reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

a u nas już po pirwszej drzemce, no ale pobudka była 5.45

wyjrzałam za okno, a tam na dachach domów biało, samochody białe :-D mimo że bardzo cieniutka warstwa, ale to na pewno nie nalot od mrozu - powinno było trochę tą bializną popadać

ainah życzę zdrówka, no i chyba pastylki do ssania pomogą
Renczysia a umknęło mi że to nie tylko córcia Yvony z wysypką, ale jeszcze Twój synek... co to ma być internetowa epidemia, ale niech klątwa internetowa już się odwróci i dzieci zaczną zdrowieć
Ewa a pewna jesteś na 10000% że nie jesteś w ciąży? bo mój test pierwszy był negatywny, a drugi po właśnie takim plamieniu nie w czasie okazał się pozytywny... :eek:, szwagierka mówiła że ona w pierwszym mies ciąży miała normalny okres a potem dowiedziała się że już była w ciąży...

reklama
Bodzia balony - wspomniałaś mi że chciałąm napisać - Nestle przysłało mi trzy paczuszki w każdej książeczka, próbka mleka po roczku i balonik :-D, Anulka oczywiście rozpłakała się że to nie ona ma urodziny, i że chce też balonika
więc trzeba było nadmuchać!

Bodzia, fajnie masz :) Nie ma jak małe zakupy ;) Ja mam 6 balonów i myślę, że wystarczy :)

Wrublik, raczej nie ma opcji, żebym była w ciąży, bo przed @ spadła mi temp. i teraz nadal jest niska. Początek cyklu był suchy, teraz jest śluz - wszystko w normie. A nitki krwi podobno poprzedzają ow. albo występują w jej trakcie, także ciężko powiedzieć, o co chodzi ;) Dziś dopiero 11 dzień cyklu, więc to by była moja najwcześniejsza owulacja w życiu :/ Zawsze wypada 14 albo 16 dnia. Więc myślę, że po prostu dają nam z Góry wyraźnie do zrozumienia, że czas się wziąć do roboty ;)

ewa- tak mi się kojarzy ze krew pojawia się już po pęknięciu pęcherzyka-także do roboty. Poza tym ja bym brykała jak tylko śluz bym zobaczyła :)

eeeeh dziewczyny mój synek lada chwila skończy 3 LATA :):-):-):-)

Dzień dobry

Smile mówisz, że synek duży po tacie, to tata ma ile cm, jeśli można spytać?:) Przekracza 2m?:) Nie, no Twój synek nie dość, że cudnej urody to jeszcze imponujący wzrost:)

PA

Tato 191.
Apropo wzrostu Antka. Jak idziemy na spacer i widujemy dzieciaczki, które już chodzą, a nawet mówią i są wyższe od Antka to za zwyczaj matki tych dzieci się tak dziwnie patrzą. Jakbym nie chciała pozwolić mojemu dziecku chodzić samodzielnie i woziła na siłę w wózku ;)

My teraz czekamy na tatę, bo pojechał z czerwonym na serwis. Innym autem nie pojadę, bo jak kupię jakiś mebel to nie zmieszczę. No chyba, że dostawczym z Antkiem pojadę :D...
Idziemy coś zjeść :)

Wrublik może to po antybiotyku,ale sama nie wiem,no bo już miał raz podczas brania a teraz nie bierze już :/ Ogólnie znika powoli to cholerstwo

Mamolka dużo buziaków i zdrówka dla Olka z okazji 3 urodzinek :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
czy wasze pociechy tez nie chcą jechać w wózku??
rany wczoraj byłam z Alą na spacerze ledwo wsadziłam, potem szybko szłam zeby nie wyszła, ale pod koniec juz nie dało rady i wysadziłam to sama pchała wózek, a na koniec zaliczyłyśmy plac zabaw bo przecież nie przejdzie obojętnie obok koników bujanych:)
renczysia gratki nowego lokalu i zdrówka dla Mikosia... cos chyba w tym rzeszowskim powietrzu jest ze nam te wysypki nawiało;)

Dzień dobry

Tato 191.
Apropo wzrostu Antka. Jak idziemy na spacer i widujemy dzieciaczki, które już chodzą, a nawet mówią i są wyższe od Antka to za zwyczaj matki tych dzieci się tak dziwnie patrzą. Jakbym nie chciała pozwolić mojemu dziecku chodzić samodzielnie i woziła na siłę w wózku ;)

My teraz czekamy na tatę, bo pojechał z czerwonym na serwis. Innym autem nie pojadę, bo jak kupię jakiś mebel to nie zmieszczę. No chyba, że dostawczym z Antkiem pojadę :D...
Idziemy coś zjeść :)

Antek jest bardzoooooo wysoki...naprawdę. W życiu widziałam tylko jednego takiego chłopczyka. Byliśmy wtedy na zakupach z 2,4 letnim Olkiem . Obok stał chłopczyk i mówimy "o rówieśnik, ile miesięcy ma" a pani "13, oboje z mężem jesteśmy wysocy"..niesamowite. Bo wiesz Olek wzrostem oscyluje przy 90 centylu ( jak na swój wiek) a z tego wychodzi że nosi mniejsze ciuchy od 2 lata młodszego Antka. U nas 98 robi się przymałe a 104 jest odrobinkę za duże ale w normie. Ja jestem normalnego wzrostu, mąż 183, ale Olek wdał się bardziej w moja rodzinę - bart i ojciec ( miał ;p) 188

yvona- u mnie Miki grzeczniutki w wózku, ale chyba cwietkowa Ida nienawidzi wózka i chyba Lusia thinki woli na nóżkach :)

Mój tez grzeczny w wózku. Wychodzi na to, że laseczki sie buntują ;-) A chłopakom wygodniej w wózku he he he he.

reklama
Do góry