reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Olcia100 rany to pozazdrościć ci moge tego morza i wizji, która mialam dziś z missiiss;-) Czyli piasku pod stopami, szumu morza, wiatru we włosach i promieni słonecznych na twarzy :-) Myśle o Zakopanym bo takie spacery po dolinach mogą odstresować czlowieka no i.... Krupówki :-D

Dziewczyny co na zgagę?? Poproszę o jak najwięcej domowych sposobów bo mnie wykończy :confused2:

na zgage z tego co mi mama i znajoma podała to skórka z chleba, migdały ale już bez skórki czyli te wiórki, i sucharki

reklama
Missiiss kochana nie zamartwiaj sie a jak nie bedziesz w stanie przestac i to sie powtorzy to lec do lekarza albo do szpitala, lepiej sprawdzic wszystko 15 razy niz sie bac i martwic, po takich przejsciach jakie mialas z Antosiem nikt Ci nic nie powie :*

Hej Dziewczynki!!

Bardzo dawno mnie nie było tutaj , ale strasznie dużo się u mnie dzieje....

Rzecz najważniejsza, pobieramy się..:) 7 sierpnia.........udało nam sie wszystko pięknie załatwić łącznie z piękną suknią....

Rzecz druga równie ważna....byliśmy na pierwszym USG - jest to 12 tydzień...dzidziuś jest bossssskii!!To moja pierwsza ciąża i byłam pod wrażeniem USB 3D i 4D.

W ten weekend jedziemy na wesele do mojej przyjaciółki z dzieciństwa....

Miłego weekendu...

Nie mam teraz czasu często tu zaglądać, ale skrobnę coś raz na czas...bo najwięcej czasu zajmuje mi czytanie co u was się działo:)

Pozdrowionka!!

salomi jak pojade w niedziele do siebie to tam pojde we wtorek czy w srode zobaczyc czy ok wsio i szyjke zmierzyc... w ogole zla jestem bo tez jak bylam na spacerze i na nalesnikach to siedzielismy w ogorodkach no i ja mam te kropki co nie na ciele i w sumie musialam ubrac letnia bluzke bo goraco i jakies wscibskie dziecko podeszlo do nas i tak blisko stanelo i sie lampilo na mnie dlubiac w nosie... porpostu mis ie glupio zrobilo kolezanka sie zapytala dziecka : co?chcesz nalesnika?? ona powiedziala : nie. a ja sie zapytalam: a nalesnikiem chcesz?? troce to nieladne bylo ale sie zdenerwowalam... rodzice obok siedza i nawet uwagi niezwracaja ... nienawidze lata i upalow... :(
dobra lece polezec moze jutro mi sie poprai w tej lepetynie

szlam do tej kumpeli i mnie brzusio znow bolal ale inaczej... teraz to byla raczej szyjka... kurde bylo ok i jakies bole sie zaczynaja szlak mnie chyba trafi a niedawno co bylam na badaniach i bylo ok a teraz leze i znow cos pobolewa ... ciekawe czy dam rade do listopada chociaz :/ jak mnie cos boli tak to mam watpliwosci.. ehhh przepraszam ze smece ale nie wiem czy drugie takie wydarzenie bym przezyla nie ladujac w psychiatryku....

mississ - ja nic nie doradze, bo mnie ani w pierwszej ciazy ani teraz ani razu nie bolal brzuch. moze rzeczywiscie idz do lekarza jak najszybciej zamiast sie zamartwiac ...

Wypróbowałam wodę z sodą i pomoglo, mam nadzieję że na dłużej ;) Najgorzej jak mnie zgaga w nocy pali:/ Dziękuję za wszelkie sposoby na zgagę - wypróbuję przy kolejnej okazji a taka napewno będzie.
życzę ci aby zgaga mniej męczyła a specyfiki skutecznie pomogły
hej dziewczyny, wiem, że to nie ma nic wspólnego z tematem, ale chciałam się pochwalić, że dziś miałam ślub cywilny, także formalnie mam mężulka cywilnego:)
GRATULACJE :) Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia :D

ainah
wiolcia dzieki za pocieszenie... ale jakos dzisiaj humor mi si epopsul... dawno nie marudzilam wam nie??... ja to zaraz mysle o najgorszym... zaraz takie bole mi sie kojarza z tymi co w szpitalu przed porodem przezywalam juz na patologi jak lezalam... wkurza mnie maz ze mi probuje wmawiac ze to jelita a kobieta przeciez dokladnie czuje czy to jelita czy to wewnatrz brzuszka.... i zaraz sie denerwuje i podnosze glos i on sie denerwuje bo probuje mnie uspokoic a ja jestem zbyt nerwowa bo on nie kuma o co mi chodzi... nie wiem... moze juz dzisiaj lepiej nic nie pisze bo smecic nie bede ... smutno mi i sie rozmemlałam... aaggrr :(

Wiem że to trudne po tym co przeszłaś ale postaraj się myśleć pozytywnie dla maluszka. To bardzo ważne. Musisz być silna. Ale nie trać też czujności. Jeśli cokolwiek cię niepokoi nie czekaj tylko biegnij do lekarza. Takie twoje prawo i korzystaj z niego.

Hej Dziewczynki!!

Bardzo dawno mnie nie było tutaj , ale strasznie dużo się u mnie dzieje....

Rzecz najważniejsza, pobieramy się..:) 7 sierpnia.........udało nam sie wszystko pięknie załatwić łącznie z piękną suknią....

Rzecz druga równie ważna....byliśmy na pierwszym USG - jest to 12 tydzień...dzidziuś jest bossssskii!!To moja pierwsza ciąża i byłam pod wrażeniem USB 3D i 4D.

W ten weekend jedziemy na wesele do mojej przyjaciółki z dzieciństwa....

Miłego weekendu...

Nie mam teraz czasu często tu zaglądać, ale skrobnę coś raz na czas...bo najwięcej czasu zajmuje mi czytanie co u was się działo:)

Pozdrowionka!!
To fantastycznie :) Życzę szczęścia :)

Hej, wczoraj miałam usg w 12 tyg. Jestem uspokojona, bo wszystko wyszło dobrze ;) NT 1,8 mm z adnotacją, że to norma dla tego okresu ciąży i dla zarodka wielkości 64,2 mm. Dzidzi ma juz fajne stópki, paluszki, zarys oczek

przez te wasze koszmary, mi tez sie dzis przysnil,. i tez sieobudzilam zlana potem :eek:

wczoraj sobie kupilam biustonosz sportowy, ale za delikatny jest :no:
musze sobie kupic taki z ddoatkiem lycry ktory tak fajnie modeluje biust.

a dzis ide na polowanie sandalow :D

reklama
A ja mówie Dzień Dobry...Głowa mnie boli...Lolo podziębiony...A ja sobie zafundowałam taki stres, że mnie brzuch bolał wczoraj...

Do góry