reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
Ja przegrzebuję neta w poszukiwaniu stroju karnawałowego dla Matiego. Masakra:baffled:. Pojęcia nie mam co wziąć a ceny niektórych:eek:...nie skomentuję.:no:
Ja nawet jeszcze nie oglądałam..Choć zaczyna do mnie docierać, ze chyba będa mieli bal w przedszkolu i juz sie bojeystyczne...

hej kochane
tak sobie mysle ze jak fajnie znow byc wsrod was i miec neta !!! :)

w ogole to te przemyslenia noworoczne tzn postaowienia niezłe :) te poważne to akurat mis ie podobają bo są takie w sumie z zycia wziete a te smieszne są zarąbiste hehe :):-)

bodzinka
a ty ile schudłaś bo ty juz chyba patyczek jesteś co ?? ja sie biore od dzisiaj w sumie od wczoraj ale pofolgowałam z zurawiną w czekoladzie wiec od dzisiaj :p:-)

co do ksiedza to ja po przeprowadzce do wro nie chodze tutaj do kosciola bo w sumie nie lubie tam gdzie nigdy nie bywalam chodzić do kosciola. a ksiedza nie wiem kiedy ma przyjsc wiec chyba nie przyjme. bo nie nawidze tak znienacka na zywiol jak jedna z was hehe :)
w ogole w tamtym roku zapukal do drzwi jak bylam w pizamie a w tym roku pewnie to samo bedzie.
ja w sumie tez nie lubie ksiedza przyjmowac jakos tak to takie dziwne jest tzn nie wiem moze glupio zabrzmi ale dla mnie ciut stresujace...

ide moze pranie rozwiesic malemu mleko albo parowki i spac a potem na spacer bo chyba z 6 dni w domu sie kisimy

milego dnia kochane !!

hejka :-(

jedziemy do szpitala:no: to nie trzydniówka:-( (chyba za dobrze by nam było:-()
podejrzenie nie wydolności jelit:-:)-(

pakuje torbę i wyruszamy:-(

Aluśka!!!!!!!!! Jejku trzymam kciuk &&&&&&&&&& Boże kochany :-( Biedna malutka znowu coś ;-( To niesprawiedliwe.......
Mississ ja schudlam ok 30 kg ale po ciazach widac, że dostałam cycków no i zostal mi brzuch..I tak waże więcej niz wygladam bo mam grube kości...A ogladajac sowje fotki w wieku 20 lato sie wkurzyłam..Chuda laska ze mnie a ja wiecznie sie czułam brzydka i gruba i zawaliłam przez to taki zjebiszczy zwiazek..Ech żeby mieć lat 20 a rozum 30 ;-) Taka fajna laska ze mnie była (małolata ale fajna :-p)

Witam się Noworocznie, i przesyłam Wam z tej okazji najlepsze życzenia!!

Missi :D Cześć babolcu:):) fajnie że w końcu masz podłączenie do świata:D ucałuj Jasia od nas:)

Aluśka, kurde, współczuję strasznie.Dzielna mama z Ciebie, 3mam kciuki z malutką.

Yvona dzięki za uświadomienie że piątek WOLNYYY:D właśnie poprawiłaś/am tą informacją humorek mojemu małżowi:)

Krolcia macie w Bydzi TESCO? u nas szaleństwo, jeżeli chodzi o stroje karnawałowe - przynajmniej tak było przed sylwkiem.

Aluśka
Kciuki trzymamy z jasiem zeby wszystko dobrze bylo !!!! bidulki :-(

ewwe
dostalas moje zyczonka swiateczne??? polowa osob nie dostala do ktorych pisalam wiec pytam
jak tam leci :) kiedy do mnie wpadasz:p

bodzia
no to ladnie kurcze ja to musze zejsc do 6 z przodu nie ma bata. moj maz sie wazyl wczoraj i wazy 70 a ja 80 :szok::angry:masakra ja ci powiem ze patrzac na swoje zdjecia z liceum czy za 20 stki to tez sie wkurzam ze fajna figure miaalm a wiecznie jeczalam zem za gruba!

W ogole wrocławskie dziewuchy czy ktoras z was oddala dzieckod o zloba ?? jeskli tak to do jakiego i jaki polecacie ??
ja dzisiaj ide z juniorem rozgladnac sie do pirai z parkowej zobaczymy tylko godziny mi srednio leza... ale moze sie cos dowiem. w ogole to kolezanka kolezanki wziela swoja jkas tak kolezanke tez z dzieckiem i wziely jeszcze 2 dzieci i sie opiekowaly nimi i maja i pieniazki i czas z dziecmi. moze ktoraj chetna ?? chcialabym tak... wiazac przyjemne z pozytecznym bo i tak wieksza czesc swojej wylaty oddaje opiekunce i zostaje mi tyle co bym na kuroniowce byla.

Bosze! Aluśka! Biedna mała:-(. Miejmy nadzieję, że to tylko jakieś małe zapalenie po zatwardzeniu np, a nie coś tak poważnego....

Bodzia nieźle schudłaś:szok:! Też bym tak chciała....U mnie z brzuchem nie tak źle, ja jak tyłam to zawsze w doopie i udach:-( i problem ze zrzuceniem w tych miejscach największy:-(.

Ewwe jest u nas tesco:tak:, będę musiała tam zajrzeć, dzięki. W zeszłym roku m jeździł(facet:dry:) W tym roku sama chcę to załatwić!

Muszę czekać dzisiaj na tą cholerną komisję, chcę to mieć już z głowy, bo jutro chodzą od 10.00 to na bank by mi małego obudzili.:crazy:

szczesliwego nowego roku dziewczyny!!!

dzisiaj wrocilam do pracy, oj ciezko sie przestawic...
urlop w ¨Polsce byl cudowny, ale za szybko sie skonczylo. DRoga w obie strony minela bardzo dobrze, wracalismy tylko 11 godzin, dzieciaki grzecznie spaly. jeszce po przyjezdzie udalo nam sie kimnac i po rozpakowaniu i ogarnieciu szykowalismy zabawe na sylwestra:)

mississ
-
witaj po przerwie:)
Bodzinka - co to za bredzenie, ze bylas fajna, a juz nie jestes!!??? Jestes super mama i wspaniala zona!
Aluska - 3majcie sie dzielnie, zdrowka, zdrowka i zdrowka na caly 2012 Wam zycze!!
krolcia - tutaj na bal przebierancow kazda klasa dostaje stroje w danej tematyce i potem robia wielki przemarsz przez miasto wszystkie szkoly - super impreza. w Pl to stres dla rodzcow jak wyczarowac stroje. Mi i mojemu rodzenswtu mama zawsze szyla i nigdy nei bylo kogos tak samo ubranego:)

reklama
i ja się witam w 2012 roku...
Aluśka - kurcze... biedna malutka - trzymajcie się tam
Gwiazdeczka - oby nowy rok przyniósł zmiany na lepsze.
Myśmy sobie w domku siedzieli w Sylwestra - puściliśmy fajerwerki o 9-ej żeby mała mogła zobaczyć - była zachwycona, po czym dzielnie trwała do północy i poszliśmy jeszcze na dwór zobaczyć jak strzelają no i zasnęła o 24.30 - chyba nie muszę dodawać o rozregulowaniu dziecka.
A ja w pracy koszmar - jutro audyt - właśnie zakończyłam skaładanie papierów do kupy i zaczynam się stresować. No nic pewnei będzie dobrze jak zawsze ale stres jest.
Lecę sprawdzić czy na pewno mam wszystko

Do góry