reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

slomiana_wdowa wydaje mi sie ze takiemu lekarzowi trzeba by bylo narobic kolo dupy, co za palant przebrzydly!!
Ewwe namietnie czytam teraz serie "millenium" pdt Mezczyzni ktorzy nienawidza kobiet, napisal Stieg Larsson, strasznie mnie wciagnelo i wlasnie skonczylam ten pierszy tom, straszliwie gruby :)
Gufi bardzo kreatywne sny hehehe :p rany jak tak bedzie do konca ciazy to sie zameczymy, ja sie obudzilam opatulona na maksa i piersza mysl jaka mi przyszla do golwy po obudzeniu to ze mama mi plecy okryla bo pewnie sie rozkopalam :)

reklama
Zatem mam termin na 20 grudnia, mąż w delegacji wiec stale jestem sama w domu, stąd tez nick słomiana wdowa, mam 29 lat i jestem ze sląska - Jastrzębie Zdrój się kłania. Jest to moja 2 ciąża, pierwsza także przez niekompetencje innego lekarza poleciała gdyż mam niedoczynność tarczycy, więc teraz jestem pod opieką endokrynologa, i pilnuje już sama wartości TSH, poza tym mam SM czyli nie jest tak do końca fajnie :/ ale jakoś się zyje i cieszy maleństwem które rośne i serducho wali mu albo jej bardzo mocno :D
POZDRAWIAM wszystkie grudnióweczki!!

Słomiana wdowo:) byłam u ciebie w mieście kiedyyś:) na turystycznej bodajże u znajomej w odwiedzinach:)

Dobrze że jesteś pod kontrolą lekarzy, teraz już wszystko będzie w porządku:)

slomiana wdowa witaj :) o a ja mam rodzine na pomorskiej na osiedlu :) w jastrzebu :) kuzynka juz urodzila 2 dzieci i tez jakos z tyle lat bedzie miala :) ja tez stracilam dzidziunia w pierwszej ciazy ale teraz tez jestem pod opieka juz chyba lepsza nie moglabymbyc i wierze ze bedzie dobrze :) wiec zycze szczesliwych i spokojnych 6 miesiecy jeszcze ;)

słomiana wdowa:szok::szok: ale why???????????? co go tak zeżliło???????? to że chcieliście nagrać? to prywatny???? szoook:angry:
A tak w ogóle to witaj, fajnie że jesteś i jestem pewna ze wszystko bedzie dobrze:tak:

A mi własnie przyszły ciuszki które zamówiłam na allegro, zadowolona jestem ale tunika ma takie jebitne kolory ze bede razic jak żarówka:-D na zdjęciu takie walące po oczach nie były:-D druga bluzeczka jest różowa ale juz spoko, stonowana, i dwie pary spodni dresowych z pasem - czarne i czerwone:tak:, w końcu bede miała w co tyłek wsadzić bo najgorzej to było z dresami podomowymi, wszystkie mnie cisnęły

uffff jak gorąco (a ja właśnie odeszłam od deski - jakoś mi się niezła górka prasowania zrobiła -NIENAWIDZĘ!)

ewwe ta sukienka jest czarna - nie było innych kolorków, a ta druga na która czekam fioletowa - jak przyjdzie to wstawię foto

missiiss u nas jest sklep happy mum i najpierw poszłam sprytnie poprzymierzać:happy2:
ceny w sklepie są wyższe niż w necie, a za wysyłkę powyżej 150 płacą oni:tak:

słomiana wdowa, ale cyrk! ja bym go chyba w d....e kopnęła. Szok! skąd się biorą ci idioci!?...
fajnie, że do nas dołączyłaś

Witam jestem nowa w tym wątku i już spokoju nie mam w poniedziałek ginekolog mnie wygonił z mężem z gabinetu (mąż chciał nagrać z USG jak bije serduszko na monitorze). noi szukam zaś nowgo lekarza, ale wyobrażacie sobie taką akcję że jesteście całe w kroczu w zelu a on otwiera drzwi i prosze wyjść!! sie drze :/ wstręciuch!
Ale nienormalny lekarz:szok::szok::szok:
Teraz na pewno wszystko będzie dobrze:tak::tak:
A ja czytam Musierowicz, całą Jeżycjade:-p:-p Ściągnełam sobie z chomika i na lapku czytam;-);-)
A ja nasmażyłam naleśników, Lolo pożarł dwa z serem:szok::szok: Qurcze zaraz się do logopedy musimy zbierać...Nie chce mi sie jak nie wiem, i mam stracha bo to pierwsza wizyta...Do tego tam taki upał...

Witajcie po pracy:)
u nas opady w tropiku - tak można określić pogodę. Już chyba jednak jak pada, bo jak tylko przestaje i świeci słońce, wszystko paruje, to można paść tak duszno.
Mam pytanie do biegłych w kodeksie pracy, ZUS-ie itp.
Jestem w Polsce na wychowawczym. Czy mogę zostać do porodu i potem dostać normalnie urlop macierzyński płatny? Jak to wygląda??

Ewwe namietnie czytam teraz serie "millenium" pdt Mezczyzni ktorzy nienawidza kobiet, napisal Stieg Larsson, strasznie mnie wciagnelo i wlasnie skonczylam ten pierszy tom, straszliwie gruby :)
Gufi bardzo kreatywne sny hehehe :p rany jak tak bedzie do konca ciazy to sie zameczymy, ja sie obudzilam opatulona na maksa i piersza mysl jaka mi przyszla do golwy po obudzeniu to ze mama mi plecy okryla bo pewnie sie rozkopalam :)

niezły sen...
słyszałam, że fajna ta seria Milenium, mocno reklamowana i chciałam kupić, ale wyjechałam i nie kupiłam...

Zatem mam termin na 20 grudnia, mąż w delegacji wiec stale jestem sama w domu, stąd tez nick słomiana wdowa, mam 29 lat i jestem ze sląska - Jastrzębie Zdrój się kłania. Jest to moja 2 ciąża, pierwsza także przez niekompetencje innego lekarza poleciała gdyż mam niedoczynność tarczycy, więc teraz jestem pod opieką endokrynologa, i pilnuje już sama wartości TSH, poza tym mam SM czyli nie jest tak do końca fajnie :/ ale jakoś się zyje i cieszy maleństwem które rośne i serducho wali mu albo jej bardzo mocno :D
POZDRAWIAM wszystkie grudnióweczki!!
to życzę aby ciąża zatrzymała postęp SM:)

reklama
no lekarz świrus powiedział najpierw że nie zyczy sobie nagrywania, a każdy facet co wychodził z partnerką to zachwycał się swoim nagraniem, to raz. mąz wyłączył nagrywanie ale bateria siadła i zapiszczała więc chyba lekarz pomyślał że nagrywanie trwa dalej i to go rozjuszyło, ech niech go " gęś kopnie" hahahaha, ja ide do rybnika do lekarza więc ten mi lata daleko :)
Antylopka bardzo bym chciała by zatrzymała, mój neurolog mówi że powinna zatrzymać, no czas pokaże :) pozdrawiam!!

Do góry