reklama
(: Anka :)
Fanka BB :)
Dziewczyny które maja ta poduchę-rogala, powiedzcie czy on naprawdę tak zbawiennie działa na kręgosłup jak piszą???? odciąża go rzeczywiście???
Wiesz ja mam taka poduszke i bardzo wygodnie mi sie z nia spi na bokach. Nic nie boli mnie i nie przeszkadza. Na pewno dobrze ze jest pod glowa i miedzy nogami. Stabilna jestem bardziej. Ja nie zaluje zakupu. Kregoslup boli mnie tylko po przewracaniu sie na druga strone i odkrylam dlaczego. Bo lekko sie wtedy unosze i chyba pracuja tez miesnie nog i brzucha - i musze to jakos dopracowac.
Minusy to to, ze troche grzeje - ja mam wypelnienie jak w zwyklej poduszce (zadnych granulek).
sarka
trójkowa mama
ewwe widzę, że zmieniłaś wreszcie ten różowy wózeczek
PIĘKNY suwaczek!
nio! zdecydowanie bardziej pasuje hehehehe;PPP
sarka
trójkowa mama
hmmm no właśnie a jakie wypełnienie jest najlepsze??? bo widziałam to z granulek styropianowych i silikonowych a takiej poduszkowej jak piszesz to nie. A że grzeje to sie domyślam dlatego dotad nie kupowałam bo śpię prawie goła i odkryta;P ale na jesień i zime to dobra taka grzejucha heheWiesz ja mam taka poduszke i bardzo wygodnie mi sie z nia spi na bokach. Nic nie boli mnie i nie przeszkadza. Na pewno dobrze ze jest pod glowa i miedzy nogami. Stabilna jestem bardziej. Ja nie zaluje zakupu. Kregoslup boli mnie tylko po przewracaniu sie na druga strone i odkrylam dlaczego. Bo lekko sie wtedy unosze i chyba pracuja tez miesnie nog i brzucha - i musze to jakos dopracowac.
Minusy to to, ze troche grzeje - ja mam wypelnienie jak w zwyklej poduszce (zadnych granulek).
sarka ja mam z takimi kuleczkami i nie grzeje wcale. Nawet w tych upałach się z nią nie rozstawałam. Jak wyjechałam na wakacje i zapomniałam mojego rogalika to strasznie źle spałam. Ja jestem zadowolona z zakupu (a w zasadzie z prezentu od brata)
ewwe
heheh zmieniłam kochane zmieniłam mnie tam różowy wózeczek jakoś nie wadził a nawet jakoś byłam przyzwyczajona serduszko jest chyba uniwersalne co nie?
Też mam tą poduchę i była by super gdyby nie grzała jak kaloryfer, w zimie pewnie będę z niej bardzo zadowolona, ale teraz mi za gorąco i się wierce i szeleszczę i się mąż na mnie wkurza że spać nie może więc odstawiłam
Też mam tą poduchę i była by super gdyby nie grzała jak kaloryfer, w zimie pewnie będę z niej bardzo zadowolona, ale teraz mi za gorąco i się wierce i szeleszczę i się mąż na mnie wkurza że spać nie może więc odstawiłam
reklama
(: Anka :)
Sarka u mnie jest takie najzwyklejsze poduszkowe. Tak to mniej wiecej wyglada (ale nie pamietam czy dokladnie a firma): KOJEC MOTHERHOOD (WYGODNA PODUSZKA) (1187879844) - Aukcje internetowe Allegro
Ja za swoja dalam 120 zl, ale kupowalam w sklepie (wiec pewnie troche przeplacilam).
Fajnie ze ta druga strona jest mniej wyprofilowana, a ta pierwsza bardziej. Mozna sobie dopasowac ja do sylwetki. No i moja poszewke z poduszki juz raz pralam i ze spokojem mozna bylo ja nalozyc i uzywac dalej.
A ja z moja spie tez latem - tylko sie nie przykrywam za mocno juz hehe. Ja i tak zawsze zmarzluch bylam wiec u mnie luz :>
Ja za swoja dalam 120 zl, ale kupowalam w sklepie (wiec pewnie troche przeplacilam).
Fajnie ze ta druga strona jest mniej wyprofilowana, a ta pierwsza bardziej. Mozna sobie dopasowac ja do sylwetki. No i moja poszewke z poduszki juz raz pralam i ze spokojem mozna bylo ja nalozyc i uzywac dalej.
A ja z moja spie tez latem - tylko sie nie przykrywam za mocno juz hehe. Ja i tak zawsze zmarzluch bylam wiec u mnie luz :>
Ostatnia edycja:
Podziel się: