reklama
T
Tunia85
Gość
a mój mówi o sobie, że jest "mleczny" co mnie wychodzi na dobre, bo mięso to góra 4 razy w tyg, a tak to mogą być właśnie naleśniki, placki z jabłkami czy ziemniaczane, pierogi,
jak 3 dni jest mięso, to mi nawet mówi, żeby coś bez mięsa zrobić
zresztą np na kolacje wcina płatki z mlekiem,
i jeszcze Wam powiem, że jest raczej dobrze zbudowany, kaloryferek na brzuszku i mięśnie, a mleko i mączne rzeczy lubi bardzo, zresztą przynajmniej nie muszę cały tydz mięsa robić, hihi
ok, się uaktywniłam, bo dziś w domu siedzę, muszę iść do sklepu po produkty na te naleśniki, przynajmniej spacer krótki zrobię,
jak 3 dni jest mięso, to mi nawet mówi, żeby coś bez mięsa zrobić
zresztą np na kolacje wcina płatki z mlekiem,
i jeszcze Wam powiem, że jest raczej dobrze zbudowany, kaloryferek na brzuszku i mięśnie, a mleko i mączne rzeczy lubi bardzo, zresztą przynajmniej nie muszę cały tydz mięsa robić, hihi
ok, się uaktywniłam, bo dziś w domu siedzę, muszę iść do sklepu po produkty na te naleśniki, przynajmniej spacer krótki zrobię,
T
Tunia85
Gość
a propos odbijania, wzdęć, mdłości, to nie wspominam bo to ciągle na porządku dziennym, nawet się przyzwyczaiłam, jak mnie mdli to zjedzenie czegoś w bardzo małej ilości pomaga
ok, uciekam do tego sklepu, bo mnie tu wieczór zastanie
ok, uciekam do tego sklepu, bo mnie tu wieczór zastanie
mamolka
Fanka BB :)
hehe tak czytam, że kotakanadachu coś już tam ruchy maluszka czuje a wy mówicie że mało prawdopodobne- to co ja mam powiedzieć jak mi również się wydaje, że coś tam się dzieje. Głównie wieczorem jak coś zjem lub siedzę w takiej pozycji, że czuję co się w brzuchu dzieje
Tunia a nie masz w najbliższym czasie jakiejś rocznicy, urodzin, imienin? Może wtedy partner się jakoś zadeklaruje
Ja również w takiej sytuacji brałabym tylko cywilny Jak dziewczyny pisały kościelny to naprawdę niezły zawrót głowy- już nie mówiąc o tym- że jak marzy ci się idealny ślub kościelny to niestety trzeba dużo wcześniej rezerwować salę, orkiestrę itp No i termin też musi być "niebylejaki"
Ja dziś leniu****ę Byliśmy na działce, poopalałam się z mężem chwilkę, mały się zdrzemnął - lubię takie dni
A na obiad spaghetti = co by długo w kuchni nie stać. U mnie na szczęście mąż mało wymagający pod kulinarnym względem. Mam kilka swoich popisowych dań a tak to kucharka ze mnie taka sobie
ewwe ja to niestety też często gęsto mam słomiany zapał- najgorszy wróg moich wszelkich diet odchudzających :{
Joamar, myangel co tak cichutko siedzicie? Co tam u was?
Tunia a nie masz w najbliższym czasie jakiejś rocznicy, urodzin, imienin? Może wtedy partner się jakoś zadeklaruje
Ja również w takiej sytuacji brałabym tylko cywilny Jak dziewczyny pisały kościelny to naprawdę niezły zawrót głowy- już nie mówiąc o tym- że jak marzy ci się idealny ślub kościelny to niestety trzeba dużo wcześniej rezerwować salę, orkiestrę itp No i termin też musi być "niebylejaki"
Ja dziś leniu****ę Byliśmy na działce, poopalałam się z mężem chwilkę, mały się zdrzemnął - lubię takie dni
A na obiad spaghetti = co by długo w kuchni nie stać. U mnie na szczęście mąż mało wymagający pod kulinarnym względem. Mam kilka swoich popisowych dań a tak to kucharka ze mnie taka sobie
ewwe ja to niestety też często gęsto mam słomiany zapał- najgorszy wróg moich wszelkich diet odchudzających :{
Joamar, myangel co tak cichutko siedzicie? Co tam u was?
Wiolcia_6
Grudniówka 2010 :)
Hmm to chyba też bym się z nimi dogadała przynajmniej jeśli chodzi o zupy 0 dla mnie zupa to nie obiad bo nie cierpię wszelki zup Toleruje tylko pomidorową i zupę neapolitańską a ostatnio w ciąży też rosół. Mięso niekoniecznie ale tylko drugie danie jest dla mnie obiadem
Co do ciąży to dziś waga pokazała 74 kg! kolejny kg na plusie przed weekendem było 73 ale i brzuch mniejszy byl... Właściwie to wmawiam sobie, że skoro biust o 2 rozmiary poszedł w górę i w pasie przybyło mnie ponad 50 cm to te 4 kg mają swoje wytłumaczenie...
Co do ciąży to dziś waga pokazała 74 kg! kolejny kg na plusie przed weekendem było 73 ale i brzuch mniejszy byl... Właściwie to wmawiam sobie, że skoro biust o 2 rozmiary poszedł w górę i w pasie przybyło mnie ponad 50 cm to te 4 kg mają swoje wytłumaczenie...
Kochane ale lecicie;-) Nie daje rady nadążyć. I pomyśleć, e kiedyś też takie tempo pisania miałam;-) Starość nie radość
ewwe kupiłas coś fajnego?? Ja bluzecki jescze mam, tuniczki dwie dostałam ale problem mam z dołem. Bo choć duża jestem jak i byłam to jednam wiem, że mieszka tam Dzidziolek i jednak musze mieć lużne ciuszki. I już spodni, które nosiłam wcześniej nie włoże bo mnie piją. No i kupiłam dzis ciążowe krótkie spodenki, długie i spódnice jensową. W domku mam ogrodniczki.I zamówiłam legginsy na allegro. Bluzki wole kupić w Bytomiu na wage bo tam tylko 10 zeta za kg a cuda można wynależć.
Ależ mnie głowizna boli...
ewwe kupiłas coś fajnego?? Ja bluzecki jescze mam, tuniczki dwie dostałam ale problem mam z dołem. Bo choć duża jestem jak i byłam to jednam wiem, że mieszka tam Dzidziolek i jednak musze mieć lużne ciuszki. I już spodni, które nosiłam wcześniej nie włoże bo mnie piją. No i kupiłam dzis ciążowe krótkie spodenki, długie i spódnice jensową. W domku mam ogrodniczki.I zamówiłam legginsy na allegro. Bluzki wole kupić w Bytomiu na wage bo tam tylko 10 zeta za kg a cuda można wynależć.
Ależ mnie głowizna boli...
czesc dziewczynki
A ja wlasnie wrocilam z wizyty
Dziecie ma juz 4.75cm wzrostu
przeziernosc karkowa 1mm
ale ile bylo zachodu by to zbadac, szok. Moje dziecie takie uparte, ze az lekarka mowi, ze jak tak dalej bedzie na usg, to bedzie musiala wiecej czasu dla mnie rezerowwac. Upraciuch jeden polozyl sie skosnie do badania i za zadne skarby nie chcial sie obrocic
Szturchance, zmiana glowicy nic nie pomagalo. Po 15 minutach jak mi juz palce u rak od trzymania pod tylkiem zdretwialy zrobilam obrot biodrami w powietrzu i sie udalo zlapac malucha.
Ale fikal sobie slodko raczkami i nozkami. Po kilku probach uchwycenia przeziernosci, zaslonil buzke raczkami hiihihih urwis jak nie wiem. Po mamusi upraty, a po tatusiu ruchliwe to takie
A ja wlasnie wrocilam z wizyty
Dziecie ma juz 4.75cm wzrostu
przeziernosc karkowa 1mm
Szturchance, zmiana glowicy nic nie pomagalo. Po 15 minutach jak mi juz palce u rak od trzymania pod tylkiem zdretwialy zrobilam obrot biodrami w powietrzu i sie udalo zlapac malucha.
Ale fikal sobie slodko raczkami i nozkami. Po kilku probach uchwycenia przeziernosci, zaslonil buzke raczkami hiihihih urwis jak nie wiem. Po mamusi upraty, a po tatusiu ruchliwe to takie
reklama
kliwia - super!
niezły uparciuch rośnie, albo sobie uciął krótką drzemkę...
mi najbardziej podoba się na filmiku jak nasza niunia ssie paluszek. Normalnie wkłada go to buziuni, nóżka na nóżkę i pełen relax
i jeszcze podnosi główkę i patrzy na swoje stópki uuuuuu cudne
niezły uparciuch rośnie, albo sobie uciął krótką drzemkę...
mi najbardziej podoba się na filmiku jak nasza niunia ssie paluszek. Normalnie wkłada go to buziuni, nóżka na nóżkę i pełen relax
i jeszcze podnosi główkę i patrzy na swoje stópki uuuuuu cudne
Podziel się: