reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Hej dziewczynki fasolki nie da sie uratowac bo tutaj lekarze nie ratuje....leze i czekam na poronienie....i tyle.
Bylam wczoraj 2 razy w szpitalu na pogotowiu i nawet USG nie zrobili. Lekarz mowil ze puki nie ma skrzepow to jeszcze nie wyglada na poronienie ale moze do niego dosc w przeciagu kilku dni.
Mam bolesne skurcze podbrzusza i caly czas krwawie...normalnie jak @...a teraz pojawily sie male skrzepy wiec pojawia sie i wieksze. Dzis pewnie juz poronie.
USG dopiero mam we wtorek ale chyba tylko zeby stwierdzic czy nie zostaly jakies szczatki.

reklama
Hej dziewczynki fasolki nie da sie uratowac bo tutaj lekarze nie ratuje....leze i czekam na poronienie....i tyle.
Bylam wczoraj 2 razy w szpitalu na pogotowiu i nawet USG nie zrobili. Lekarz mowil ze puki nie ma skrzepow to jeszcze nie wyglada na poronienie ale moze do niego dosc w przeciagu kilku dni.
Mam bolesne skurcze podbrzusza i caly czas krwawie...normalnie jak @...a teraz pojawily sie male skrzepy wiec pojawia sie i wieksze. Dzis pewnie juz poronie.
USG dopiero mam we wtorek ale chyba tylko zeby stwierdzic czy nie zostaly jakies szczatki.
bardzo mi przykro :-(

Pati.b miałam robione badania i ze wszystkimi jest wszystko ok więc nie wiem po co miałabym rozrzedzać krew skoro serce maleństwu bije ładnie? Martwi mnie tylko to, że wg lekarza mój krasnal rośnie bardzo powoli. I to dla mnie jest niezrozumiałe bo z tego co czytam w internecie to rozwija się dobrze, a lekarz mówił całkiem coś innego. Już sama nie wiem ile milimetrów powinien mieć 7 tygodniowy płód? A lekarza zmieniam na 100% !
chyba każda ciąża rozwija sie troszkę inaczej...osobiście, na pewno poszłabym do innego lekarza, na konsultację:tak:

obiecuję się powstrzymać w mych zapędach i mniejo tym wspominać :) ale o czym tu pisać jak ciągle mi niedobrze :p
A wiem, pochwalę się... mamy już zaorany i przygotowany teren pod wysiew trawy na działce. Pierwsze koty za płoty!!! huuura !!!
u mnie tylko senność doskwiera, no i w nocy bezsenność;-) ale wszystko do przeżycia :-D

czesc :) ehh bylam dzis na roczku synka kuzynki objadlam sie ciastem i salatka owocowa, byla tez wersja salatki z procentami i na nia sie slinilam ale prowadzilam autko i to mnie uratowalo ;) a teraz ;/ Jezuuuu co tam trzeba pic magnez?? a na zgage migdaly?? slodycze chyba szkodza w ciazy, u mnie anomalie pogodowe straszne zastanawiam sie czy wogole bedzie lato?? znalazlam jedna nieprzeczytana ksiazke jupii bede miala przy czym ucinac komarka i co robic w bezsenne godziny nocne:) eeh a wogole raptem zrobilam sie nie do zycia w sensie spolecznym, wszystko mnie wkurza i brak mi cierpliwosci, mialam jeszcze pojechac na urodzinki kolegi ale moj niemaz mi sie rozchorowal i sama z mdlacym zoladkiem nie odwazylam sie jechac.. a byla galaretka miesna mniaaamm ale nie wiem czy by sie nie skonczylo na niezjedzeniu ;)

Mam pytanko znacie jakies stronki z fajnymi ksiazkami online?

Avani nie moge zrobic tego inaczej wiec przytulam Cie wirtualnie

Salomii myślę,ze jakieś witaminki np feminatal i obejdzie się bez picia magnezu co do słodyczy to z tego co wiem mozna je jeśc ale bez przesady jak zawsze- moja siostra urodziła 1,5 roku temu i bez coli i żelków nie mogła zasnąc i dzidzius na szczęście jest zdrowy także nie ma się czym martwic :)

Witam wszystkie grudniowe mamy. Fajnie, że jest takie forum. To jest moja pierwsza długooczekiwana ciąża. Termin mam na 6 grudnia i ostatnio jestem chodzącą bombą. Pozdrawiam
Ps. avani - przykro mi..

reklama
Do góry