reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Dzień dobry
chociaż dla mnie to ten dzień taki dobry to nie jest:baffled: męczyły nie dzis wymnioty a już myślałam że na mdłościach sie to zakończy bo niby każda ciąża jest inna a tu d..pa:no:
dzis ide do lekarza i może przypisze mi jakieś witaminki na te nie przyjemne dolegliwości:crazy:
wczoraj byłam na drugiej zmianie na szkoleniu a że trochę sobie pospałyśmy to zabrakło czasu na włącznie lapka:dry:

Bodzia witaj;-) współczuję mdłości:baffled: ja mam nadzieję ze lekarz mi coś dziś na to doradzi:sorry2:

reklama
dzien dobry, chociaz jak patrzę na pogodę to się żyć odechcewa.... dziś w pracy oczywiście ogrzewania brak, gardło mnie już boli i katar powrócił :(
Dziękuję dziewczyny za szybka odpowiedź o wiele sie uspokoiłam... calymi dniami patrzę i czekam kiedy minie ta magiczna granica 13 tygodni i doczekac sie nie mogę... chciałabym już każdemu powiedzieć.
Z wazniejszych rzeczy - wybrałam ginekologa i dziś zadzwonie umówic się na wizytę :)
Współczuję wszystkim wymiotującym, to musi być straszne... mnie męczą codziennie migreny i to takie, że glowy nie moge podnieść i po powrocie z pracy kładę się spać :((

Hej dziewczyny, u mnie bez zmian całkowicie. Gardło boli, piersi trochę pobolewają i to wszystko.
Wczoraj byłam u dentysty i na szczęście mieli znieczulenie dla kobiet w ciąży więc udało mi się przeżyć. Teraz jeszcze 2 dziurki do zrobienia i koniec.

witam Was wszystkie grudniowe mamusie:) myśle ze tez sie do nich zaliczam:) wczoraj odebralam bete i wynsi 2045:) czy to dobry wynik jak na 6 tydzien?

witam Was wszystkie grudniowe mamusie:) myśle ze tez sie do nich zaliczam:) wczoraj odebralam bete i wynsi 2045:) czy to dobry wynik jak na 6 tydzien?
Wynik wprost znakomity:-) gratulację i witam wśród grudniowych mamuś mam nadzieję, że teraz zrobisz uśmiechniętą minkę.

hmmm a jak zmienic ten login?? zakladalam to konto jak stracilam dzidziusia i dlatego tak ale teraz mam powody do zmiany:) czy to jest możliwe?

:(( własciwie to chciałam ci podsunąć ta myśl, żebyś zmianiła nicka ale nei cchiałam sie wtrącać ;-) Musisz założyć nowe konto, inaczej się nie da. Ale zaczynasz nowy, szczęśliwy etap w życiu więc założenie nowego konta będzie dobrym początkiem :tak:

reklama
Dziewczyny a teraz z cąłkiem innej beczki. Postanowilam dostosowac pokój na najwazniejszą osobę w rodzinie a co z tym idzie pozbycie się starych mebli zjamujących wiele miejsca, wypoczynku, nowy dywan...a potem juz tylko łóżeczko,zabawki itp.
I tu prośba do Was - prosiłabym o opinie co myślicie o tych meblach:
BodzioSystem układ 1 - FABRYKA MEBLI BODZIO
Podobają się Wam?? nie należę do osób zdecydowanych dlatego zawsze mi musi ktoś doradzić :-)

Do góry