reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
Sun jaki ładny..
Wrublik Twoje mi sie tez strasznie podobają.
Sun no ja wlasnie kombinuje jak tu się Fifka pozbyć...Najlepsze, że ja na łyżwach ostatni raz jeżdziłam w podstawówce :-p Choć od paru lat w Bytomiu robią sztuczne na jakims duzym placu i wcale nie drogie 3 zł wstęp 4 zl lyzwy. No ale dopiero w tym roku mnie psiapsiółka ciagnie z chłopakami naszymi...&&&&&&&&& żebysmy poszly :-)
Dzieciak po tym nurofenie nadal spi:szok::szok: a ja powinnam sprzatac ale...mam lenia :-p

Witam i ja przy kawce i ciasteczku-czyli w pracy ciag dalszy świątecznego obżarstwa...;)
Bodzia zdrówka zdrówka i raz jeszcze zdrówka...
sun co sie dzieje??? moze na zamkniętym poopowiadasz? suwaczek sliczny..
aluska to super że mąż docenił Ciebie jako kierowcę-brak komentarza to naprawde cos;)

a ja sie pochwalę ze wczoraj Lucinda zrobiła siku i kupke do kibelka:)

heja dziewoje!

sarka cieszę się że Ci sałatka posmakowała
widzę że coraz więcej udanych roczków... super!
aluśka dzięki że pytasz , dziewczynki zdrowiutkie, a ze mną... ach odbijają mi się święta :-(
Bodzia od podstawówki sporo czasu zleciało, ja bym już chyba nie weszła na lód :eek:

Wrublik no kawałek :-p Ale co tam!! Najwyżej zalicze pare upadków i sie posmieje. Z moją Monią NIC mi nie straszne, nawet to, ze będe elementem humorystycznym ;-)

Yvona - dzięki - jakoś tak wyszło że już nie mam wstępu na zamknięty - pewnie dlatego że długo mnie tam nie było.
No i wielkie gratulację za sukces kibelkowy.
Bodzia ja jeździć to się zaczęłam uczyć jak miała 20 lat (matko to już 10 lat temu), wynajęłam sobie instruktora - z resztą mega przystojnego ;) i mnie wszystkiego nauczył - znaczy się jeżeli o łyżwy chodzi :-D;-)

reklama
sun nie wiem czy istnieje ale jak dla mnie jest sliczna ja strasznie nie lubiałam jak mówiło mi sie Zuza a teraz z wiekim mi to obojetne ale taka mała Zuzka jest słodka no i w 100% pasuje do twojej córeczki
Yvona gratuluje i oby coraz wiecej takich sukcesów

Do góry