reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
Teoretycznie, u mnie gdy mialam krwawienia lekarz stwierdzil ze koncowka lozyska zalega na ujsciu szyjki czy jak to sie nazywa, natomiast w praktyce pewnie jet roznie, a u Ewwe nie mam pojecia czy jest przodujace, zapytalam czy to oznacza okreslenie ze lozysko jest polozone nisko, ale Mamolka zniknela :)
Misia, nie denerwuj sie :) no czasami sie wkreci taki ciezki temat :/ , ja np staram sie myslec pozytywnie no ale jak slysze ze wszystkim dzieci kopia itd i ze brzuchy rosna, a mi ani to ani to.. to nieco sie martwie i wyrazam obawy:)
Ciesz sie ze nie bylas tu z nami jakies 2 miesiace temu kiedy mialysmy czarny czwartek:(((((((( naprawde wtedy mozna bylo sie wykonczyc na maksa, teraz to luuuzik:)

Właśnie nerwy nie potrzebne. Ja dałam na luz, choć nie powiem martwię się czasem jak np: coś zaboli, ale postanowiłam sie nie zamartwiać ,bo to do niczego nie prowadzi.

hehehe, ja z innej beczki :)

Misia na poprawe humorku dedykuje piosenke z tego filmu ktory wczoraj ogladalam chyba po raz 6 i ktory zawsze, zawsze, zawsze sprawia ze wszystko jest bardziej kolorkowe bo jest uroczy:)

[video=youtube;7UyKSokX_Kc]http://www.youtube.com/watch?v=7UyKSokX_Kc&feature=player_embedded[/video]#!

wlasnie tak darlam sie spiewajac heeheh ze kazdy moglby wejsc do domu i mnie zabic a ja nadal bym wyla z watpliwym talentem -I'll be there for you, these five words I swear to you. When you breathe, I wanna be the air for you
I'll be there for you!!

hehehe :))))))) bosze wczoraj przeczytalam ze Karmelek mnie slyszy! :o no to chyba nie stwierdzi ze mamusia ma mily glosik;D

jaki jest tytuł tego filmu??

ja sie wlasnie wkur.... no wracam z miasta- patrze a tam mi sie kontrolka pomaranczowa od silnieka swieci(dobrze ze nie czerwona) no i silniczek nagrzal sie do polowy skali, temeratura skoczyla u mnie do 25 stopni wow! no ale zeby az tak sie auto nagrzalo? sprawdzilam wszystkie plyny i jest ok, olej wymienialam calkiem miesiac temu..[/QUOTE

na forum zafir?
domyślam się, że masz opla, jeśli pomarańczowa to to powinno być tzw. sprawdź silnik, mnie się czasem zapala i gaśnie i nic się nie dzieje,
a jeśli sie nagrzał do połowy skali to chyba nic złego, problem jest jak sie nagrzewa do 100, wtedy silnik powinnien włączyć wiatraki, jesli tego nie robi, nie słyszysz takiego cichego szumienia to należy zjechać na pobocze i wyłączyć silnik, tyle Ci mogę pomóc jeśli chodzi o to co napisałaś, o więcej mogłabym mojego C. zapytać bo on jest specjalistą od samochodów, w końcu ma swój serwis

Witam...
z pewną taką nieśmiałością ;) chciałbym dołączyć do Was - mam nadzieję że w dobrym miejscu się witam - jak się trochę "otrzaskam" z forum wstawię fotki. Mam na imię Ania, mieszkam w Poznaniu i jestem w pierwszej wyczekanej upragnionej ciąży - termin porodu 9.12.2010. Pozdrawiam Wszystkich

witamy :-);-)

reklama
Do góry