reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
gosia b pamietaj slonce ze jak masz ze samopoczucie to dzidziolkowi tez to doskwiera. ja jak sie zle czuje moj malo co sie rusza... ale tez sprobuj cos zjesc to zobaczysz jak dojdzie do niego wiecej energii to zobaczysz jak bedzie brykal ladnie :)

co do esela to sie zgadzam z gosia ja to samo zrobilam tez do zaproszen dolaczylismy wierszyk o tym ze chcemy pieniadze nie prezenty i tez bylo ok oplacilismy sobie sale i wszystko :)

cos takiego:
prezent to jest zawsze kłopot
czy ma zegar byc czy robot
by nie pisac dlugich ksiazek
młodzi proszą o pieniązek

o :) to pamietam ten wierszyk bo to niedawno bylo :)

a co do mojej przeprowadzki, dzisiaj byli znajomi wlasciciela ogladac mieszkanie i chca sie wprowadzic z 1 wrzesnia wiec looz :) ostatni miesiac na starych smieciach. szkoda troche tego mieszkania bo naprawde tanio bylo i duze i w centrum opola no ale jak mus to mus wroclaw lubie bardzo i mam nadzieje ze tam tez mi bedzie tak dobrze :) jeszcze swietnie by bylo jakby maz dostal prace od 1 wrzesnia to bysmy nie musieli wpychac sie do rodziow na sile. no i tapete jeszcze musimy zmienic tutaj bo nie chce zeby z kaucji zabierali podejrzewam ze by wiecej sobie policzyl a tak kupimy 4-5 rolek bo tak wychodzi po 40-50 zl podobnej tapety i taniej wyjdzie niz oni by policzyli za tapete i robocizne. wiec i z glowy bedzie i mysle ze obie strony beda zadowolone. oby tylko ta tapete sie udalo ladnie zrobic ... bo kiedys robilam fototapete i ok wyszlo ale z taka zwykla nie wime cyz to takie proste?? miejmy nadzieje ze tak :)

No niestety mamy :-(. Ja teraz już nie mogę patrzeć na rennie i zaczełam ssać Gaviscon nie wiem czy w Polsce on jest ale smakuje tak jakby ktoś wcześniej na niego napluł :eek:. No ale cóż zrobić tylko to pomaga na dłuższą chwilę. Zgagę mam codziennie...
Kochana tylko ranigast! Mnie rennie juz nie pomaga, a jak nie zjem ranigastu to i spać w nocy nie mogę a zgagę mam coraz gorszą. To jedyny lek, który mi pomaga więc POLECAM.

Olcia a bardzo dziękuję :-) Cieszę się, że ci się podobają moje suwaczki ;-)

natka86 dokładnie w ten sam dzień mamy rocznice :-) Właśnie się zastanawiałam jak ja spędzić i zamówiłam Mszę św. potem obiad, tort - zaproszę parę osób a wieczorem poświętuję z mężem.
Tort zamówiłam w cukierni i już NIE MOGĘ SIĘ DOCZEKAĆ TORT TORT TORT :-)

wybacz hehe co prawda mieliśmy w planie płynąć z Majorki na Ibizę na dwa dni i tam spędzić właśnie rocznicę ale w moim stanie to pozostajemy przy samej Majorce - i tak się mega cieszę :-)

Hejka!
Ale się rozpisałyście przez cały dzień:szok:. Mąż w domu to do kompa kiepski dostęp:dry:. Jutro jedziemy spontanicznie na trzy dni do Ustki(znajomi zadzwonili, że nas przenocują!) Mam nadzieję, że nam pogoda dopisze!:laugh2:

reklama
Do góry