No niestety u mnie nie przechodzi. Mam rwę od kilku lat. W ciąży z Hanią też był nawrót, ale dopiero pod koniec, a teraz mam praktycznie od początku. Do tego jak się położę na wznak to nie mogę się podnieść bo kość ogonowa tak strasznie boli.
Dziękuję dziewczyny za życzenia powrotu do zdrowia. Z córcią już lepiej, odzyskała głos i temperatura spadła. Może ten antybiotyk zdążył się w godzinę wchłonąć nim go zwymiotowała. Resztę podaję w mleczku i kaszce bo inaczej się nie da.
Joamar
gratulacje dla córeczki. Niesamoowite że dopiero co nauczyła się pływać a już tak dobre wyniki osiąga:-)
A wczoraj spotkała mnie miła niespodzianka. Stałam z zakupami w supermarkecie przy kasie pierwszeństwa. W kolejce stały osoby "normalne" raczej nie niepełnosprawne, żadnej ciężarnej i osób z dziećmi. Nikt oczywiście się nie odwraca żeby czasem czegoś nie zobaczyć (a brzuchol mam pokażny jak w 6 m-cu no i byłam z dzieckiem.
A kasjerka mimo że mnie widzi nie zwraca uwagi. Stała bym cierpliwie gdyby nie fakt że byłam bardzo zmęczona, bo się nastałam na ostrym dyżurze i poprzedniem nocy też, więc przebierałam z nogi na nogę. I nagle otworzyli dla mnie dodatkową kasę, a kasjerka była taka miła i strasznie szybko się uwijała. A tamte flądry w kasie pierwszeństwa jeszcze stały i stały
![język :-p :-p](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/p.gif)
Tak to raczej nie korzystam z takich przywilejów, ale w końcu po to sa te kasy.
Zresztą nikt nie pójdzie do kasy do 10 artykułów, jeśli ma cały kosz zakupów, tak samo i tu powinna działać zasada.