No właśnie pierogi pierogami ale kiszońce muszą być obowiązkowodokładnie marzenia... takie zachcianki sa o wiele bardziej trudne do spełnienia w porównaniu do kiszonych ogórasów![]()
![Rofl2 :rofl2: :rofl2:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/rofl.gif)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No właśnie pierogi pierogami ale kiszońce muszą być obowiązkowodokładnie marzenia... takie zachcianki sa o wiele bardziej trudne do spełnienia w porównaniu do kiszonych ogórasów![]()
O właśnie Ewwe zimnego piwka mi bardzo brakuje przy grillu ... :/ W akademiku na studiach uwielbiałam ściągnąć sobie dobry film i kupić piwko do tego dobre towarzystwo... Ale bym się zimnego piwka napiła!!))
Pogadam z mężem może jednak go namówię na Mazury)
Oj tego piwa to też mi strasznie brak, zimnego piwka zimny Lech.. ech... jeszcze rok i będzie moznachyba
O tak! Zimny browar z kija najlepiej! Ja jakoś Żubra preferuję!![]()
uwielbiam pierogi, najbardziej ruskie albo z mięsem, ale mój mąż to niespecjalnie.... Nawet myślałam, żeby tutaj zrobić samemu, ale powiem Wam, że skoro on nie przepada, to mi się jakoś nie chce babrać dla siebie samej, bo to jednak dużo robotya ja bym zjadła pierogi ruskie z krupówek w zakopanem w restauracji Bacówka czy jakoś tak, wiem że toche tej uliczki trza przejść w dół i po prawej jest :-) mniam
Elena nie zamartwiaj sie tak strasznie zatykajacymi sie uszami i zlym samopoczuciem, nic sie z brzuszkiem i dolem nie dzieje wiec jest ok, ja mialam rodzic pod koniec lipca ale moje dziecko stwierdzilo chyba ze grudzien bedzie dla niego odpowiedniejszy ;D, u Ciebie moze tez tak bylotrudno musimy to jakos przebolec i cieszyc sie tym co mamy a mamy naprawde duuuzo, w calym tym nieszczesciu zobacz jak szybko zaszlysmy w kolejna ciaze! a pomysl o kobietach ktore po wielu badaniach slysza ze wszystko z nimi jest ok i z partnerami a dzieci nie ma po 4-5 lat i dluzej.. to jest dopiero straszne
Zazdroszczę bo uwielbiam małosolneaaa zapomniałam się pochwalić, że zrobiłam małosolniaki
już wczoraj, więc może jutro będą oki))
Ale miałyście ucztę mmmmmmmmm Teściowa was rozpieszczaale mi smaka narobilyscie na zimne piwko :-) my z corcia bylysmy u tesciowej i objadlysmy sie po uszy - rosolek, schabowe z mizeria i ziemniaczkami, a na deser ciasto z galaretka truskawkowa i bita smietana![]()