reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Hejka:)

olcia najlepszego dla mężą;-) My jesteśmy jeden rocznik i nasi mężowie też jeden rocznik:-D W. też dziś w domu, wiec mamy podobne atrakcje zapewnione:-D My też na Wigilie do moich rodzicow, jakoś nie wyobrażam sobie inaczej....

Dzis jeszcze z dziećmi do kontroli idziemy, z W. z wynikami krwii które robiliśmy a Miluśkę zważyć na roczek, bo juz za pasem:blink:

Aluśka to prawda. zawsze tam gdzie babskie towarzystwo (praca najcześciej) tam zwady i niesnaski...

reklama
ainah hmmm dokładnie nie wiem, ale zgaduję że chrupki, bo wczoraj na wieczór zjadła ich sporo bez mleka, a zawsze jej jadła z mlekiem

wrublik ojej a co się ani stało? juz dobrze?:-(
Tego męża masz złotego, naprawdę bardzo o Was dba! Masz cos dla Niego?
Jakie to jeszcze ksiażki masz?
A ta tablica do rysowania jest super, u nas długo była na topie:tak:
Ja wczoraj mamie kupiłam biografię D.Wałęsy, a sobie "Trans" Gretkowskiej:tak: dla taty i M. mam sweter (taki sam ale w innym zestwieniu kolorystycznym:shocked2:)

wrublik ojej a co się ani stało? juz dobrze?:-(
Tego męża masz złotego, naprawdę bardzo o Was dba! Masz cos dla Niego?
Jakie to jeszcze ksiażki masz?
A ta tablica do rysowania jest super, u nas długo była na topie:tak:
Ja wczoraj mamie kupiłam biografię D.Wałęsy, a sobie "Trans" Gretkowskiej:tak: dla taty i M. mam sweter (taki sam ale w innym zestwieniu kolorystycznym:shocked2:)

hej, już z Anulą jest dobrze, śmiga zdrowiutka, ale zachodzę w głowę co jej dać lekkostrawnego jak ona te płatki z lekiem taaaak lubi
a książki mam "Monopol na zbawienie", "Kościół dla średnio zaawansowanych", "tabletki z krzyżykiem" i tą ostatnią co polecała Ewa, pisane na prawdę z dużą dawką humoru (przynajmniej dla mnie tak się wydało jak zaglądnęłam do każdej)

a męża no mam dobrego, ale musi się starać, bo jest pod groźbą że się zabiorę i pojadę na miesiąc do szpitala (czego oboje strasznie nie chcemy), no i dla niego na prawdę nie mam żadnego prezentu, tyle że on sobie wcześniej kupił coś do kolekcji, w miarę drogiego, żeby zaliczyło się już na święta

nie no kurka, nie mogło być chyba dobrze, Annula dostała biegunki, jak to jest grypa żołądkowa, która ostatnio wykosiła pół podstawówki u nas w mieście, to ja chyba i Wigilii nie zobaczę

reklama
Gabi dzięki tylko ja nie mogę nigdzie ruszyć z domu... :-( ten lek i tak na receptę, najwyżej wieczorem mąż pojedzie z Anulą na pogotowie, na razie sytuacja opanowana, mam ogromną nadzieję że jednak to nie grypa żołądkowa...

Do góry