reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

missiiss jak dobrze, że jesteś juz z nami!! Całe szczęście, że historia z serduszkiem dobrze sie skończyła :-) Bardzo się ciesze, że u was wszystko dobrze i tak juz pozostanie aż do porodu bo później będzie już tylko coraz lepiej ;-) A ty wypoczywaj kochana jak najwięcej!

reklama
mississ - SUPER WIADOMOSCI :-) ciesze sie, ze maluszek jest zdrowy! teraz tylko uwazaj na siebie, zaciskaj nogi i lez, a na pewno dociagniesz do 35 tc, a nawet dluzej :tak:

moj maz bierze dzis mala na wycieczke do plamiarni, wiec bede miala pol dni na spokojne sprzatanie i odpoczywanie :-)

Missiiss cieszę się baardzo, że to fałszywy alarm z tym serduszkiem! Na pewno będzie już do końca dobrze, bo chyba limit nerwów na tą ciąże już wyczerpałaś;-) Teraz będzie już tylko ok! Dbaj o siebie :-)

no dotarłam i tu!!! Ufff
Doczytałam, tyle, że o instynkcie piszecie. Bardzo wazne jest nastawienie. Juz teraz mówcie sobie, że dacie rade i zobaczycie będzie dobrze. Ja małego dostałam juz "opakowanego" i wybudziłam sie i dostałam gotowego dzidziusia heheheee. Ale oczywiście jak ju sie wybudziłam to koniecznie chciałam go ubrac po swojemu. I wiecie co??? Głęboko odetchnełam i powiedziałam sobie, że jeżeli teraz będe się bac to mi tak zostanie, i zdając sie na isntynkt przebrałam go całego a pielęgniarka oczy jak spodki zrobiła, dziewczyny na sali pytały, które to moje dziecko. Po prostu WIEDZIAŁAM jak mam to zrobić. Fakt z kapielą nie było juz tak dobrze, w tym mistrzem okazal się tata.
U nas wreszcie ochłodzenie..Powinnam sprzątać ale mi sie nie chce...Oj ale mam lenia..

Missiiss cudowne wiesci!!! Na pewno dotrzymacie razem do tego 35 tygodnia a pewnie i dłużej.

Cześć i czołem :happy2:.
Nie było mnie tu parę dni, bo humor mi padł, ale jest już troszkę lepiej.

W końcu jest czym oddychać.

missiiss ciesze się ogromnie, że wszystko z dzidzią w porządku :-). Ależ Ci lekarze stracha napędzili :baffled:. Leż, odpoczywaj i myśl pozytywnie :-).

Miłego weekendu Wam życzę :happy2:.

dzieki dziewczyny :)
stresa to mialam a to polowkowe to na wlasne zyczenie cale szczescie ze wsystko sie dobrze skonczyLO:)

kurcze fajna pogoda u nas chlodno deszczyk pokropuje mmm pogoda w sam raz dla mnie :)
wiolcia widze ze jasiowe dzieciaczki mamy :D

wpadłam na chwilkę się przywitać i miłego dnia życzyć. nadrobię was chyba dopiero w poniedziałek - o ile się rozpiszecie na tyle, że będzie to możliwe :-) wykorzystuje czas, że mam mojego A przy sobie na maksa i czasu nam brakuje. wczoraj biegaliśmy cały dzień po sklepach. na wątku o wszystkim dla maleństwa już napisałam co kupiliśmy. kiedyś też wstawię fotki. do tego oglądaliśmy szafy i już wybraliśmy i zaraz lecimy znowu do salonu, żeby zamówić. potem urodziny teściowej i muszę jeszcze trochę sobie sama z tym moim mężem pobyć więc całkiem możliwe, że już tu dzisiaj nie wpadnę.
a swoją drogą to od upałów odmiana na deszcz, deszcz i deszcz. chociaż to akurat mi za bardzo nie przeszkadza w tej chwili :-D

Witajcie

&&&&& dla dzieciątka Missii, mam nadzieję że wszystko będzie dobrze. U syna mojej kuzynki wykryto wadę serduszka jeszcze jak była z nim w ciąży, zaraz po porodzie zrobili mu operację i teraz jest z niego niezłe ziółko, rozwija i żyje jak inne dzieciaki, bez żadnych ograniczeń, tylko blizna przypomina o tym że coś było nie tak.

Wiolcia - teściów to wiesz jak się traktuje w takich sytuacjach? trzeba sobie powiedzieć "kochana mamusia" z pełną ironią. Mój teść do samego porodu nie mógł uwierzyć że jego syn, pierworodny będzie miał córkę, jak przecież on super facet spłodził trzeba synów. Każde jego docinki w tym temacie ignorowałam na maxa, nawet nie komentowałam.

Oglądaliśmy wczoraj domek o którym Wam pisałam. Niestety okazał się być za mały i w ogóle opis był sporo naciągany. Nawet nie zawracamy sobie głowy tym domem, lepiej poszukać działko i coś sobie wybudować. Zwłaszcza, że kredyt możemy dostać bardzo korzystny :-)

reklama
wiolcia dokładnie tak jak piszą dziewczyny - wszystko samo przyjdzie
od razu wiedziałam jak Matiego w szpitalu złapać. Już całą pierwszą noc w szpitalu przespał ze mną w łóżku tzn. on spał, a ja się w niego wpatrywałam jak zaczarowana.
Z myciem nawet nie było problemu. To będzie kawałeczek Ciebie i zobaczysz wszystko przyjdzie samo:-)
olcia nie pisz takich rzeczy ja od razu w ryk i płacze i płacze(...) bo ja też chce już !!!!!!!!!!:-D
missiiss ciesze się że nic nie znaleźli- matko jedyna tak straszyć kobiałkę w ciaży- to dopiero łobuzeria, ale tak jak już poprzedniczki pisały olać ich i odpoczywać!
miłego dnia:)

Ostatnia edycja:
Do góry