reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

mnie w pierwszej ciąży właśnie bardziej kuło w podbrzuszu niż bolało jak na okres ( no chyba że przed porodem).

A ja cały dzień bez mdłości, zgagi czy czegokolwiek podobnego- o co kaman? I też się stresuję- do tego jem jak wilk.

Ostatnia edycja:
reklama
hehe jak mamy objawy to masakra a jak nie mamy to tez bo nie wiemy dlaczego, a nie ma tak ze moze byc jeden dzien lepszy? mi brak doswiadczenia wiec pytam, ide robic salatke z paluszkow krabowych i z selera naciowego moze bede w stanie ja zjesc:) mamolka a paluszki jadlas?
zjadlabym tego ogorka kiszonego co jest u was w sklepach aaaaaahhhh

Witam się jako nowa grudniowa ciążówka:)
witamy...na kiedy termin?

oj chyba jakiś hormon zaszała, co? ;) ja to ryczę co chwila, dzisiaj rano ryczałam, potem się usmiechałam bo bliska osoba ze mną była a teraz znowu jestem sama i już się poryczałam i teraz się uspokoiłam znowu
a u mnie stan wiecznego szczęścia...tak mi się wydaję ;) mój J pewnie ma inne zdanie na te temat ;) no chybaze wTV oglądałam tą tragedię to się wzruszałam ...ale poza tym super nastój...dawno nie czułam się taka pogodna :)

może i tak- to ciążowa huśtawka.. ale tak bardzo chcę już być na swoim. Marzy się mi nasz domek, z pięknym ogrodem, przystrzyżoną trawką i dziećmi bawiącymi się w piaskownicy w ogrodzie...ehhh Rozmarzyłam się.
ja też marzę o domku za miatem, najlepiej nad wodą...mamy swoje M-3 i nie sprzedamy tego mieszanka, ale oboje chcielibyśmy miejszce na weekendowe wypady ...eh ...moze kiedys

Ja się już witałam ale wpadam rzadko bo mnie jakoś odrzuca od kompa...Do tego mam zakaz czytania o badaniach itp. bo potem panikuje:zawstydzona/y::zawstydzona/y: A, że choruje to nie moge się jeszcze dodatkowo stresować.
Ja mam mdłości...Prawie cały dzień..Przy Lolku takich nie miałam.Brzuch mam wielki ale to i wcześniej miałam bo ostatnio mi sie przytyło ;-);-);-) Ale dzięki temu wyglądam jak w ciąży:-D:-D:-D Zmęczona jestem a spać nie umiem..Koszmary mnie męczą..Jednak taki żywy trzylatek potrafi nieżle dać w kość;-);-)
ja też miewam takie stany, ze mnie od kompa odrzuca, wtedy tez nie zaglądam kilka dni....ale nie dzisiaj super się czuję: poćwiczyłam, posprzątałam mieszkanie, obiadek palce lizać ...dzień pracowity :)

ja tez na wynajmowanym ale nie narzekam bo ladne nawet i ma taras, a o swoim domku marze ale wpierw ziemia a o ta w dobrym punkcie dosyc ciezko tutaj, a Ty mamolka budujesz sie czy dopiero zaczniesz?
kbetina mi juz dzisiaj przeszlo moze jutro tez Ci bedzie lepiej :)

moze to wam poprawi humorki jak nie widzialyscie jeszcze :)
u nas strasznie ostatnio skoczyly rachunki za energie a na prad jest wszystko, gazu raczej sie nie uzywa i tak jak za styczen przykladowo wychodzilo w ludziom do zaplaty 2000 koron tak 2 miesiace pozniej 4000 lub 5000 :/ mam nadzieje ze jak bede wysylala kolejny stan licznika w kwietniu nie padne na zawal :D

jeszcze przed chwilą bym się znowu poryczała ale po tym śmiechu czworaczków to normalnie śmieję się jak głupek ;-)

reklama
Wpadam powiedzieć Dzień Dobry
Mdli mnie okropnie..Coś Wam pomaga???
Ja się zbieram żeby mieszkanko ogarnąć z grubsza i do sklepu trzeba..Ale mi się nie chce...
Miłego dzionka mamuśki.

Do góry