reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

gdzie wy macie te nieznośne upały? albo do Poznania nie dotarły, albo mi się odczucie temperatury zmieniło....

Tunia wchodzisz juz w taki okres ciąży ,że nie będziesz dała radę spać. Ja juz od jakiegoś czasu nie mogę spać w nocy , bo bolą plecy i zadnna pozycja do snu mi nie pasuje. A wiedz ,ze będzie coraz gorzej.

nie jest powiedziane, w pierwszej ciąży spałam jak niemowlak do samiutkiego końca.

reklama
heh ja nie mam problemu ze snem jak narazie, na poczatku mialam okresy bezsennosci ale to juz dawno minelo, natomiast bole sa ale by mi nie dawaly spac nie moge powiedziec heh :)
Elena skad takie ponure doswiadczenia ze bedzie jeszcze gorzej, wcale nie musi byc jak widac :)

ej no, ja juz nic nie rozumiem.
w siatkch centylowych z wątku ważne itp jest że maluch w 22 tygodniu waży ponad 500 gram, w opisie na suwaczku /np u :)Anka:) / jest że waży wtedy 400 gram. Więc mój Adaś ważąc 588 gram to jaki jest duży?

gufi tydzień w pracy szybko zleci :tak:.

Anka szkoda, że arbuzów nie lubisz. Na upał są idealne :tak:.

Antylopka ja tam na razie nie zwracam uwagi na te siatki centylowe.

Aaaaaaaaaa zgaga :baffled:. Muszę renie zażyć.

Antylopka jak sobie popatrzysz na portalach to wszedzie inaczej jest. Sama sprawdzalam i co chwila inna dlugosc lub waga. Mysle ze nie ma co analizowac. I tak nie zmienisz nic. A jak ci wychodzi za duzo to dobrze. Lepiej tak niz mialoby byc za malo :-)

ej no, ja juz nic nie rozumiem.
w siatkch centylowych z wątku ważne itp jest że maluch w 22 tygodniu waży ponad 500 gram, w opisie na suwaczku /np u :)Anka:) / jest że waży wtedy 400 gram. Więc mój Adaś ważąc 588 gram to jaki jest duży?

ja bym tam ta waga wogole sie nie kierowala. ona jest wyznaczana na podstawie podstawowych pomiarow i czesto odbiega od rzeczywistosci ...

reklama
czesc,
ja po beznadziejnym weekendzie u rodziców.
Beznadziejnym bo zaczęłam wczoraj plamić:/ pojechałam na ip, gin mnie zbadał, zrobił usg, stwierdził że nie widzi żadnych nieprawidłowości i odesłał do domu, z nakazem leżenia, zwiększenia dawki lutki <żygi> , i kontroli za 3, 4 dni...
Także u mnie płaczliwie i stresująco.

Do góry