodu pracy o wysokim ryzyku, jesli chodzi o zachorowanie na cos. No i przez moje zdrowie. Niemniej to i tak meczace z tymi wszystkimi dolegliwosciami i coraz wiekszym brzuszkiem...

agaj biedna wspolczuje tej stresujacej sytuacji :/ No i przykro mi z powodu tego, ze dziecko musialo na to patrzec :/ - biedulka. Nie ruszaj sie nigdzie sama z domu, a na policji mam nadzieje ze duzo zdzialacie - trzymam kciuki.

missiiss trzymam kciuki za prace dla meza ;-) No i oby ten bol twoj w koncu przeszedl...

myangel piekne zdjecie Julki - eh... tez chce juz grudzien i malenstwo na rekach... :sorry2:

No i gratuluje dziewczynom wchodzacym w trzeci trymestr! Super :-)

w życiu bym sobie nie kupiła tego wiaderka zamiast wanienki!!

agaj współczuje. mam nadzieję, że szybko się sprawa zakończy - oczywiście pomyślnie. szkoda tej małej, że musi znosić to co jej mamuśka wyprawia!

ja taka obolała i zmęczona pojechałam z siostrzeńcem do lekarza i potem za sukienką. ale nic nie kupiłam tylko się jeszcze bardziej zmęczyłam. myślałam, że zasnę za kierownicą. do tego jeszcze przejechać przez poznań (a przynajmniej przez ul. bukowską) to istny koszmar!! miałam sobie kupić magnez i zapomniałam a czasami miewam skurcze od wczoraj :/ no nic. teraz już mi się nie chce wychodzić. jutro skoczę do apteki.

co do wyglądu dzieciaczków... moja koleżanka (rodziła miesiąc temu) spojrzała na synka i powiedziała "boże, jaki on brzydki". położna spojrzała na nią jak na idiotkę a ona "no naprawdę wygląda jak kosmita ale jest nasz i bardzo go kocham" i w śmiech. no a położna "najgorsza matka na świecie" i też się śmiała hehe

Ostatnia edycja:
Dzięki Dziewczyny za ciepłe słowa!
Idziemy na jakiś spacerek żeby ochłonąć bo ciężko tak wysiedzieć. Na szczęście mój facet się nie załamał, tylko śmiał się z niej i zamierza spokojnie wykorzystać to jej zachowanie w sądzie.
Spokojnie od jutra mam nadzieję że wejdę w tematy o których piszecie bo dziś jakoś ciężko mi usiedzieć przy kompie.
BUUUZIAKI DLA WAS!!

reklama
Do góry