reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

ale si esmakowicie zrobiło
a ja usypiałam PAulinke i jak zwykle drzemnęłam-ale mnie te kolędy usypiają...
chce powiedziec ze ledwie zyje-po aerobiku mam zakwasy a jeszcze tak dzisiaj pobiegałam po sklepach....
najlepsze ze moja mama wymysliła sobie żebym jej kupiła porządną parasolkę.... a taka kosztuje > 120 zł.... więc dostanie nieporządną,.... już ją uprzedziłam i cieszy sie że takiej drogiej nie kupiłam bo bałaby sie ją nosic żeby nie zgubić:D

Wiolcia własnie napisz cos więcej o nowej pracy co będziesz robiła???
sarka a Wy to też ciuchland otwieracie??
renczysia dużo macie klientów??

ewa to Ty grudzien masz nieżle imprezowy? a jak ten stojak na wino dla teścia? zamówiłas już?

cwietka smaka mi tym ciachem od cristal narobiłas....

a ja kupiłam sobie redsa o smaku żurawinowym....chyba sie skusze na troszke...
kaczucha ja szczepie tylko obowiązkowe plus pneumo i rota

reklama
Łańcuch już przyszedł :) Nie miałam wina w domu, ale wypróbowałam go na pustej butelce po piwie i - o dziwo - to działa :D Fajny bajer ;)

A grudzień u nas faktycznie imprezowy :) Dwa razy urodziny, dwa razy imieniny, nie mówiąc o Mikołaju i Świętach ;)

o jaaa, mieliśmy właśnie się kłaść, a mały się obudził i wcale nie wygląda na to, żeby zamierzał iść spać:wściekła/y: dostał pić, smoka i słyszę, że coś tam dyskutuje w łóżeczku.. mam nadzieję, że zaraz zaśnie!!:sorry2:

ja to chyba spać dzisiaj nie idę. zamiast zrobić co trzeba to usiedliśmy z małżem, wypiliśmy piwko, mamy żółwie tempo a bałagan na maksa.
sałatki skończone. ciasta, poza polewą na izaurę też. mięsa w marynacie w lodówce leżakują do jutra :-D
torcik czekoladowo-śmietankowy z malutkim akcentem wiśniowym hehe prosty, ale mam nadzieję, że będzie pyszny. oto on:
CIMG8663.jpg
dekoracja to głównie robota małża. ja upiekłam biszkopt i uszykowałam mu kremy :D
dobra, idę sprzątać.
normalnie nie mogę uwierzyć, że to już rok. aż mi się ryczeć chce, że tak ten czas ucieka...

Witam
dzieciarnia mi sie do łózka wwaliła z samego rana... szybko wstały wiec ubrałam i wygoniłam a sama poszłam dospać jeszcze:) jak milusio... wstaje patrze przez okno a tu biało.... w nocy spadł śnieżek ale zaraz zniknie pewnie bo ciepło:) ale widok miły dla oka

Gosia torcik na pewno bedzie pyszny...

czekaj Elena jak Ty bedziesz torta szykować-te chusteczki Ci sie mogą przydać:-D:-D

krolcia tylko sobie więcej czasu zarezerwuj bo masa ludzi w sklepach i kolejki przy kasach tez są..

Ostatnia edycja:
Hello
My już po imprze urodzinowej.Było nawet fajnie,brakowało tylko dzieci do zabawy z Miko,ale dawał sobie jakoś radę i bawił się z mamą lub sam :-) Jak siostra prześlę zdjęcia i będą fajne to rzucę na zamknięty :-)

reklama
Gosia wiemy co czujesz:tak: mnie najbardziej dobija to ze chcialabym jeszcze drugiego malucha a czas jest nieublagany.. poza tym widze ze Arlenka zmienia sie codzien, robi i umie inne rzeczy oraz wyglada inaczej eehhh
Buziaki dla Mikusia!!! Impreza bedzie super z pewnoscia:-D

Do góry