gosiutek
Zaangażowana w BB
Sunnflower witaj no w sumie mimo szczerych checi nie nadrobisz naszych wypocin ale jak przelecisz po lepkach wdrozysz sie raz dwa ;D
Milenka 36 cm? :O loooo jenyyy mam nadzieje ze dlaej sie bedzie trzymac zdrowo i silnie dzielna dziewuszka a Ty Missiiss lez tam i sie nie szwedaj ale bez przesady Tosia wcale nie zamierza sie nigdzie wybierac! To szyjka byla problemem no ale jak wiemy teraz jest welenka ;D wiec tylko wstrzymaj sie od szalenstwa spacerow korytarzowych i bedzie super
ja sie wlasnie wkur.... no wracam z miasta- patrze a tam mi sie kontrolka pomaranczowa od silnieka swieci(dobrze ze nie czerwona) no i silniczek nagrzal sie do polowy skali, temeratura skoczyla u mnie do 25 stopni wow! no ale zeby az tak sie auto nagrzalo? sprawdzilam wszystkie plyny i jest ok, olej wymienialam calkiem miesiac temu.. W wroci za jakies 2 godziny a ja sie tu martwie, ide na forum zafir poczytac czemu tak sie stalo :/
Moj dzidziol dorobil sie dzis pluszowego pajacyka i body oraz grubego kocyka, mam nadzieje ze mi nie wytnie numeru jakiegos i pojawi sie na tym swiecie (to przez brak gulgotania takie mysli) yyhh za tydzien mam wizyte i stres na maksa mam bo W idzie ze mna i boje sie ze bedzie cos nie tak i bede musiala go wspierac i siebie reanimowac,
Ciekawe czy Wiolcia ma Ogryzka czy Szypulke
wszystko będzie dobrze z dzidzią a jak nie bulgocze to znaczy że śpi :-)
a wizyta z ojcem to super sprawa!!
Ja już byłam w maju z mężem - wrażenia dla dwojga niesamowite i to bicie serduszka
na głośniku - booooooooooomba :-):-)
po urlopie też idę z mężem :-)