reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
Hej dziewczyny :happy:.
Nawet nie próbuję Was nadrobić, bo po prostu nie dam rady :sorry:, z resztą i tak moje posty giną w nawale waszych ;-).

Skurcze łydek mnie nie nękają, za to teraz bardzo często dokucza mi RLS :baffled:. Pojawiło mi się to to w pierwszej ciąży i nie chce odpuścić :baffled:, a teraz to już ze wzmożoną siłą :baffled:. Nie pamiętam kiedy przespałam spokojnie całą noc :no:.

Ostatnio też pół nocy i cały dzień miałam straszny ból podbrzusza, szczególnie jak leżałam. Nie mogłam się z boku na bok przekręcić, bo ciągle coś mnie ciągnęło i kuło :baffled:. Jak chodziłam, to wszystko było dobrze :confused:. Widzę, że nie tylko mnie jedną takie bóle męczyły.

Na glukozę też się wybieram - może jutro. Mam nadzieję, że mnie nie zemdli :baffled:.

czytanie Waszych postów poprawia mi humor, bo przynajmniej wiem, że nie jestem sama z przeróżnymi dolegliwościami. Wiem jestem okropna, przepraszam ;) Ja chodzę jak kaczka. Ciągle cos mnie ciagnie i boli w stawach, czyli środek ciężkości się przesuwa, a miednica sie rozszerza. A wszyscy mysla, że mi brzuch ciązy. A do końca ciązy jeszcze tak daleko...

Cześć dziewczyny:-)
Ja też dzisiaj byłam na badaniach w laboratorium, morfologia i mocz. Jutro mam test na glukozę. Dopiero dziś dowiedziałam sie , że ten test trwa 2 godziny :wściekła/y:
Muszę mieć swoją glukoze, wode i pół cytryny, bo podobno bez cytryny nie da rady takie świństwo do wypicia.

Ja na skórcze wszelkiego rodzaju biore Asmag Forte 2 razy dziennie 1 tabletka i na razie pomaga.

Mnie też czasami pobolewa brzuszek i pod brzuszkiem i czuje nieprzyjemne napięcie, wtedy tak jak Wy kłade sie na boczku i czekam aż przejdzie.

Wczoraj moja Pani Ginekolog kazała odstawić mi duphaston, boję się, że może sie znów zacząć coś dziać tzn. plamienia :no:

Leżakuję i pozdrawiam.

Tak muszę mieć swoją glukozę, dziwne też byłam w szoku, mało tego musiałam sobie dziś załatwić na tą glukozę receptę bo bez recepty nie kupisz w aptece :(. To badanie chciałam już dziś zrobić, ale Panie mnie oświeciły, że właściwie wszystko muszę mieć ze sobą i swoje :(

Ja na glukozę państwowo idę. Mam skierowanie na obciążenie 50g. i nie muszę kupować we własnym zakresie glukozy.

ag29 recepta na glukozę ? U mnie bez problemu w aptece ją się kupi.

reklama
anka ty chyba nie wiesz co to znaczy prwdziwe problemy jelitowe przez ktore nie spisz po nocy, ciezko ci sie oddycha jest ci ciagle slabo i nic nie pomaga a nie jakies tam ze sie lekko rozregulowalo:wściekła/y: a nie o jakiejs panice czy analizowaniu kazdego klucia mi tu mowisz aaagggrrrr!!!!!!!!!

Do góry