reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Hello witam się z kufelkiem w ręku :-)

Ojojo Aluśka biedna niunia :( dużo zdrówka dla niej :*

Stroje karnawałowe zdarzają się też w lumpeksach,ja miałam brać ale nie było już na hurtowni wrrr.

Ja chyba w czwartek pójdę na szczepienie z Mikosiem :( znowu będzie płacz :(

reklama
Cześć kochane!
Straszne rzeczy aluśka:no: biedna ta Twoja Martynka, tak strasznie mi Jej szkoda. Mam nadzieję że to wszystko tylko tak strasznie zabrzmiało niż jest naprawdę! Zdrówka małej życzę z całego serca. Trzymajcie się tam mocno i szybko wracajcie:****

My juz w domu w komplecie. M dzis wyszedł już ze szpitala, jeszcze antybiotyk na tydzień i powinno byc ok. Teraz mnie cos rozbiera, gardło mnie boli i w nosie kreci:wściekła/y: normalnie masakra jakaś, dosłownie wszyscy dookoła są chorzy, byli dopiero co albo cośich berze:angry: niedlugo nadejdzie era maseczek jak w tych filmach o epidemii:confused2:
Urwanie głowy teraz mamy, na dniach dosłownie sklep otwieramy, nie bede sie tu rozpisywać ale w życiu czlowiek by nie przypuszczał ile z tym wszystkim zachodu:eek:
Milusińska już tupta coraz cześciej sie sama reki puszcza, normalnie kazdego dnia widac duży skok w tym kierunku:-)
Ale ze spaniem ostatnio dziwuje i noce mam nieprzespane, mam takie kryzysy w ciagu dnia że przysypiam spacerujac z wózkim po dworzu:confused2:

krolcia mój W. był dwa lata z rzędu (w 3 i 4 latkach) Buzzem Astralem z Toy Story, nikt go nie zdublował:-) no ale my własnie coś ze 170 zl dalismy za uzywany!!!! drogi byl ale potem sié podobnie sprzedal:tak:

missi komentowac tej opiekunki nie musze bo juz dziewczyny to zrobily. Ja tam bym jej do dziecka nie dopuscila:no: powiedz babie prosto i wyraznie ze tv ma nie wlaczac! czy o takie dziwne? Powiem ci ze znajomi mojego M swoja podlukali montujac kamerke i tez sie nieco owiedzieli, ze wlasnie zostawia dziecko przed tv i co 15 min. wychodzi na fajke na balkon zostawiajac dzicko samo! albo ze im kipisz po szafkach w domu niezly robi:angry: Ja osobiscie wzielabym tesciowa bez dwoch zdan jakos bym przelknela jakbym jej nie trawila ale wiedzialabym ze dzieckiem mi sie bardziej "z sercem"" zajmie jak taka nietrafiona opiekunka.

Kupiłam strój. 50 zł używany. Mały zachłysnął się gwiezdnymi wojnami w ostatnim czasie. Będzie klonem:tak:. Zestaw jest kompletny, bo z maską także cena może być. Za wypożyczenie czegoś w tym stylu(konkretniej strój Wadera) chcieli 40zł!:szok::confused2:

Buza Astrala chciałam kupić ale na all tylko jeden taki badziewny(używany) i dałam sobie spokój.

Posadziłam młodego przed kompem i sam oglądał i pokazywał co by chciał. Na widok maski oczki mu świeciły jak latareczki!:-D

Maluch śpi, pies już po spacerze więc czas chyba w kimono uderzyć.

Sarka && za sklepowy debiut.

Witam się raniutko!
jejku dziewczyny co to się dzieje z tą Aluśką, normalnie kciuki trzymać i nie puszczać za nią nigdy, tzn za jej dziewczynki, stanowczo uważam, że limit chorób Martynka już dawno przekroczyła, niech już lekarze ją całkowicie wyleczą
Gwiazdeczko dołączę się do życzeń by nastąpiło słoneczne lato od tego promyczka!
Mamolka oby wszystko się wyjaśniło i wracaj tu już z dobrymi wieściami!
Sarka ni mam pojęcia nawet co się wiąże z otwarciem sklepu, ale na pewno życzę w całym tym zamieszaniu zero stresów i dobrego startu
Krolcia ceny na prawdę powalają, u nas na razie nic nie gadają o karnawale... a jak mnie zaskoczą to chyba będę musiała coś sama szyć, bo mąż w szmateksie wątpię czy dobrze by wybrał, a z allegro to mogłabym nie zdążyć, ale może to tylko u starszaków
Bodzia jak tam u ciebie?

Witam z poranną kawą.;-)

Ma ktoś kontakt z Aluśką co tam u nich?

Wrublik na pewno będzie miała bal:tak:. Może rozejrzyj się na all już teraz. U nas bal jest najczęściej po uroczystościach z okazji dnia babci i dziadka. W tym roku przypada na 24. Nawet jak wysyłka się opóźni to do 24 mam koopę czasu na alternatywę. Niech m spojrzy na tablicę ogłoszeń przedszkolnych albo po prostu spyta. A może macie stronę internetową przedszkola?

witam

masakryczna noc!
podobnie jak u sarki! Moje dziecko chyba nigdy nie zacznie przesypiać nocy! Mnie dziś ze zmęczenia pobolewa głowa! Zła jestem na nią bo teraz sie już pokłada, trze oczy i ewidentnie jest zmęczona, ale zaraz pewnie sobie pośpi szkoda tylko, że nie ja! wrrrrrrrrrrrrrrr

krolcia gratki stroju. Najważniejsze, że Mateuszowi się podoba:tak: nie zdążyłam wczoraj napisać ale mam na jakieś 116 albo coś około 122...sama nie pamietam ale strój jacka sparrowa i jakoś podobnie rozmiarowo strój i perukę hrabiego. Ale skoro już masz to nie ważne:)

aluśka kochana daj znać co z Martynką! trzymam mocno kciuki by to nie było nic takiego!

Olcia a nie możesz teraz z Olisią dospać?
Krolcia już to widzę - męża łaskawie pytającego czy będzie bal przebierańców :no::wściekła/y: jak on mi awanturę na dzień ziemniaka zrobił że on nic nowego nie ma zamiaru kupować specjalnie na jeden dzień... kurcze na stronie internetowej nic nie dają jeszcze, podejrzewam napiszą dwa dni przed... no chyba że sama zadzwonię...

aaa moja maluśka po pierwszej drzemce się zbudziła z taką mega kupą że aż po pleckach poszło :szok:, i była nawet całkiem zadowolona jak ją wyjmowałam z łóżeczka - całkiem sobie spokojnie gawędziła z maskotkami

witam
aluska odezwij sie jak bedzies zmogła kurde ciekawe co u nich
krolcia ten stroj co mam kupilam wlasnie w lumpku i spodnie są na 7-10 lat-powinny byc krótkie ale na moją są długie
zreszta nie ubrałam jej w pirata bo powiedziała że ona jest dziewczynka i chce być księżniczką... co z tego ze matka wyrobiła i wyszukała zajebisty strój piracki i córka w nim wygląda zarąbiście... z madrym argumentem nie bede dyskutować. Zostawiła stroj w razie jakby zmieniła zdanie ale przebrałam na księzniczke-dobrze ze wziełam dwa bo bym musiała do domu wraca jakby sie zbuntowała;)
a u nas jakis witus najpierw Paulinka wymiotowała teraz męż męczy-mam nadzieje ze na nim sie zatrzyma..:-(

krolcia ten stroj co mam kupilam wlasnie w lumpku i spodnie są na 7-10 lat-powinny byc krótkie ale na moją są długie
zreszta nie ubrałam jej w pirata bo powiedziała że ona jest dziewczynka i chce być księżniczką... Co z tego ze matka wyrobiła i wyszukała zajebisty strój piracki i córka w nim wygląda zarąbiście... Z madrym argumentem nie bede dyskutować. Zostawiła stroj w razie jakby zmieniła zdanie ale przebrałam na księzniczke-dobrze ze wziełam dwa bo bym musiała do domu wraca jakby sie zbuntowała;)
:-D :laugh2: :-D

reklama
młoda śpi:confused2:
wrubik teoretycznie mogłabym, ale wiesz jak to jest. Jak ona spi to ja mam czas na sprzątanie i przygotowanie obiadu ( z nią jest ciężko) i wolę ten czas w ten sposób wykorzystać. Oczy mi się dosłownie zamykają. Może po południu jak S. wróci to przytulę się do podusi na chwilę.

z tego, co wiem mamolka ma numer do aluśki... strasznie sie martwię o Martynkę...

wiecie może gdzie czy są jakieś wyprzedaże laptopów? Niby w tesco od wczoraj do jutra jest -50% na wybrana modele notebooków i netbooków ale jakoś nie było ani jednej sztuki - LIPA STRASZNA pewnie sobie poodkładali. Były nawet dwie sztuki przecenione ale powiedzieli że nie moga nam sprzedać bo nie mogą znaleźć od nich kartonów:confused2: niby były rano 3 sztuki i już poszły...

Do góry