reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Dzień dobry,

ag - współczuję, jednocześnie mi uświadamiasz, że za wcześnie się cieszyłam, myślałam, że skoro Maksiowi wybiły się już wszystkie jedynki i dwójki, to reszta zębów to "tylko formalność", ale jak sobie wyobrażę, że znowu będzie sajgon i że moja nauka nie brania go do naszego łóżka znowu pójdzie na marne, to się załamuję :/ Mam mało czasu, chciałam, żeby do porodu Maksiu sam spał w łóżeczku...nawet jakbym miała mu mleko w nocy robić...niestety nie wszystko od razu, nie mogę go od razu oduczyć spania z nami, picia w nocy i zasypiania samemu...choć ostatnio jak spał z nami w łóżku to w nocy zadowalał się samą wodą, no ale teraz to ma traumę że śpi sam..eh a wszystko przez te choróbska i zęby...a już umiał zasypiać sam w łóżeczku, co prawda krótko to trwało bo zaczął chorować, ale wiem, że potrafi...

ojej, jaki chaotyczny post :zawstydzona/y:

reklama
hej kochane:)
musze juz spadac na oddzialy, ale mi sie nie chce
pogoda dzis beznadziejna, kojarzy mi sie jako taka londynska jesien:(

krolcia - super ze bal udany i Mateusz zachwycony!
ag
- u nas na trudne zabkowanie pomogla Camilia (ale nie wiem czy jest w Pl dop kupienia, mysle ze tak bo to z Boiron) i zel na trudne zabkowanie dla dzieci powyzej roku;
ainah - uwielbiam twoj chaos:)
tak sobie pomyslalam, ze jesli bedziesz rodzic na Polnej to jesli chcesz podam Ci namiary na moja polozna, bo ona genialna byla (na pewno pamietasz opowiesci i psalmy jakie wyglaszalam na jej czesc)
Gosia - mi sie wydaje, ze wlasnie Polna jest pod najwiekszym obstrzalem mediow i kazdy blad tam jest bardzo mocno napietnowany. Swoja droga, kojarzysz prof. Wilczaka (brata aktora Wilczaka?) on ginekolog, zona radiolog, porod na polnej, dziewczynka z niedotlenieniem okoloporodowym, nigdy nie chodzila i dozyla do 19 lat. Nie ma reguly, najlepsze znajomosci Ci pewnosci nie dadza.

hej kochane:)
musze juz spadac na oddzialy, ale mi sie nie chce
pogoda dzis beznadziejna, kojarzy mi sie jako taka londynska jesien:(

krolcia - super ze bal udany i Mateusz zachwycony!
ag
- u nas na trudne zabkowanie pomogla Camilia (ale nie wiem czy jest w Pl dop kupienia, mysle ze tak bo to z Boiron) i zel na trudne zabkowanie dla dzieci powyzej roku;
ainah - uwielbiam twoj chaos:)
tak sobie pomyslalam, ze jesli bedziesz rodzic na Polnej to jesli chcesz podam Ci namiary na moja polozna, bo ona genialna byla (na pewno pamietasz opowiesci i psalmy jakie wyglaszalam na jej czesc)
Gosia - mi sie wydaje, ze wlasnie Polna jest pod najwiekszym obstrzalem mediow i kazdy blad tam jest bardzo mocno napietnowany. Swoja droga, kojarzysz prof. Wilczaka (brata aktora Wilczaka?) on ginekolog, zona radiolog, porod na polnej, dziewczynka z niedotlenieniem okoloporodowym, nigdy nie chodzila i dozyla do 19 lat. Nie ma reguly, najlepsze znajomosci Ci pewnosci nie dadza.

Dzięki kochana, ale po 1. jestem w kontakcie z tą moją sąsiadką, która pracuje tam, a po 2. jakbym miała tamtą specjalnie wołać, to pewnie bym musiała jej słono zapłacić :/

reklama
Do góry