reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

ochh dziewczyny jak ja wam zazdroszcze tych podrozy, może kiedys bedzie mnie na to stac :-D
ainah napewno bedzie dobrze i cos czuje ze bedzie duzo łatwiej i powiesz nam ze po takim porodzie chcesz trzecie :tak:

reklama
hmm tak przegladam ceny hoteli w paryzu i juz zgłupialam. nie wiecie moze czy w paryzu mozna sobie pokoj goscinny wynajac ?? czy jakos tak ?? ktos tu byl z paryża tylko nie pamietam kto ... Antylopka ty ??
znalazlam fajne oferty promocyjne na loty i cciałabym zarezerwowac tylko pytanie zebysmy meli gdzie przenocowac te 2-3 dni ... na kuzynke raczej nie licze...

ainah
juz koncówka ci została :) ja mysle ze pójdzie ci o wiele fajniej i gładko niż za pierwzym razem. ja tez słyszalam ze z reguly 2 porody czy tam kolejne są łatwiejsze wiec trzymam kciuki mocno zeby bardzo nie bolalo i szybko poszlo :tak:

ja sie nie przywitałam... więc sie witam teraz :)

mi jest od kilku dni ciagle zimno a szczegolnie w rece i nogi :no: nieawidze tego w domu 24 stopnie a ja siedze i mi zimno bbrrr
ide powyglupiac sie z jaskiem przed serialem moze mis ie cieplej zrobi

mi sie wydaje ze chora bede dlatego tak mi zimno... juz sie jutra doczekac nie moge- powinnam dostac sypendium i moze skocze na zakupy ?? w ogole ostatnio sobie postanowilam schudnac i wlasnie zawsze jak diete zaczynam to moj metabolizm ma ogromne spowolnienie :zawstydzona/y: chyba sobie pojde na wizyte do dietetyka niech mi powie co i jak moze mi to cos pomoze

mi sie wydaje ze chora bede dlatego tak mi zimno... juz sie jutra doczekac nie moge- powinnam dostac sypendium i moze skocze na zakupy ?? w ogole ostatnio sobie postanowilam schudnac i wlasnie zawsze jak diete zaczynam to moj metabolizm ma ogromne spowolnienie :zawstydzona/y: chyba sobie pojde na wizyte do dietetyka niech mi powie co i jak moze mi to cos pomoze
No właśnie chciałam napisać, że skoro Ci zimno przy 24 stopniach, to ja bym obstawiała początek jakiejś infekcji:/ Obym się myliła !

Gosiu- ja się zastanawiałam nad Św. Rodziną, ale mój ginekolog powiedział, że "jego pacjentki tam rodzić nie mogą, ale że nie doda nic więcej" - nie wiem co miał na myśli, sądzę, że może wie coś nieciekawego na temat tamtego szpitala, ciekawa jestem tylko co...

ainah a może on tam kiedyś pracowal i jego pacjentki są tam niezbyt traktowane? bo ja może bym to tak odebrała bo powiem szczerze nie zamieniłabym tamtego szpitala na żaden inny. pomoc maksymalna, poród na ile mogą pomóc to pomogli. po porodzie jak tylko jest potrzeba to zrobią wszystko i to sobie chwaliły zwłaszcza dziewczyny po cesarce bo było im trudniej... ale ja mam tam swojego lekarza więc nie wiem czy dlatego czy tak po prostu wszystkich tam traktują w ten sposób

reklama
Poszłam jeszcze po herbatkę.:-p

Gosia może być że byłaś dobrze traktowana ze względu na swojego lekarza. Ja obu rodziłam w tym samym szpitalu ale opieka jakże diametralnie różna. Przy pierwszym gin ze średniej półki, mało ich interesujący. Przy drugim gin również tam pracujący, najlepszy! Od razu inaczej byłam traktowana. No i jakiś taki spokój jak "mój" gin przychodził i wszystkie ważniejsze decyzje podejmował. On badał kilkakrotnie, on przebijał pęcherz, był przy finish'u, z boku co prawda stał, ale był:tak:.

Do góry