reklama
Salomii
Fanka BB :)
Renczysia tak bywa w pierwszym roku wazne ze byl zadowolony buziale dla duzego chlopczyka
W szpitalu..Nadal...w piątek włączyli mu antybiotyk..Kaszle, ze ho ho, wsio sie ładnie odkleja ale nie odkrztusza....Na widok tuby sie drze Teraz śpi i zaraz ja tez mykne sie drzemnac bo noc cięzka bardzo...
U
użytkowniczka r
Gość
W szpitalu..Nadal...w piątek włączyli mu antybiotyk..Kaszle, ze ho ho, wsio sie ładnie odkleja ale nie odkrztusza....Na widok tuby sie drze Teraz śpi i zaraz ja tez mykne sie drzemnac bo noc cięzka bardzo...
Bodzinka całuski i tulaski dla Ciebie i Filipka,bidulek kochany
krolcia
Biedny mały:-(. Niech już wyzdrowieje. No i w tej sytuacji chyba kota musicie się pozbyć.
buzc13
Ewa gratulacje!!! Marzenia jednak się spełniają! Najpiekniejszy prezent urodzinowy!
Buziaki dla Filipka ;-*
Buziaki dla Filipka ;-*
reklama
Ewa - GRATULACJE!!!! Aż mi się oczy zaszkliły
A tak z innej beczki - masz bardzo ładny kształt paznokci.
No to jesteś trzecia. Ciekawe, która będzie czwarta
U nas mieszkanie ogarnięte, wczorajsze ciasto (mimo problemów przy pieczeniu) pyszne. Tak więc czekamy na 16 i na gości. Zastanawiam się, jak to wszystko zorganizować - stolik kawowy jest dość niski, a upilnowanie 4 dzieci, żeby się kawą nie oblały i nie upaćkały ciastem będzie zadaniem dość skomlikowanym logistycznie. Chyba przytachamy z kuchni stół i na nim będą rzeczy dodatkowe - żeby za dużo nie musiało być na tym kawowym.
A tak z innej beczki - masz bardzo ładny kształt paznokci.
No to jesteś trzecia. Ciekawe, która będzie czwarta
U nas mieszkanie ogarnięte, wczorajsze ciasto (mimo problemów przy pieczeniu) pyszne. Tak więc czekamy na 16 i na gości. Zastanawiam się, jak to wszystko zorganizować - stolik kawowy jest dość niski, a upilnowanie 4 dzieci, żeby się kawą nie oblały i nie upaćkały ciastem będzie zadaniem dość skomlikowanym logistycznie. Chyba przytachamy z kuchni stół i na nim będą rzeczy dodatkowe - żeby za dużo nie musiało być na tym kawowym.
Podziel się: