madalia
Aktywna w BB
Hej.A ja dopadłam tego internetu na chwilę,mąż zostawił sobie,bo coś tam musiał rano pogrzebać,ale ku...y leciały ,bo strasznie wolno chodzi.hej
madalia ja mam skierowanie po ostatniej wizycie i po powrocie z wakacji zrobię test i mam na skierowaniu 75 G glukozy
[....u nas leje dziś strasznie
mam nadzieję, że odrobinkę przestanie bo dziś w nocy jedziemy w do Zakopca!!!
cieszę się, chociaż nie wiem jak wytrzymam bez toalety na szlakach i z moją kondycją i z zadyszką... ehhh jakoś to będzie. Najwyżej wystrugam sobie kijaszek do podparcia![]()
Tu goroąco i to strasznie
To dobrze,że masz ten test 75-jest wiarygodniejszy i nie wiem dlaczego lekarze w Polsce ciągle tkwią uparcie przy 50mg,na szczęscie nie wszyscy,myślę,że Ci którzy ciągle się dokształcają,dbają o swoje kompetencje,uczestniczą w sympozjach,są prawdziwie aktywnymi medykami to idą z postępem i uwzględniają nowe metody.Bardzo dobrze jest mieć praktykę lekarską na odzdziale,tam człowiek się ciągle czegoś uczy.A jak się tylko siedzi w przychodni np.to już nie to samo.Ja tęsknię za szpitalem i już wiem,ze nie pójdę na żadne zwolnienie,na które mąż mnie koniecznie chce wysłać-żeby mi oszczędzić stresu-jak to określił.Ja mam stres jak siedzę w domu.Wracamy za kilka dni do UK i idę od razu na kilka dyżurów pod rząd,już zaklapałam sobie zastępstwo za koleżankę,a ona hapy,bo pojedzie sobie do Polski
No cóż ,mama woła na zupkę.Trzeba iść,a potem gdzieś w cień-może do lasu..
Mam rozwarcvie na pół palca-ale tak czasem bywa od 6go miesiąca-moja szyjka jest po konizacji,bo dawniej miałam problemy,więc też to mogło coś tam...Ale będzie ok.i wy też tak sobie mówcie każdego dnia