reklama
Winka
PoplątanA z PomieszanieM
Hej dziewczyny .
Nawet nie próbuję Was nadrobić, bo po prostu nie dam rady , z resztą i tak moje posty giną w nawale waszych ;-).
Skurcze łydek mnie nie nękają, za to teraz bardzo często dokucza mi RLS . Pojawiło mi się to to w pierwszej ciąży i nie chce odpuścić , a teraz to już ze wzmożoną siłą . Nie pamiętam kiedy przespałam spokojnie całą noc .
Ostatnio też pół nocy i cały dzień miałam straszny ból podbrzusza, szczególnie jak leżałam. Nie mogłam się z boku na bok przekręcić, bo ciągle coś mnie ciągnęło i kuło . Jak chodziłam, to wszystko było dobrze . Widzę, że nie tylko mnie jedną takie bóle męczyły.
Na glukozę też się wybieram - może jutro. Mam nadzieję, że mnie nie zemdli .
Nawet nie próbuję Was nadrobić, bo po prostu nie dam rady , z resztą i tak moje posty giną w nawale waszych ;-).
Skurcze łydek mnie nie nękają, za to teraz bardzo często dokucza mi RLS . Pojawiło mi się to to w pierwszej ciąży i nie chce odpuścić , a teraz to już ze wzmożoną siłą . Nie pamiętam kiedy przespałam spokojnie całą noc .
Ostatnio też pół nocy i cały dzień miałam straszny ból podbrzusza, szczególnie jak leżałam. Nie mogłam się z boku na bok przekręcić, bo ciągle coś mnie ciągnęło i kuło . Jak chodziłam, to wszystko było dobrze . Widzę, że nie tylko mnie jedną takie bóle męczyły.
Na glukozę też się wybieram - może jutro. Mam nadzieję, że mnie nie zemdli .
agbar
Fanka BB :)
czytanie Waszych postów poprawia mi humor, bo przynajmniej wiem, że nie jestem sama z przeróżnymi dolegliwościami. Wiem jestem okropna, przepraszam Ja chodzę jak kaczka. Ciągle cos mnie ciagnie i boli w stawach, czyli środek ciężkości się przesuwa, a miednica sie rozszerza. A wszyscy mysla, że mi brzuch ciązy. A do końca ciązy jeszcze tak daleko...
Cześć dziewczyny:-)
Ja też dzisiaj byłam na badaniach w laboratorium, morfologia i mocz. Jutro mam test na glukozę. Dopiero dziś dowiedziałam sie , że ten test trwa 2 godziny
Muszę mieć swoją glukoze, wode i pół cytryny, bo podobno bez cytryny nie da rady takie świństwo do wypicia.
Ja na skórcze wszelkiego rodzaju biore Asmag Forte 2 razy dziennie 1 tabletka i na razie pomaga.
Mnie też czasami pobolewa brzuszek i pod brzuszkiem i czuje nieprzyjemne napięcie, wtedy tak jak Wy kłade sie na boczku i czekam aż przejdzie.
Wczoraj moja Pani Ginekolog kazała odstawić mi duphaston, boję się, że może sie znów zacząć coś dziać tzn. plamienia
Leżakuję i pozdrawiam.
Ja też dzisiaj byłam na badaniach w laboratorium, morfologia i mocz. Jutro mam test na glukozę. Dopiero dziś dowiedziałam sie , że ten test trwa 2 godziny
Muszę mieć swoją glukoze, wode i pół cytryny, bo podobno bez cytryny nie da rady takie świństwo do wypicia.
Ja na skórcze wszelkiego rodzaju biore Asmag Forte 2 razy dziennie 1 tabletka i na razie pomaga.
Mnie też czasami pobolewa brzuszek i pod brzuszkiem i czuje nieprzyjemne napięcie, wtedy tak jak Wy kłade sie na boczku i czekam aż przejdzie.
Wczoraj moja Pani Ginekolog kazała odstawić mi duphaston, boję się, że może sie znów zacząć coś dziać tzn. plamienia
Leżakuję i pozdrawiam.
Tak muszę mieć swoją glukozę, dziwne też byłam w szoku, mało tego musiałam sobie dziś załatwić na tą glukozę receptę bo bez recepty nie kupisz w aptece . To badanie chciałam już dziś zrobić, ale Panie mnie oświeciły, że właściwie wszystko muszę mieć ze sobą i swoje
reklama
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
anka ty chyba nie wiesz co to znaczy prwdziwe problemy jelitowe przez ktore nie spisz po nocy, ciezko ci sie oddycha jest ci ciagle slabo i nic nie pomaga a nie jakies tam ze sie lekko rozregulowalo a nie o jakiejs panice czy analizowaniu kazdego klucia mi tu mowisz aaagggrrrr!!!!!!!!!
Podziel się: