no i mamy odpowiedź specjalistki odnośnie serów. ja osobiście pleśniowych teraz nie jem - skoro lekarz odradził to się go słucham. ale żółte i białe to wcinam normalnie. na to pomidorek, ogóreczek, rzodkiewka... mniam mniam
reklama
T
Tunia85
Gość
Witam się
Na hiv -badania dobrowolne,trzeba zgłosić lekarzowi chęć zrobienia tych badań
Ufff,jak tu gorącooo!Jedziemy gdzieś nad wodę z przyjaciółmi,troszkę mnie słonko popieści :-)Miłej soboty
ja nic nie zgłaszałam, że chcę robić badania na hiv, jak odebrałam wyniki to byłam właśnie zdziwiona, że zrobili, ale może dlatego, że ciążę prowadzę w prywatnej sieci medicover i widać oni mają z góry założone, że robią od razu badania na te wszystkie "syfy"
miłego wypadu madalia:-)
Elena
Grudniówka 2010
Tunia rosnacy brzuch napewno też. Jednak na spokojnie doszłam do wniosku,ze to pęcherz. Co jakiś czas mam z nim problem. Ale wzięłam już dwie tabletki żurawiny. I po co mi się tak schizować.Hehhe. Tydzień temu byłam nad wodą i się w niej kąpałam ,wiec pewnie temu tak.
a ja dzisiaj chciałam jechać na basen ale nikomu nie pasowało a tak sama to po co... gdybym miała pod ręką to bym poszła i sama, a że muszę jechać to trudno. nad jezioro chętnie bym się wybrała bo ciepełko, ale noce są chłodne więc woda chyba rewelacyjnie ciepła nie jest. a siedzenie i patrzenie jak inni pływają to dla mnie katorga. nigdy wcześniej nie zwracałam na to uwagi ale teraz w ciąży wolę się dodatkowo nie przeziębić. tak więc idę do sklepu po mąkę i sól i zabieram się w końcu do robienia świeczników z masy solnej. no i może jakiś koszyczek też zrobię z braku zajęć. tyle, że koszyczki to już wyższa szkoła jazdy i więcej czasu trzeba poświęcić. ale mam taką cichą nadzieje, że coś tam w Irlandii teraz sprzedam jak polecę bo na koszyczki klientów mam ale na początku ciąży nie miałam sił robić, a teraz to jakiś leń mnie dopadł ostatnio. czas się za siebie zabrać hehe
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
gosia jaaa strasznie bym poszla na basen albo jeziorko poplywac jednak ze szwem to sobie pomarzyc moge... ale nadrobie z dzidziorkiem jak bedziemy chodzic
jej jak mnie kwurza ta tableta na ta infekcje co dowcipnie biore na noc... bbrrr ona taki smieszny kolor miala i teraz od rana wyplywa takie zolte jak pisaki takie odblaskowe :/ smieje sie i mowie do meza ze jakbym teraz na autostrade wyszla i nogi rozszerzyla to bym sie swiecila jak odblask haha taki tez zolty jaskrawy po tej globulce jednak chyba wole te biale a nie kolorowe
madalia widzisz jednak na troszke slonka sie zalapalas udanego wypadu
jej jak mnie kwurza ta tableta na ta infekcje co dowcipnie biore na noc... bbrrr ona taki smieszny kolor miala i teraz od rana wyplywa takie zolte jak pisaki takie odblaskowe :/ smieje sie i mowie do meza ze jakbym teraz na autostrade wyszla i nogi rozszerzyla to bym sie swiecila jak odblask haha taki tez zolty jaskrawy po tej globulce jednak chyba wole te biale a nie kolorowe
madalia widzisz jednak na troszke slonka sie zalapalas udanego wypadu
Wiolcia_6
Grudniówka 2010 :)
missiiss a jak zdrówko dzisiaj??
H
hałabała
Gość
ser żółty jem normalnie i twaróg biały też, dziś na śniadanie np z żodkiewką serek jadłam.... nie wiem czemu takie zastrzeżenia do serów (zwykłych), jak to źródło wapnia i białka jest,
chodzilo mi o plesniowe bo o takie bylo pytanie chyba...
missiiss1301
wiolcia a dziekuje kochana juz lepiej tzn moge powiedziec ze dopiero dzisiaj porzadnie odczulam dzialanie tych tabletek na jelita. wczoraj 2 tabsy dzisiaj jedna rano i od razu lzej... tzn nic mi sie nie zbiera i moge oddychac normalnie ufff musze sobie zapisac ta nazwe leku albo pudelko zostawic bo to bez recepty mozna kupic i na przyszlosc bedzie choc oby sie juz wiecej nie przydalo jeszcze z tydzien wezme zeby mi sie jelita uregulowaly i mam nadzieje z ejuz bedzie dobrze ciagle
kurcze moj mezulek jakis przybity chodzi... wiadomo z ejak sie dostaje po kilku latach w firmie wypowiedzenie niespodziewane to mozna sie czuc nijak... a ja nie umiem mu pomoc. ja nie chodze smutna bo nareszcie sie wyrwiemyz opola , moze jeszcze lepsza robote znajdzie zmienimy mieszkanie i w ogole... te 2 miesiace wypowiedzenia za co dostaje 2 wyplaty a nie chdozi juz do pracy wiec do konca pazdziernika jest z czego zyc. mamnadzieje ze szybko sie upora z tym i bedzie ok bo jak on ma taki wisielczy humor to i mi sie udzielac zaczyna powoli :/
kurcze moj mezulek jakis przybity chodzi... wiadomo z ejak sie dostaje po kilku latach w firmie wypowiedzenie niespodziewane to mozna sie czuc nijak... a ja nie umiem mu pomoc. ja nie chodze smutna bo nareszcie sie wyrwiemyz opola , moze jeszcze lepsza robote znajdzie zmienimy mieszkanie i w ogole... te 2 miesiace wypowiedzenia za co dostaje 2 wyplaty a nie chdozi juz do pracy wiec do konca pazdziernika jest z czego zyc. mamnadzieje ze szybko sie upora z tym i bedzie ok bo jak on ma taki wisielczy humor to i mi sie udzielac zaczyna powoli :/
Missiiss nie dziwne, że Ci się udziela ja też nie lubie jak Marcin ma zły humor bo mnie to denerwuje. Ale tak chyba jest u wszystkich, że się udziela. My dziś cały dzień leniu****emy, jest piękna pogoda a ja nawet nosa z domu nie wystawiłam. Jakoś nie dochodzi chyba do mnie, że Marcin jutro wyjeżdża, wszystko się tak szybko dzieje.
reklama
missiiss1301
jeszcze mnie matka wkurzyla ona nie za bardzo chce zebysmu chociaz miesiac posiedzieli u nich oczywiscie za wszystko kase by dostali ale ona cos jeczy matrudzi to juz mis ie odechciewa. ojciec tez jakos mialam wrazenie jaks ie zapytalam czy mozmey w razie czehgo to tak sapnal z laska... w ogole z matka jak gadalam to poprostu szlak mnie trafil i powiedzialam jej ze nie bede z nia w taki sposob rozmawiala i sie rozlaczylam w polowie jej slowa i zaczelam plakac na sszczescie krzysia nie bylo w domu... ehhh juz nie wiem sama czys ie tak ladnie uda do wro od razu....
Podziel się: