HEHE
olcia no dzieci sa nieobliczalne
ale może da się jakoś na wasze odkręcić...że niby sam do takiego wniosku doszedł
...
...mój Wiktor ostatnio na wakacjach...mieszkalismy w domkach drewnianych i obok naszego towarzystwo rozpaliło sobie grilla, wiecie jak rozpałka smierdzi, więc skomentowałam ale w naszym gronie po cichutku, a moje dziecko nie omieszkało po chwili pójść i powiedzieć żeby zgasili grilla bo jego mamie śmierdzi
zaraz coś skomentowałam z żartem że n iby zaczepia bo chce sie załapac na kiełbaske ale swoje już słyszeli
magnez i potas zawiera Aspargin ( w tamtej ciąży go brałam) - jest też dobry na opuchnięcia
na obolałe nogi zagrożone żylaczkami polecam żel kasztanowy z ziaji, od lat uzywam latem, chłodząc go dodatkowo w lodówce, te z mentolem tez są fajne, można spokojnie uzywać
ale żadnych ketonalów, liotonów itp bo to znieczulające już leki!
kategor ale co ma Fervex na jelitówkę? wręcz może dopiero zaszkodzić, weż apap jak masz gorączkę, zrób sobie cherbatkę z gotowanych suchych jagód, pij dużo wody rozcieńczonej z orlsalitem i probiotykiem, można też Smekte, trzymaj się;-)
Mnie z kolei rozwala ból moich pleców, szczególnie odc. lędźwiowy
i chwilami rwą mnie biodra, aż promieniuje mi do ud zew. o mamusiu czyżbym się poszerzała
to niefajnie, bo moim bioderkom nic nie brakuje