reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Ag z bolącą szyją masz zamiar jeszcze podłogi myć??
a moja głowa nie mam pojęcia nawet w nocy czasem się budzę i czuję ten wściekły ból w skroniach, podejrzewam jeszcze zatoki od mijającego już kataru... z ciśnieniem jeśli już jest to jakoś powiązane to raczej od spadku ciśnienia a nie od podwyższonego mi boli, a nie za bardzo ufam temu nadgarstkowemu ciśnieniomierzowi... z miesiąc temu miewałam bóle głowy ale takie które trwały od 11 do 14 rano, nie bolało aż tak bym sięgała po leki, a mijało samo... teraz nie mija mimo apapu, a przy każdym schylaniu się, czy kichnięciu mam wrażenie że mi głowa pęknie... :crazy:

Mississ ja też chętnie oglądnę Twoje rękodzieła, a Ty pisz co u Ciebie częściej to więcej na tym wątku będzie

reklama
Wrublik masz rację nad tym myciem podłóg to się jeszcze zastanowię;-). Ja stawiam, że ten ból głowy u Ciebie to bardziej od zatok skoro nawet apap nie pomaga :(. Spróbuj zrobić sobie inhalacje. Ja mam często problemy z zatokami i pomaga mi łyżka maści Wick VapoRub do wrzącej wody w misce, głowa pod ręcznik i się inhaluję.
Mississ ja też chętnie obejrzę Twoje dzieła :)

wstawie wstawie jak skoncze :) juz koncze bolerko ale pokaze dopiero z kapelusikiem ;)

Gosia. B
no właśnie też tak pomyślalałm ze wszystkie pękły po tłustym czwartku :)

dobra ide sie przebrac z pizamy w ubrania i ide do sklepu i po męża do pracy... chociaz juz 16ta to nie oplaca sie przebierac jak za pare godzin i tak wskocze w pizame :-p nie no ide sie ogarnac i spadam na dworek. buzile i milego dzionka wpadne jeszcze wieczorkiem

ja od 8 pączków nie pękłam wczoraj a dziś pękam od ogórkowej, no i po krótkiej przerwie znowu pęka mi głowa... :angry: spróbuję jeszcze inhalacji, tyle że nie mam tej maści co Ag mówisz spróbuję z aromatolem

Hejka.;-)
Ag zdrówka. Bóle mięśniowe brrrr współczuję.:baffled:

Missii również chętnie obejrzę Twoje dzieło:tak:! Ja też mam cały czas w planach sweterek z Nemo dla Matiego(sam sobie wybrał co ma byc na swetrze). Nawet wyrysowałam już sobie wzór ale jakoś natchnienia brak. Muszę w końcu się za niego zabrać!:sorry:

Wrublik oby ból szybko przeszedł.

My jakoś żyjemy. Mateusz ma mocny odczyn poszczepienny. Czerwona ręka i ciepła. Chyba mu altacetem na noc posmaruję.
Mały po antybiotyku już dużo lepiej. Ja ...jak zwykle. Ech te plecy.

reklama
ainah
podziwiam ze jedno dziecko po drugim i kciuki trzymam mocno by malo bolalao i bylo szybciutko i by dzidzia zdrowiutka i glosno krzyczala :):tak:

krolcia
ty robisz genialne te sweterki ! ja cie podziwiam jak ty kotka wyszyjesz czy coś jednym ciagiem, jak ty nitki zmieniasz?? ja nie moge tego pojac dlatego nie wyszywam rzadnych wzorkow chyba ze naszywasz na czysty sweter?? ale nie wygladalo to tak tylko jakbys jednym ciagiem tak fajnie zrobila. ja sie do tego nie nadaje ale jakies wzorki dziurki azurki to moge robic :)

Ostatnia edycja:
Do góry