reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
Witam.
Ainah jeeeny całą noc mi sie śniłaś:tak::szok::-D! Że urodziłaś zdrową dziewusię i, że dałaś na imię Emilka.

Missii wszystko ciągiem jest robione. Masakra jest w trakcie roboty ale za to efekt niesamowity. Ciężko się to tylko robi, bo jak coś bardzo kolorowe a od każdego koloru masz kłębek to siedzę zasypana 20 kłębkami np he he:-D. Każdą nitkę trzeba skrzyżować i po 10 rzędach siedzi się pół godziny i rozplątuje te kłębuszki, żeby można było zrobić kolejnych 10 rzędów, mozolne strasznie.

Długo nas tutaj nie było....mam trzeci tydzień na 6 do pracy i padam z niewyspania ;/ Nie lubię na rano, jedyny plus, że mogę z małym trochę więcej czasu posiedzieć.
Widzę Ainah się doczekała. Super. Nie mogę doczekać się zdjęcia Maleńkiej. Pierwszej siostry Grudniaka 2010 ;-)
U nas mały problem się pojawił, bo Niania dostała się na staż i rezygnuje z opieki nad Hubertem. Zaczęłam więc poszukiwania nowej niani, ale jakoś nic się nie kroi na razie.... Nikt nikogo nie zna, chyba muszę napisać ogłoszenie i zawiesić w jakimś sklepie, bo innej możliwości nie widzę ;/
Idę Czorta odciągnąć od lustra, bo siedem lat nieszczęścia nas będzie czekało ;-)

krolcia
no ja sobie jak tylko pomysle to juz mi sie odechciewa robic :p ja wole chyba cos naszyc i sie mniej napracowac moj minus jest taki ze jak juz zaczne cos robc to nic mnie wieej nie obchodzi bo robie i robie zeby jak najszybciej zrobic i zobaczyc efekt bo sie doczekac nie moge ;-)juz prawie skonczylam bolerko jeszcze tylko drobne wykonczenia i kwiatki no i kapelusik jeszcze :)

Buzc oby poszukiwania nowej opiekunki nie trwały zbyt długo.
Do mojego ojca przyjechał kolega - grają na gitarze i śpiewają. Ze swoją gitarą przyjechał. :cool2:

Witam.;-)
Niech już ten luty się skończy. Choroba, za chorobą, brak kasy za brakiem i jakoś tak buro. Nie lubię tego miesiąca:no:. Marzec jakoś napawa mnie radością zbliżającej się wiosny:rolleyes:.

Buzc to nie lada problem macie, obyście znaleźli szybko kogoś sprawdzonego.:tak:

Opiekunka mojej koleżanki dała dla jej dziecka spalone jedzenie, bo zapomniała wyłączyć maszynkę. Więc takiej opiekunki nie życzę.

Buzc, a żłobek? Igor chodzi od dwóch tygodni i jesteśmy bardzo zadowoleni. Wszyscy z Igorem włącznie :)
Dziś od rana DESZCZ. Wygoniłam chłopaków, żeby chociaż trochę powietrza łyknęli, bo kota można dostać od siedzenia w 4 ścianach.

buzc moja opiekunka odchodzi z pocz marca :( no trudno chcialam dac do zloba po 5h dziennie za 500 zl bylo ale dzisiaj weszlam na str i juz zobilo sie 700 zł to juz sobie pomarzyc moge... opiekunki kolejnej nie chce to juz by byla 3 w ciagu 4 miesiecy ...:no: jak sie uda bede pracowala ze maz przychodzi z pracy ja ide do pracy i tak w kloko od 18-24 i 22-6 rano jezeli moj manager sie zgodzi , to umowa zlecenie i kilka osob takich jest ale nie wiem czyna tyle mnie lubi zeby mi zmienic a jesli nie to za miesiac dwa wyprowadzka spowrotem do rodzicow bo nie sadze ze cos znajde by tak godziny sobie rozlozyc...

reklama
Do góry