reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

hej kobitki :-)

ja zaraz z rana poszłam spełnić swoj obywatelski obowiązek ;-)
dziś w miarę leniwy dzień mnie czeka, bo i pogoda nie zachęca do niczego, a poki co to indyczek piecze mi sie w piekarniku :cool2:

reklama
Witam niedzielnie;-)
Ja juz ogarnełam chałuypkę, podłogi pomyłam, chłopaki moje poszły do kina na Ty story 3, ja zaraz biore się za obiadek, potem na wybory i pojedziemy do mojej siostry a jutro wielki dzieeeeń, na 9.40 mam wizytę tak wyczekaną, licze na wasze kciuki bo moje nerwy po woli sięgaja apogeum:eek:
Jeszcze się nie wyspałam bo pies pół nocy miał rozstrój rzołądka po zjedzeniu wełny z góralskiego kapcia Wiktora:shocked2:

Zdrówka dla chorowitków i wszystkiego najlepszego dla Julci!:-)

hejo kobitki

ja posprzatalam z mezulkie bo zaraz rodzice przyjada i jade do domku rodzinnego wyczoczywac takze nie wiem kiedy wejde na neta :) moze we wtorek moze w poniedzialek ??? nie wiem ale jak cos bede pisac co u mnie :)

buziolki i mielgo dnia :)

Byłam z małą na ostrym dyżurze laryngologicznym i diagnoza zapalenie ucha (od kataru sprzed 2 tygodni) i zapalenie krtani. Mamy antybiotyk na 3 dni i własnie przed chwilką zwymiotowała pierwszą dawkę. Wszelkie dawkowanie lekarstw jest z odruchem wymiotnym. :no:

Witam niedzielnie;-)
Ja juz ogarnełam chałuypkę, podłogi pomyłam, chłopaki moje poszły do kina na Ty story 3, ja zaraz biore się za obiadek, potem na wybory i pojedziemy do mojej siostry a jutro wielki dzieeeeń, na 9.40 mam wizytę tak wyczekaną, licze na wasze kciuki bo moje nerwy po woli sięgaja apogeum:eek:
Jeszcze się nie wyspałam bo pies pół nocy miał rozstrój rzołądka po zjedzeniu wełny z góralskiego kapcia Wiktora:shocked2:

Zdrówka dla chorowitków i wszystkiego najlepszego dla Julci!:-)
Trzymam kciuki za wizytę!&&&&&&&&&&&&&

Ha-NN-ah strasznie współczuję, zapalenie ucha to chyba najgorsze co może spotkać dziecko nawet nie wiem co Ci doradzić aby mała nie miała odruchu wymiotnego. Mi jedyne co pomagało to antybiotyk dla Julii taki różowy, który miał smak truskawek.
My już po zawodach Julia ślicznie płynęła i jak na to, że zaczęła pływać dopiero w marcu to po prostu rewelka ze swojego startu była 2:tak::tak::tak: Byłam dumna strasznie.
Urodziny też wyszły super.
Więc dzień udany:-)

Załączniki

• DSC00212.jpg
    DSC00212.jpg
    28,6 KB · Wyświetleń: 34
Ha-NN-ah współczuje Wam....
Jomar gratuluje wygranej.
No my juz po wyborach. Wczoraj pomalowaliśmy i poukładaliśmy pokój Lolka. Położyliśmy mu jego dywanik z drogami i teraz ciagle chce żebym siedziała z nim w pokoju.
Obejrzałam dzis "Lakier do włosów" na TVN i tak mi sie lekko zrobiło na serduchu...Taki baaaaardzo pozytywny film...

sarka - trzymam kciuki za jutro :tak:

mississ - udanego wypoczynku u rodzicow!

joamar - gratulacje dla corci :-) moze ze stresu przed zawodami te wymioty miala??? ja tez jako mala dziewczynka trenowalam plywanie i czesto przezd lub po zawdoach dostawalam wysokiej goraczki ... nerwy ...

hannah - wspolczuje klopotow zdrowotnych z corcia :-( trzymam kciuki za poprawe!

ja jutro do pracy bo tygodniowym urlopie ... nie chce mi sie ...

Witanko!
W końcu w domu. Rano musiałam z Matim odwieźć mojego M do jednostki. Wyjechał na tydzień na jakieś szkolenie. Potem do teściów. Potem zagłosować. Potem jeszcze spacer z psem i nareszcie w domu!!! Ufff:cool2:. Jutro chyba odwiozę psa do mamy. Nie wiem czy dam radę wychodzić z nią trzy razy, kiedy jesteśmy sami:-(. Na szczęście to tylko tydzień. Nie wyobrażam sobie wyjazdu M na dłużej:szok:, a to dosyć możliwe. Mają być gotowi na wyjazd do odkarzania po powodzi. To może dłużej potrwać.:-(
Idę legnąć na wyrko.:-p

reklama
Dziewczyny, wiem , że nie na temat ale mam pytanie.

Czy miewacie bóle mięśniowe bez powodu?

Ja odkąd jestem w ciąży już kilka razy miałam takie 'rwanie' w rękach, plecach i pośladkach. Nie mam pojęcia co to jest. Nie są to zakwasy i na pewno nie jest to zawianie. Ból jest naprawdę intensywny, a jeszcze do tego nie wiem co mogę na to zastosować?
Można jakąś maść rozgrzewającą?Bo KETONALU w maści to pewnie nie można:(

Do góry