Ciśnienie mam standard - 120/65. Chyba po prostu jakiś leniwy tydzień...
Poczytałam sobie właśnie relacje z porodów na sierpniówkach i się normalnie poryczałam... A ja nie z tych, co płaczą
Ja już chcę grudzień !!!
ja też się wczoraj wzruszałam jak czytałam
ale mnie się wydaję, że u mnie będzie cc, moja kuzynka, która ma dwoje dzieci, powiedziała, że jak mam wadę -6,00 i -5,75 okulary to powinnam się nawet dopominać o cc,
jedyny plus cc, to to, że miałabym dzidzia przed świętami, bo cc się robi przecież zanim zacznie się rodzić...
ja bardzo chciałabym żeby mój C. był przy mnie przez te pierwsze dni, więc jeśli te urlopy są możliwe to warto skorzystać, super sprawa,
jestem strasznie wymęczona po tym tyg, a tu jeszcze trochę pakowania i sprzątania zostało, ale dziś już C. będzie za mnie robił, nie wiem tylko jak ja jutrzejszy dzień przeżyję, po 11 usg w klinice, potem wracamy do mieszkania, pakujemy graty do samochodu, ok 13 przyjeżdża właściciel, oddajemy mieszkanie, i od razu w drogę, o 19 odbieramy nowe mieszkanie w suwałkach, chyba padnę jutro wieczór na twarz, mam nadzieję, że się obejdzie bez odwiedzin teściów itp, bo z pewnością nie dam rady, podróże dalekie strasznie mnie męczą, więc pewnie wniesiemy do mieszkania najpotrzebniejsze rzeczy,a reszta w niedzielę, tak więc najwcześniej po dniu dzisiejdzym pewnie odezwę się w niedz lub po weekendzie...