reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

mamolka ja tez mam strasznych sąsiadów:) jako że mieszkam w bloku, gdzie wiek dominujący to jakieś 60 lat. Ale kto wie, co będzie jak się przeprowadzimy??:)Gratuluję w ogóle drugiego trymestru:D nie wiem jak to liczyć ten drugi trymestr, czy od 13 tyg 1 dnia czy od 14 tyg 1 dnia, tak czy siak Ty mamolka już jesteś w drugim:)
a wiemy w ogóle co się z naszą missiiss dzieje??:)nie było jej wczoraj cały dzień ...może nadrabia zaległości z facetem:)

a mnie dziś w nocy obudził okrutny ból brzucha;[ na szczęście nospa dała radę. Naczytałam się wieczorem o skurczach, i jak mnie ból w nocy obudził to bałam się że to może te skurcze i że jeszcze urodzę...:)

reklama
Hej :)
Dzis mam znow nieprzespana noc za soba - mialam przejsc sie do pracy, ale odpuscilam sobie. Jutro pojde (to jest plus L4) :-) Mam tam cos do zrobienia zaleglego, poza tym mysle, ze zatrzymaja mnie kobietki, by pogadac. Wole byc przytomna zatem :-p

Ja piore na dwie tury. Ciemne (czarne, granatowe, czerwone itp.) i jasne kolory (blekitny, bialy, zolty itd.). Jakos narazie nie mialam niespodzianek. Samych bialych mam tak malo, ze nigdy by sie na pranie nie uzbieralo :-p No i osobno gotuje reczniki ;-)

Normalnie zalamka nie moge znalezc lekarza na nfz jakiegos rozsadnego, siedze juz ktoras godzine i zadnych efektow, fuck google ;)

Witam serdecznie:-).
Od kilku tygodni przeglądam Wasze forum i coraz bardziej się upewniam, że to najlepsze forum na jakie mogłam wpaść!:tak::tak:Tyle tu informacji!
Mam nadzieję być szczęśliwą grudniową mamą.:-)
Pozdrawiam wszystkich!

Krolcia witaj, ciesze się że załozyłaś konto i mam nadzieję że coraz częściej będziesz się udzielać:) Który to tydzień ciąży?? Jak się czujesz??
Dziewczyny ja dziś byłam w drugiej pracy, teraz wcinam prażynki i denerwuje się przed wizyta u lekarza. A to dopiero o 18 :(
Wczoraj niesamowicie bolała mnie kość ogonowa:/ A co do bólów glowy to zastanawiam się czy to przypadkiem nie zatoki:/

A co do prania to ja białe piorę całkiem osobno żeby nie zszarzało od innych ciuchów. Więc mam ciemne ciuchy, białe, jasne, pościele+ręczniki.

reklama
o TO KOLEJNA DOŚWIADCZONA MAMA JEST Z NAMI :) MASZ JUŻ JAKIEŚ PRZECZUCIA CO DO PŁCI?? OCZYWIŚCIE JEŚLI MASZ ZDJĘCIE Z USG TO ZACHĘCAM DO ZAMIESZCZENIA GO W ODPOWIEDNIM WĄTKU. A TERMIN PORODU MASZ NA KIEDY??

Do góry