reklama
krolcia
Fanka BB :)
Witam.;-)
Dzisiaj do kawki wlałam gorącego mleka bo mi się śmietanka skończyła i wyszła niechcący taka sympatyczna puszysta pianka mmmmm
U nas zimowo! Śnieg delikatnie prószy, temperatura w okolicy 0, no no, oby tak dalej!
Dzisiaj bal Matiego. Wstał bez żadnego och i ach dzisiaj he he. No zobaczymy jak będzie po. Czy zagada mnie na śmierć czy tylko uszy zwiędną z relacji.
Miłego dnia;-)
Dzisiaj do kawki wlałam gorącego mleka bo mi się śmietanka skończyła i wyszła niechcący taka sympatyczna puszysta pianka mmmmm
U nas zimowo! Śnieg delikatnie prószy, temperatura w okolicy 0, no no, oby tak dalej!
Dzisiaj bal Matiego. Wstał bez żadnego och i ach dzisiaj he he. No zobaczymy jak będzie po. Czy zagada mnie na śmierć czy tylko uszy zwiędną z relacji.
Miłego dnia;-)
Antylopka
Potrojna mamuska
No właśnie chciałam napisać, że skoro Ci zimno przy 24 stopniach, to ja bym obstawiała początek jakiejś infekcji:/ Obym się myliła !
Gosiu- ja się zastanawiałam nad Św. Rodziną, ale mój ginekolog powiedział, że "jego pacjentki tam rodzić nie mogą, ale że nie doda nic więcej" - nie wiem co miał na myśli, sądzę, że może wie coś nieciekawego na temat tamtego szpitala, ciekawa jestem tylko co...
matko, nie tam!!! juz lepiej zamow polozna do domu, niz mialabys rodzic w Sw. Rodzinie! z nerwow umre, albo w samolot wsiade i przylece jak sie tam zdecydujesz rodzic.
nr fran juz Ci podawalam!!! ale wyslalam jeszcze na priv
matko, nie tam!!! juz lepiej zamow polozna do domu, niz mialabys rodzic w Sw. Rodzinie! z nerwow umre, albo w samolot wsiade i przylece jak sie tam zdecydujesz rodzic.
nr fran juz Ci podawalam!!! ale wyslalam jeszcze na priv
No właśnie dlaczego ??? Co tam się takiego niedobrego dzieje ?Strasznie jestem ciekawa...napisz błagam
Dzień dobry, bo chyba z wrażenia zapomniałam się przywitać
krolcia- trzymam kciuki żeby zabawa w przedszkolu była "przednia"
Czesc dziewczyny.
Witam poranna kawa.
Na swoje usorawiedliwienie nie mam nic. Duzy brak czasu na dwa fora yyyhy
Ale pamietam o was :*
Moja Zuzka ma dopiero 4 zabki :-) jakos wolno jej ida.
Z nowosci, to dostalam w koncu prace, na zastepstwo na razie ale cos sie ruszylo.
Wymieniamy tez brodzik by mala sie mogla z wanienka pozegnac. Bo amamy plytki i nie da sie do niego napuscic wody. eh Znowu koszty buu
Witam poranna kawa.
Na swoje usorawiedliwienie nie mam nic. Duzy brak czasu na dwa fora yyyhy
Ale pamietam o was :*
Moja Zuzka ma dopiero 4 zabki :-) jakos wolno jej ida.
Z nowosci, to dostalam w koncu prace, na zastepstwo na razie ale cos sie ruszylo.
Wymieniamy tez brodzik by mala sie mogla z wanienka pozegnac. Bo amamy plytki i nie da sie do niego napuscic wody. eh Znowu koszty buu
krolcia
Kliwia witaj.;-)
Mały śpi, ogarnęłam sobie chałupkę i czekam na kumpelę, ma wpaść. Zaraz jeszcze obiadek wstawię, żeby sobie pykał.
Mały śpi, ogarnęłam sobie chałupkę i czekam na kumpelę, ma wpaść. Zaraz jeszcze obiadek wstawię, żeby sobie pykał.
krolcia
No i nie przyszła! Nie uprzedziła nawet grrr Chciała, żeby jej pomóc w szyciu. Doopa! Nie będę miała już czasu!
Narysowała nam się z wojska piękna wizja wczasów nad polskim morzem mmmm fajnie by było! Tylko jeszcze trzeba ośrodek wybrać, zaklepać termin. Na razie zastanawiam się gdzie lepiej. W Unieściu czy w Juracie. W Unieściu byliśmy, fajnie tam, dla dzieciaków przede wszystkim a w Juracie nie wiem jak jest i trochę mam obawy, czy w razie brzydkiej pogody będzie co robić....a może jeszcze gdzieś indziej...?
Narysowała nam się z wojska piękna wizja wczasów nad polskim morzem mmmm fajnie by było! Tylko jeszcze trzeba ośrodek wybrać, zaklepać termin. Na razie zastanawiam się gdzie lepiej. W Unieściu czy w Juracie. W Unieściu byliśmy, fajnie tam, dla dzieciaków przede wszystkim a w Juracie nie wiem jak jest i trochę mam obawy, czy w razie brzydkiej pogody będzie co robić....a może jeszcze gdzieś indziej...?
Antylopka
Potrojna mamuska
podobno wszyscy sa bardzo mili i niestety na tym sie konczy. Gdy cos sie dzieje, jest awaria i albo wiaza na Polna, albo... pamietasz te dziewczyne, Sylwie - kolezanke Agi i Darka (chrzestny Adasia), ktora byla w ciazy tak jak ja z Wiktoria? Malutka zmarla w 3-iej dobie I nie mowcie, ze na Polnej noworodki umieraja - oczywiscie, nawet liczebnie jest ich wiecej, ale nie sa to zdrowe, donoszone dzieci, z nieskomplikowanej ciazy i majace 10 Apgar po urodzeniu.No właśnie dlaczego ??? Co tam się takiego niedobrego dzieje ?Strasznie jestem ciekawa...napisz błagam
Dzień dobry, bo chyba z wrażenia zapomniałam się przywitać
krolcia- trzymam kciuki żeby zabawa w przedszkolu była "przednia"
Drugi przypadek (ja zdazyli przewiesc na Polna), rodzila tam tez M.B. (nie chce pisac pelnymi danymi) i maly sie owinal pepowina, nie zauwazyli, kazali rodzic, dali oksytocyne i malutki byl niedotleniony.
reklama
Podziel się: