T
Tunia85
Gość
czesc dziewczynki
A ja wlasnie wrocilam z wizyty
Dziecie ma juz 4.75cm wzrostu
przeziernosc karkowa 1mmale ile bylo zachodu by to zbadac, szok. Moje dziecie takie uparte, ze az lekarka mowi, ze jak tak dalej bedzie na usg, to bedzie musiala wiecej czasu dla mnie rezerowwac. Upraciuch jeden polozyl sie skosnie do badania i za zadne skarby nie chcial sie obrocic
Szturchance, zmiana glowicy nic nie pomagalo. Po 15 minutach jak mi juz palce u rak od trzymania pod tylkiem zdretwialy zrobilam obrot biodrami w powietrzu i sie udalo zlapac malucha.
Ale fikal sobie slodko raczkami i nozkami. Po kilku probach uchwycenia przeziernosci, zaslonil buzke raczkami hiihihih urwis jak nie wiem. Po mamusi upraty, a po tatusiu ruchliwe to takie
Cudnie! jakie to słodkie, ja idę 16, już nie mogę się doczekać super, że z dzidzią twoją wszystko dobrze urwisek jeden Wam rośnie...
może też się do szmateksa przejdę, choć powiem Wam, że na 2 bluzki, 2 staniki, 5 majtek i spodnie wydałam w weekend 250 zł, bo takie są ceny w małych miasteczkach, a rzeczy tak ładne jak wszędzie....
widzę, że się mierzycie i ważycie, a ja wagi w domu nawet nie mam
mam pytanie, bo zrobiła mi się afta czy coś takiego w buzi, zawsze używałam sacholu w takich wypadkach czy czegoś podobnego, wiecie czy można w ciąży?
Oczywiście staram się tego nie połykać....
idę naleśniki robić....