~~DISNEY~~Maleńki TYGRYSEK~~4,5kg~~ (1183461214) - Aukcje internetowe Allegro
patrzcie co wylicytowałam
W OGOLE MAM PYTANKO
tez tak czasem macie ze jak lezycie np na plecach to czujecie sie takie napiete ?? jakby nie wiem ...hmmm ja dzisaj mam caly dzien uczucie jakbym poprostu musiala lezec zgieta zeby nie czuc tego uczucie bo jak sie poloze tak nie calkiemna plasko tylko na poduszce duzej to czuje jakbym byla napieta maksymalnie na brzuchu oczywiscie. i to nie ze sie napinam i puszcza tylko ciagle taka napieta jestem.
ewwe a ja znow odnosnie skurczy czy jak masz skurcze czy mialas to cmilo cie moze tak na dole po bokach ?? na wysokosci hmmm... tam gdzie sie koncza wloski przy brzuchu tylko nie tak konkretnie na bokach tylko blizej srodka ale nie na srodku... zastanawiam sie czy to sa tez wiezadla czy co bo cos mnie trafi zaraz chyba....
czy to moze byc od tego ze mi wszystko rosnie i sie napina poprostu ?? dlatego mam caly cza stakie uczucie ?? jedynie jak wstaje to czuje sie ok tzn jak chodze a przeciez spac jakos musze
śliczne
Ja nieraz jak leżę to czuje, ze brzuch mam twardy, jak na wznak leżę, jak sie przewrocę na bok i trochę nogi podkurczę to lepiej jest.
Sunflower Kochana dużo zdrówka dla męża i spokoju dla Was :*
Ależ dzisiaj wypoczełam, wpadła mama do mnie koło 13. i wygoniła mnie spać a sobie kazała dać prasowanie. Poprasowała mi wszystko co było tylko w domu, no nawiedzona jakaś ;-) I posprzątała w kuchni a ja moglam sobie podrzemać 2 godzinki. Wstałam jak nowo narodzona az przyjemnie, w szafach poukladane, u Julci wszystkie suknie i bluzeczki w szafie równiutko na wieszaczkach - mmm... dawno tak nie było, mnie teraz prasowanie mocno męczy po kilku minutach już czuję plecy. Nawet majtki mi poukładała i staniki ;-) Ciesze sie, ze wpadla, no taka jestem jej wdzieczna i ciesze sie, ze mam mamę blisko :-)
Julcia od przyszłego pon. zaczyna okres adaptacyjny w przedszkolu po godzince, uf.. ciekawe jak to bedzie, nie wiem czy nie za bardzo panikuję...