reklama
ciekawe co na nasze humorki powiedzieli by Nasi Panowie ;-)
Nie jest lekko
Salomii
Fanka BB :)
witaj myangel
ja ciagle slysze o humorach w ciazy! jak mnie to wkurzaaaaaaaaa, nie mozna normalnie porozmawiac bo slysze: no slyszalem ze kobiety w ciazy sa nieznosne itd ! no az mi piana sie toczy, a do tego mnie dobija tekstem ze musze miec zawsze racje!
dobranoc mam nadzieje ze noc sie nie skonczy o 3 lub 4 w nocy
ja ciagle slysze o humorach w ciazy! jak mnie to wkurzaaaaaaaaa, nie mozna normalnie porozmawiac bo slysze: no slyszalem ze kobiety w ciazy sa nieznosne itd ! no az mi piana sie toczy, a do tego mnie dobija tekstem ze musze miec zawsze racje!
dobranoc mam nadzieje ze noc sie nie skonczy o 3 lub 4 w nocy
anula_mm
czekając na...
Witam nowe mamusie oraz nowego tatę i gratuluję!
robi się nas coraz więcej to bardzo optymistyczne :-)
ja dziś mam wolne od pracy idę do lekarza, wczoraj miałam taka biegunkę że szok normalnie, więc dziś już nie chcę się jakoś dodatkowo stresować no i pokaże to moje wiecznie pobolewające gardło, będę mam nadzieję spokojniejsza.
a jutro kolejna wizyta u ginekologa zastanawiam się czy będzie coś widać, kazał po ostatniej wizycie przyjść za 7-10 dni to idę po 9 wg tego ich przelicznika dodaj 7 dni odejmij 3 miesiące to będzie 5tc i 5 dc, - kochany Skarbku pokaż się mamusi niech wie że jesteś w dobrym miejscu i się rozwijasz prawidłowo - i jak tu nie dać się zwariować
pozdrawiam
robi się nas coraz więcej to bardzo optymistyczne :-)
ja dziś mam wolne od pracy idę do lekarza, wczoraj miałam taka biegunkę że szok normalnie, więc dziś już nie chcę się jakoś dodatkowo stresować no i pokaże to moje wiecznie pobolewające gardło, będę mam nadzieję spokojniejsza.
a jutro kolejna wizyta u ginekologa zastanawiam się czy będzie coś widać, kazał po ostatniej wizycie przyjść za 7-10 dni to idę po 9 wg tego ich przelicznika dodaj 7 dni odejmij 3 miesiące to będzie 5tc i 5 dc, - kochany Skarbku pokaż się mamusi niech wie że jesteś w dobrym miejscu i się rozwijasz prawidłowo - i jak tu nie dać się zwariować
pozdrawiam
anula_mm wiesz ja jak mam iśc do doktorka to zaraz mnie skręca wszystko, z wc to nie mogę wyjść no i tak się denerwuję, że ręcę mi latają i mam baaardzo wyokie ciśnnienie. Ostatnio byłam u endokrynologa i to był jakiś pakistańczyk myslę i tak się zestresowałam, ze ciśnienie skoczyło mi do 178/100 a puls 142 :O Dobrze, że mnie w szpitalu nie zostawil. Normalnie mam tak ok 140/80 wiem, ze jest wyzsze ale w pierwszej ciaży tez takie miałam.
Dziewczyny co myślicie o dodaniu wątku ze zdjęciami naszych brzuszków? Mój już widać, wcale nie jest taki mały jak na ten wiek ale z corcia to juz w 11 tygodniu bylo po mnie widac konkret
Dziewczyny co myślicie o dodaniu wątku ze zdjęciami naszych brzuszków? Mój już widać, wcale nie jest taki mały jak na ten wiek ale z corcia to juz w 11 tygodniu bylo po mnie widac konkret
mamolka
Fanka BB :)
myangel to zakładaj temat W sumie już dawno nie robiłam zdjęcia mojego brzucha Z pierwszej ciąży mam zdjęcia z każdego tygodnia ( prawie ) Fanie tak czasem popatrzeć.
reklama
anula_mm
czekając na...
czasem mam podobnie z jedzeniem i czuje sie tak jakbym miała pełny żołądek i wszystko staje mi w przełyku
na szczęście szybko mi to przechodzi
ja dziś niby normalnie z żołądkiem w porównaniu do wczorajszego dnia... a 3 razy leciałam do wc bo myślałam że zwymiotuje, na szczęście skończyło się to tylko podbijaniem
na szczęście szybko mi to przechodzi
ja dziś niby normalnie z żołądkiem w porównaniu do wczorajszego dnia... a 3 razy leciałam do wc bo myślałam że zwymiotuje, na szczęście skończyło się to tylko podbijaniem
Podziel się: