reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

my chyba będziemy się lepiej czuły jak będziemy zostawały babciami niż teraz jak mamy być mamuśkami :D moja babcia ma 90 lat i w tej chwili to mi się wydaje, że ona lepiej chodzi ode mnie :D

reklama
hej

jejjjcciiuuu ale dzisiaj bolowo na forum :szok:

ewwe kciuki mocno zacisniete :)
.
dupsko mnie narazie nie boli... hyhy ;) wczoraj sie zbadałam :p i nic nie wyczulam. boli mnie bardziej przy tej kosci na dole wiec moze ona mi sie rozlazi skoro piszecie ze tak moze byc?? w kazdym badz razie zrobilam sobie oklady z zimnej herbaty chwile i dalam rade zasnac .

co do siary z cyca... hmmm mi leci bialawe na przemian z przezroczystym. wyczytalam ze to jest mleko ale to bezwartosciowo probne czy jakos tak.

wiolcia i vengo gratulacje 3 trymestru :)

aaaa moj maz juz po rozmowie kwalifikacyjnej o 12 ma pociag z wro do opola :) jest bardzo zadowolony i gosciu mu powiedzial ze do jutra do 16 da znac takze prosze jeszcze o kciuki do jutra do 16 zeby jednak zadzwonil i zeby moj mezulek poszedl do pracy od wrzesnia. boze nawet nie wiecie jaka w nim radosc jest jak mysli o pracy i ze sie ruszylo cos w koncu z rozmowami :)

To powitanie to raczej dla naszej prekursorki Wiolci :-) która wkroczyła w 28. tydz.
Zatem witaj w 3 trymestrze (choć to powód do radości, to jednak dolegliwości umniejszają rangę wydarzenia;-))
Ja tez ponarzekam - od 2 tyg boli mnie kręgosłup w odc. piersiowym:dry: podejrzewam że od spania - nie moge znaleźć odp pozycji.
Poza tym ja wciąż pracuję (ktoś jeszcze, czy tylko ja taka ofiara systemu????:baffled:) i niestety nie zanosi się na szybkie przejście na L4:dry:
Ehhh, co robić, wracam do roboty:-(

Wiolcia to dla mnie to powitanie ;)? Tak, ten czas ten leci, choć niektórzy mnie "pocieszają" , że teraz to dopiero się będzie nam dłuuuuużyć. Szczególnie pewnie przez te noce nie przespane... Ale co tam jakoś faktycznie te 2 trymestry zleciały, damy radę :-) Śmiać mi się chce z mojego suwaka bo jak na zawołanie dziś w nocy wyprodukowała mi się siara... I tak sobie pomyślałam żartobliwie "ale siara" :-D
hahaha dobre :-D Mnie (odpukać) siara się narazie nie pojawiła. A ten 3 trymestr to faktycznie będzie nam się wlekł zwłaszcza jak brzuchy podrosną do granic możliwości ;-);-) Na nieprzespane noce nie narzekam bo juz nie sypiam - jak nie bezsenność to zgaga - zawsze coś :sorry2: Na kiedy ty masz w ogóle termin?? coś ok 1 grudnia??

Cristalrose a czy ty przypadkiem nie masz terminu na 24 listopada?? Bo jeśli tak to powinnas razem ze mną wkraczać w 3 trymestr :p

Cristalrose a czy ty przypadkiem nie masz terminu na 24 listopada?? Bo jeśli tak to powinnas razem ze mną wkraczać w 3 trymestr :p

No wkraczam, wkraczam (a raczej się wtaczam) tylko mój suwaczek się coś zawiesił - muszę go zresetować chyba;-)

Dodałam sobie drugi:p

Ostatnia edycja:
Ja jestem trochę pogubiona z tymi tygodniami, ale i tak każdy kolejny nowy tydzień mnie cieszy bo zbliża nas do ujrzenia naszego szczęścia :-)
A termin wg usg 28 listopada, wg om 3 grudnia, miałam nieregularne cykle-więc loteria, ale i tak raczej nastawiam się na pocz grudnia bo poprzednio przenosiłam. Dlatego dla mnie najb. przełomowy będzie poprostu pocz. września - czyli za tydz.

Dziewczyny gratulacje,że już osiągnęłyście ten pułap.

Missiiss 3mam kciuki żeby wszystko się udało !

Ostatnia edycja:
cristlrose - ty ofiara systemu biedna ;) ja jeszcze pracuje, ale od 1.09 ide na L4. oczywiscie nie maja jeszcze nikogo na moje zastepstwo, ale to juz ich problem nie moj. wkurza mnie to, bo przeciez od 3 m-cy wiedza, ze jesetm w ciazy i od razu tez mowilam, ze we wrzesniu ide na zwolnienie. a teraz pewnie mysla, ze jeszcze troche popracuje, ale 1.09 to juz termin nieodwolalnu :D

mnie tez siara leci juz jakis czas. a teraz szczegolnie w nocy - jak rano wsatje , to mam pozasychane plamy na koszuli :/ chyba zaczne spac w topie i wkladkach, bo nie wyglada to zbyt apetycznie ...

vengo mam lekarza, u którego byłam 11 sierpnia ale wtedy jeszcze mi się ząb nie wybijał...teraz mogę jedynie po konsultacje zadzwonić...może masz rację z tym lekarzem..

reklama
Do góry