Cześć kochane!
Straszne rzeczy aluśka
biedna ta Twoja Martynka, tak strasznie mi Jej szkoda. Mam nadzieję że to wszystko tylko tak strasznie zabrzmiało niż jest naprawdę! Zdrówka małej życzę z całego serca. Trzymajcie się tam mocno i szybko wracajcie:****
My juz w domu w komplecie. M dzis wyszedł już ze szpitala, jeszcze antybiotyk na tydzień i powinno byc ok. Teraz mnie cos rozbiera, gardło mnie boli i w nosie kreci
normalnie masakra jakaś, dosłownie wszyscy dookoła są chorzy, byli dopiero co albo cośich berze
niedlugo nadejdzie era maseczek jak w tych filmach o epidemii
Urwanie głowy teraz mamy, na dniach dosłownie sklep otwieramy, nie bede sie tu rozpisywać ale w życiu czlowiek by nie przypuszczał ile z tym wszystkim zachodu
Milusińska już tupta coraz cześciej sie sama reki puszcza, normalnie kazdego dnia widac duży skok w tym kierunku:-)
Ale ze spaniem ostatnio dziwuje i noce mam nieprzespane, mam takie kryzysy w ciagu dnia że przysypiam spacerujac z wózkim po dworzu
krolcia mój W. był dwa lata z rzędu (w 3 i 4 latkach) Buzzem Astralem z Toy Story, nikt go nie zdublował:-) no ale my własnie coś ze 170 zl dalismy za uzywany!!!! drogi byl ale potem sié podobnie sprzedal
missi komentowac tej opiekunki nie musze bo juz dziewczyny to zrobily. Ja tam bym jej do dziecka nie dopuscila
powiedz babie prosto i wyraznie ze tv ma nie wlaczac! czy o takie dziwne? Powiem ci ze znajomi mojego M swoja podlukali montujac kamerke i tez sie nieco owiedzieli, ze wlasnie zostawia dziecko przed tv i co 15 min. wychodzi na fajke na balkon zostawiajac dzicko samo! albo ze im kipisz po szafkach w domu niezly robi
Ja osobiscie wzielabym tesciowa bez dwoch zdan jakos bym przelknela jakbym jej nie trawila ale wiedzialabym ze dzieckiem mi sie bardziej "z sercem"" zajmie jak taka nietrafiona opiekunka.