reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Wiolcia spoko już sie odnalazłam;)

missiiss no własnie! bez takich numerów więcej nu nu;)

antylopka a kiedy Wikunia do Was dołączy?

reklama
ewwe szacun z domestosem :-D:-D "bedzie pachnial jak plyn do szorowania kibla":-D dobre :) :-)
doszlam do twojego posta z moim nadrabianiem z mezem :-) i mi sie cos przypomnialo jak obiecalam mezowi wczoraj ze go popieszcze no i jak juz kladlam sie spac i dalam mu buzi na dobranoc i powiedzialam dobranoc a on: aco ze mna?? i mina zbitego pieska :-D przeprosilam ale nie dalam rady od tego upalu nic mis ie nie chcialo bbrrr moj maz ma przesrane :baffled:

thinka super ze z dzidzia ok wsio :) no moj brzuch tez raczej nie da sie ukryc ze ktos w nim siedzi :tak: tylko ze ja mam wiecej po antosiu niz teraz ;-)

mamolka &&&& za wizyte :tak: i reszty dziwuszek ktore dzisiaj wizytuja :)
krolcia witaj :) no grudnioweczki sa wspaniale :-)
tunia :angry: w szoku jestem poprostu ... jak mozna tak sie odzywac do kobiety i swojej pracownicy.... trzebabylo mu powiedziec czy chce napisac artykul o tym z kim jestes w ciazy ze sie pyta. idiota jeden !!!! :no: wspolczuje i mam nadzieje ze bedzie dobrze i pojdzie po twojej mysli &&&&&&&

dziewuszki co do grupy zamknietej bo widze zenie wszystkie je mamy to mysle ze trzeba by wymyslec jakis reulamin. przyjecia. grupa zamknieta to grupa w ktorej rozmawiamy na tematy takie ktore nei chcemy zeby ujzaly switlo dzienne na watku glownym wiec nowe osoby nie b eda od razu zapraszane. tylko trzeba wymyslec ile czasu musza byc na forum zeby mozna bylo zaprosic do grupy. widze z enie wszystkie dostaly zaproszenia. sarka ty juz wchodzisz?? mamloka utworzyla grupe wiec chyba tylko ona moze wyslac zaproszenie tak misie wydaje

:) missiiss super że wróciłaś:) ja dziś odstawiam drugą tabletkę dupka, więc zostanę na luteinie x 2 i jednym dupku:) ale jakoś się boję:) mam nadzieję że będzie ok:)

Ja się dziś nie wyspałam, przez tego durnego kocura.. dała znów czadu w nocy, skaranie boskie z kotem:[

moj pies to mnie lize po nogach ciagle jakby sugerowal : wez idz se umyj bo mi juz sliny nie starcza zeby lizac :D haha ale ma fajny jezyczek tylko ze jak juz za dlugo lize to wnerwia mnie to :p a nogi oczywiscie myje :)

ewwe damy rade po troche trzeba odkladac to dziadostwo :) tobie juz sie zaczal 4 miesiac ale super :) a ja musze jeszcze 3 dni pcozekac :)

dobra dobra missiiss:) pieski nóżki wyliżą i wystarczy pewnie hehe:D
kurcze, czwarty miesiąc....leci ten czas jak szalony:) dlatego twoje trzy dni zlecą w oka mgnieniu:D

co to trzy dni, w porównaniu z dziewięcioma miechami:D

krolcia, no coś ty:) sny złym znakiem?? ee nie bierz tego do siebie, tym bardziej że te sny w ciąży są,hm...inne jakieś niż normalnie.Mnie się ostatnio sniło i to kilka razy że poroniłam, ale to napewno z racji tego, że strasznie się bałam, boję i bać będę poronienia.Siedzi mi to gdzieś w głowie, a później się śni.I ja dlatego nie zamierzam sobie tym głowy zawracać.Tobie tez radzę :)

A może przeczuć sie na "lekkie" filmy?? Ja postanowiłam poczekać z horrorami, póki co boje się ciągle o małego i wystarczy mi strachu. Dlatego przerzuciłam się na komedie romantyczne, zwykłe komedie itp. I co dziwne - od tej pory śpię spokojnie :)

Nie oglądam horrorów. Strasznie tylko panikuję w tej ciąży! Może stąd te koszmary. Trzęsę się przed każdą wizytą u gina. Czy wszystko na pewno jest ok, czy dzidzi bije serduszko, czy jest zdrowa...Ech. W pierwszej ciąży brałam wszystko na luz z podejściem, że wszystko jest ok i inaczej nie będzie, a teraz jakoś nie potrafię:-(

reklama
dziewczęta pamiętacie jak mówiłam, że szukam kiecki na wesele?
więc kupiłam (i to dwie);-)
obie z happy mum, ale w ich sklepie internetowym - bo są niższe ceny.
Jedną kupiłam dwa tygodnie temu i przyszła szybciutko, a na drugą jeszcze czekam, ale kupiłam teraz w piątek.
oto ta pierwsza
sukienka.jpg

Do góry