reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
Nie śpię już od godziny. Tak skończyła się moja wycieczka do łazienki. Chociaż z drugiej strony spałam prawie 8 godzin, więc nie powinnam narzekać. Tylko kto to widział, żeby o tej godzinie po domu chodzić???

ja widziałam, żeby o tej godzinie chodzić po domu :)
nie śpię od 5.30, o 6.30 wstałam kanapki C. do pracy zrobić, a o 7 śniadanie miałam już za sobą, choć ja się czuję ciut niewyspana przez to wstawanie nocne na siku

A ja dziś nie wstałam ani raz! Jupi! :) Ale nie łudzę się, że mój pęcherz zaczął normalnie pracować. Raz na jakiś czas daje mi taką jedną noc wypoczynku, a potem wszystko wraca do "normy" ;)

Dziś od rana siadam do roboty, bo dzień skrócony przez nieplanowany wyjazd na "tańce" :) Cieszę się strasznie, chociaż zaczęłam się denerwować, czy dam radę fizycznie, bo wczoraj mi strasznie brzuch ciążył przez pół dnia (już wiem, skąd nazwa tej naszej "przypadłości" 9-miesięcznej ;)). Ale dam radę. Co bym miała nie dać ;)

Witam,
coś się ze mną dzieje niedobrego :baffled:
Pomyliłam dni usg, ubzdurałam sobie że mam je w czwartek, a byłam zapisana w środę. No i przepadło :no:
Gdy dzwoniłam żeby to odkręcić, to wiem że w przyszłym tygodniu nie ma lekarza u którego chciałam je zrobić i musiałam zapisać się do innego, bo to już ostatni tydzień będzie kiedy mogę zrobić połówkowe.
Jestem załamana :no:

margaryt nie masz się czym załamywać, najważniejsze żeby udało się zrobić usg połówkowe i żeby dzidziuś był zdrowy, roztargnienie w naszym stanie to normalna rzecz, nawet gin mi to powiedział ostatnio na wizycie, jak wyszłam nie zapłaciwszy za nią i wróciłam się po kilku chwilach, a on się nie upominał, ja zapomniałam, ale powiedział, że kobiety w ciąży są roztargnione i roztrzepane, więc niczym się nie martw, ważne żeby w przyszłym tyg zrobili Ci usg

Dzięki Tunia za pocieszenie. Wiem, że Ty juz po usg i znasz płeć. Mam nadzieję że w moim przypadku wszystko będzie dobrze i dzidź pokaże kim jest. Pozdrawiam.

margaryt - w ciazy roztrzepanie to normalka. zapisuj sobie moze jakies przypomnienia w telefonie. ja bez tego bym zginela ... moje dziecko smieje sie, ze niedlugo glowy z domu zapomne ;)

a ja dzis ide po pracy na kolacyjke w babskim gronie - oprocz mnie bedzie jeszcze jedna ciezarowka, ktora oczekuje blizniat :D ciesze sie bardzo na to spotkanie.

Milego dzionka!

reklama
Do góry