reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

ja jak mam Zuzke czesac to jestem chory - Beata tak ladnie ja czesze a ja tylko zwiazac wlosy gumka umie i spinki zapiac :D no ale licza sie checi

a teraz na przyklad Zuzka sie rozplakala bo zgubyly jej sie gdzies 2 puzzle

w ogole jak ona uklada puzzle to jestem w szoku... takiego dziecka nie widzialem jeszcze :D moze malo widzialem :D i tanczy swietnie :D

[video=youtube;GoAb6bCSpE4]http://www.youtube.com/watch?v=GoAb6bCSpE4[/video]

i czytanie ksiazek:

[video=youtube;T3NJNaSaVr8]http://www.youtube.com/watch?v=T3NJNaSaVr8[/video]

reklama
ewwe jest dokladnie tak jak na tym wlasnie nizszym :) ale tamtego ostatnio nie moglam przemienic bo mis ie strona nie chciala wlaczyc :) dzisiaj wlasnie tez zauwazylam ze dokladnie tydzien nas dzieli :D

a ja skonczylam sweterek :) fotka na watku uzdolnione... :)

szwarou swietna ta twoja zuzia !@!!! :) i jaki piekny pokoik ma :0) ato z kapeluszem akja jest the best :D

Ostatnia edycja:
Szwarou heheh ale mnie rozśmieszyła Zuzia tymi tańcami:) naprawdę jest nie zła:) no i czytanie...:D fajnie, śmieszne są dzieci w tym wieku:)

missiiss sweterek widziałam i zazdroszczę talentu, jest śliczny, w ogóle to szybko strasznie to robisz:D mnie by chyba miesiąc nie starczył:)kocyk nam jeszcze pokaż jak już masz sprawny aparat:D

podziękowałam komuś za post:D przypadkiem hehe nie wiem komu i nie wiem kiedy:D

Ostatnia edycja:
Szwarou
super bioderkami rusza. Hania przy tańcu trzepie głową jak metal jakiś haha.
A na dobranoc wtlua się we mnie i czytamy bajkę. Jak skończę ona bierze książkę i udaje że czyta mówiąc "ble ble, bla bla" a przy tym zmienia ton, uśmiać się można.:-D
2 letnie dzieciaczki są najlepsze, choć czasami da sie odczuć bunt dwulatka niestety, a w ciązy to czasem sił brak i cierpliwości jeszcze.,

Ostatnia edycja:
ewwe kocyka jeszcze nie zrobilam bo welny mi zabraklo a wczoraj niestety nie mieli... w ogole takie ciuszki sie szybciej robi niz kocyki :) kocyk jest monotonny ciagke ten sam wzor np ja taki wlasnie robie i mi sie szybko nudzil po troche codziennie robilam a np sweterek to pod natchnieniem ostatniego usg byl zrobiony i juz sie nie moglam doczekac kiedy zobacze go jak caly wyglada hehe :) i robilam siedzialam wczoraj cale poludnie i wieczor :) i to jeden rekaw skonczylam to doszylam na spod obwodki i na koncu drugi rekaw bo jak sie ciagle to samo robi to sie szybko nudzi :p zaraz sie za spodenki zabieram :) tu dopiero monotonni bedzie hmmm musze je jakos ozdobic :)

no cos o tym wiem

przed chwila jak ja ubieralem na dwor to okazalo sie ze niby za cieplo ja ubralem i chcialem zmienic koszulke ale ona juz sobie tamta wybrala i innej nie chce i nie dala sobie zdjac :D ma swoj gust - zreszta jak ciuszki jej kupujemy czy zabawki to zawsze sama wybiera co jej sie podoba. No i ma tez jedna bluze ktorej nienawidzi a ja niewiedzac tego na sile jej zalozylem :) mama jak wrocila to sie zalamala :D

z dnia na dzien jest coraz kochansza :) ciagle sie usmiecha i wymaga ode mnie czasu. Lazi za mna i ciagle tatus tatus :D

z dnia na dzien jest coraz kochansza :) ciagle sie usmiecha i wymaga ode mnie czasu. Lazi za mna i ciagle tatus tatus :D

A u mnie sąsiedzi się śmieją że jak tatuś wraca z pracy i parkuje auto to już Hania stoi przy bramce i tatuś tatuś. Córeczki tatusia :-)

Ale do mnie jak się przytuli i powie "Mamuś kocham się" i wiesza się na szyji to dopiero serce mięknie.

Oj jaka słodka Księżniczka z Zuzi:-) Cudnie tańczy.
Wiola chłopca też można stroić.Ja też kupowałam małe jensiki, dresiki.
A ja dziś znowu ciśnienie książkowe 120/70 więc zaraz sobie delikatną kawe zrobie bo mam smaka.

reklama
Witam
My dzisiaj jak nigdy spałyśmy z Zuza do 10tej Takie lenistwo dawno mi się nie przytrafiło.
Szwarou filmiki super. Nasze Zuzki miałyby o czym rozmawiać. Moja też uwielbia tańczyć i jak zobaczyła pokoik i książeczki na filmiku to powiedziała - mamusiu dać taki pokoik oooooo iść czytać ksiażeczki z dziewczynką maaaaamuuuusiuuuuu proooooszeeee hehe:-D:-D:-D
Boska ta wasza Zuzia :-)

Do góry