reklama
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
hej
jejjjcciiuuu ale dzisiaj bolowo na forum
ewwe kciuki mocno zacisniete
.
dupsko mnie narazie nie boli... hyhy wczoraj sie zbadałam i nic nie wyczulam. boli mnie bardziej przy tej kosci na dole wiec moze ona mi sie rozlazi skoro piszecie ze tak moze byc?? w kazdym badz razie zrobilam sobie oklady z zimnej herbaty chwile i dalam rade zasnac .
co do siary z cyca... hmmm mi leci bialawe na przemian z przezroczystym. wyczytalam ze to jest mleko ale to bezwartosciowo probne czy jakos tak.
wiolcia i vengo gratulacje 3 trymestru
aaaa moj maz juz po rozmowie kwalifikacyjnej o 12 ma pociag z wro do opola jest bardzo zadowolony i gosciu mu powiedzial ze do jutra do 16 da znac takze prosze jeszcze o kciuki do jutra do 16 zeby jednak zadzwonil i zeby moj mezulek poszedl do pracy od wrzesnia. boze nawet nie wiecie jaka w nim radosc jest jak mysli o pracy i ze sie ruszylo cos w koncu z rozmowami
jejjjcciiuuu ale dzisiaj bolowo na forum
ewwe kciuki mocno zacisniete
.
dupsko mnie narazie nie boli... hyhy wczoraj sie zbadałam i nic nie wyczulam. boli mnie bardziej przy tej kosci na dole wiec moze ona mi sie rozlazi skoro piszecie ze tak moze byc?? w kazdym badz razie zrobilam sobie oklady z zimnej herbaty chwile i dalam rade zasnac .
co do siary z cyca... hmmm mi leci bialawe na przemian z przezroczystym. wyczytalam ze to jest mleko ale to bezwartosciowo probne czy jakos tak.
wiolcia i vengo gratulacje 3 trymestru
aaaa moj maz juz po rozmowie kwalifikacyjnej o 12 ma pociag z wro do opola jest bardzo zadowolony i gosciu mu powiedzial ze do jutra do 16 da znac takze prosze jeszcze o kciuki do jutra do 16 zeby jednak zadzwonil i zeby moj mezulek poszedl do pracy od wrzesnia. boze nawet nie wiecie jaka w nim radosc jest jak mysli o pracy i ze sie ruszylo cos w koncu z rozmowami
cristalrose
Fanka BB :)
To powitanie to raczej dla naszej prekursorki Wiolci :-) która wkroczyła w 28. tydz.
Zatem witaj w 3 trymestrze (choć to powód do radości, to jednak dolegliwości umniejszają rangę wydarzenia;-))
Ja tez ponarzekam - od 2 tyg boli mnie kręgosłup w odc. piersiowym podejrzewam że od spania - nie moge znaleźć odp pozycji.
Poza tym ja wciąż pracuję (ktoś jeszcze, czy tylko ja taka ofiara systemu????) i niestety nie zanosi się na szybkie przejście na L4
Ehhh, co robić, wracam do roboty:-(
Zatem witaj w 3 trymestrze (choć to powód do radości, to jednak dolegliwości umniejszają rangę wydarzenia;-))
Ja tez ponarzekam - od 2 tyg boli mnie kręgosłup w odc. piersiowym podejrzewam że od spania - nie moge znaleźć odp pozycji.
Poza tym ja wciąż pracuję (ktoś jeszcze, czy tylko ja taka ofiara systemu????) i niestety nie zanosi się na szybkie przejście na L4
Ehhh, co robić, wracam do roboty:-(
Wiolcia_6
Grudniówka 2010 :)
hahaha dobre Mnie (odpukać) siara się narazie nie pojawiła. A ten 3 trymestr to faktycznie będzie nam się wlekł zwłaszcza jak brzuchy podrosną do granic możliwości ;-);-) Na nieprzespane noce nie narzekam bo juz nie sypiam - jak nie bezsenność to zgaga - zawsze coś Na kiedy ty masz w ogóle termin?? coś ok 1 grudnia??Wiolcia to dla mnie to powitanie ? Tak, ten czas ten leci, choć niektórzy mnie "pocieszają" , że teraz to dopiero się będzie nam dłuuuuużyć. Szczególnie pewnie przez te noce nie przespane... Ale co tam jakoś faktycznie te 2 trymestry zleciały, damy radę :-) Śmiać mi się chce z mojego suwaka bo jak na zawołanie dziś w nocy wyprodukowała mi się siara... I tak sobie pomyślałam żartobliwie "ale siara"
Cristalrose a czy ty przypadkiem nie masz terminu na 24 listopada?? Bo jeśli tak to powinnas razem ze mną wkraczać w 3 trymestr
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
a no rzeczywiscie od 28 tc pomylka kurcze czemu ten 6 miechjest taki dlugiii bbrrr
cristalrose
Fanka BB :)
Cristalrose a czy ty przypadkiem nie masz terminu na 24 listopada?? Bo jeśli tak to powinnas razem ze mną wkraczać w 3 trymestr
No wkraczam, wkraczam (a raczej się wtaczam) tylko mój suwaczek się coś zawiesił - muszę go zresetować chyba;-)
Dodałam sobie drugi
Ostatnia edycja:
vengo
Zaangażowana w BB
Ja jestem trochę pogubiona z tymi tygodniami, ale i tak każdy kolejny nowy tydzień mnie cieszy bo zbliża nas do ujrzenia naszego szczęścia :-)
A termin wg usg 28 listopada, wg om 3 grudnia, miałam nieregularne cykle-więc loteria, ale i tak raczej nastawiam się na pocz grudnia bo poprzednio przenosiłam. Dlatego dla mnie najb. przełomowy będzie poprostu pocz. września - czyli za tydz.
Dziewczyny gratulacje,że już osiągnęłyście ten pułap.
Missiiss 3mam kciuki żeby wszystko się udało !
A termin wg usg 28 listopada, wg om 3 grudnia, miałam nieregularne cykle-więc loteria, ale i tak raczej nastawiam się na pocz grudnia bo poprzednio przenosiłam. Dlatego dla mnie najb. przełomowy będzie poprostu pocz. września - czyli za tydz.
Dziewczyny gratulacje,że już osiągnęłyście ten pułap.
Missiiss 3mam kciuki żeby wszystko się udało !
Ostatnia edycja:
gufi
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
cristlrose - ty ofiara systemu biedna ja jeszcze pracuje, ale od 1.09 ide na L4. oczywiscie nie maja jeszcze nikogo na moje zastepstwo, ale to juz ich problem nie moj. wkurza mnie to, bo przeciez od 3 m-cy wiedza, ze jesetm w ciazy i od razu tez mowilam, ze we wrzesniu ide na zwolnienie. a teraz pewnie mysla, ze jeszcze troche popracuje, ale 1.09 to juz termin nieodwolalnu
mnie tez siara leci juz jakis czas. a teraz szczegolnie w nocy - jak rano wsatje , to mam pozasychane plamy na koszuli :/ chyba zaczne spac w topie i wkladkach, bo nie wyglada to zbyt apetycznie ...
mnie tez siara leci juz jakis czas. a teraz szczegolnie w nocy - jak rano wsatje , to mam pozasychane plamy na koszuli :/ chyba zaczne spac w topie i wkladkach, bo nie wyglada to zbyt apetycznie ...
reklama
Podziel się: