reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Jesuuuuuuuuuuuuuuuuuuu jak się wkurzyłam na moje dziecko!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

dobrze, że nie ma go i dziś nie wróci bo bym go chyba ze złości ugryzła:wściekła/y:

byliśmy teraz na wakacjach i Mati się pyta dlaczego nie kupujemy prezencików Marcelowi(siostrzeniec), Gosi (siostrzenica) i mojej siorze oraz szwagrowi. Zawsze przywoziłam im jakiś pierdół. Co roku coś. Ale tak sobie pomyślałam, że oni przecież jeszcze nigdy nawet złamanego cukierka nam nie przywieźli i w tym roku nic nie kupuję. Jakoś musiałam to powiedzieć mojemu S. przy tym małym gumowym uchu:angry:
oczywiście teraz jej wszystko słowo w słowo powtórzył! Brzmiało to tak: mama powiedziała, że już się skończyły prezenciki bo wy nam jeszcze nigdy nic nie przywieźliście nawet złamanego cukierka:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::confused2::confused2::confused2::baffled::baffled::baffled::eek::eek::eek::szok::szok::szok:
zapadnę się pod ziemię...

wkurzam się tym bardziej, że on już ma prawie 8 lat!

reklama
:-D:-D:-D:-D Olcia rozumiem że go nie udusiłaś tylko i wyłącznie dlatego, że to w końcu twój syn :-D Dzieci to jednak wypaplają wszystko i trzeba baaaardzo uważać żeby czasem czegoś nie usłyszały. Swoją drogą wyobrażam sobie jak sie musiałaś czuć :sorry:

eheeheeeee dobreeee :)))) no coz... nie martw sie, Twoje dziecko powiedzialo na glos to co Ty myslisz :)))) co prawda brzmi to brutalnie w ustach doroslych :) ale w pojeciu dziecka jest to szczera prawda heehhe :)) w kazdym razie nie musisz sie czuc winna, a moze siostrze i jej mezowi da to do myslenia :D fajnie jest otrzymywac prezenty ale fajnie je tez dawac:))) i mogliby pomyslec ze jakis drobiazg wam tez czasem by sprawil radosc :)

Cześć mamuśki:)
Często Was czytam ale rzadko piszę - po moim dwumiesięcznym pobycie w szpitalu jakoś zebrałam się w sobie i nawet tydzień temu wróciłam do pracy! Wymioty się praktycznie skończyły, co nie znaczy że jest już różowo: mam nadal nadprodukcję cholernej śliny - nie życzę największemu wrogowi, strasznie uciążliwa dolegliwość...
Ale ja tu w konkretnej sprawie: wczoraj dopadła mnie grypa żołądkowa. Powiedzcie mi kochane, co ja mogę na to wziąć? Czy w szóstym miesiącu mogę już spokojnie brać jakiś fervex itp? Liczę na Was, Wy na pewno wiecie:)))
Buziaki

Witaj :-) Ciesze sie juz lepiej :-) Gratulacje 6 miesiaca :) Przy twoich problemach poszlabym z ta grypa jednak do lekarza i nie brala nic na wlasna reke (albo choc zadzwonila i sie poradzila lekarza rodzinnego czy ginekologa).

reklama
hej kategor... jak to mówią jak nie urok to sraczka... :)

ja miałam jelitówkę ok 7tc i brałam tylko węgiel i dużo piłam by się nie odwodnić. Jeżeli jest ona bardzo złośliwa to niestety tel do ginekologa wskazany.

Do góry