WItajcie!
Co do drzemek w ciągu dnia to u nas zależy o której Lena wstanie, jak ok7ej to pierwsza drzemka ok 10-12 potem 15-17...Ostatnio wstaje później i drzemka na spacerku ok 11ej do ok 13-ej i potem druga ok 17 raptem 30minut...A idzie spać niezależnie od drzemek ok 22ej...sporadycznie się zdarzyło, że padła wcześniej..
Sun witaj ponownie
Mam nadzieję, że na dłużej
Latem może się spotkamy
bo odwiedzam rodzinkę w Twojej miejscowości
DO tego czasu dziewczynki już będą bardziej kumate
CO do zaproszeń to my na roczek nie robiliśmy, na Chrzest owszem, ale na roczek tylko najbliższa rodzina i nie bawiliśmy się w zaproszenia.
Ewa GRATULACJE powiększenia uzębienia
Franek idzie jak burza
Wrublik fajna tuniczka
Ja też nastawiłam się na dzianinowe sukienki
Jakoś podobnie jak Ewę zimowa para mnie nastraja na tego rodzaju ubranie
Właśnie wczoraj zakupiłam taką, jak znajdę chwilkę to wrzucę foto
Mama kupiła mi juz awansem na urodziny jeszcze jedną więc mam sukienek jak nigdy w życiu
U nas od około tygodnia ostre odstawianie od piersi i powiem Wam, że dwa dni temu przetrwałam coś okropnego w nocy...Te z Was co mają starsze dzieci zapewne to znają, ale dla mnie to było ciężkie do przeżycia....Napad złości Leny i takiego żalu, że nie dostanie cyca...płakała, kopała i złościła się przez równą godzinę...Martwiliśmy się, że sąsiedzi wezwą policję. Jak ją przytulałam to jeszcze gorzej ...Wytrwałam i udało się
Padła ze zmęczenia a jak wstała to wypiła mleczko z kubka i potem jeszcze na siedząco prawie na śpiocha kaszkę z łyżeczki.
Nie wyobrażacie sobie jak się cieszę, że udało się...Myślałam, że nigdy się to nie uda..Lena potrzebowała cycusia by usnąć...by się uspokoić...nie uznaje butli, smoczków....
Noce są cieżkie bo jest asortyment wody, mleka lub kaszki, ale jestem zdrowsza psychicznie bo ostatnio mnie już wykańczało, że ssała puste piersi..ból i bezsilność.
Oczywiście nie obyło się bez komentarzy mojej mamy, która uważa że zrobiłam traumę dziecku że ją odstawiłam bo powinnam ją karmić cyt" tak długo jak ona chce" A na moje pytanie czy nie interesuje ją jak ja się z tym czuję usłyszałam" nie, ty mnie nie interesujesz tylko Lena..."
Cóż...przykre bardzo...te słowa jakoś we mnie siedzą i nie mogą wyjść...
Miłego wieczorku, mam nadzieję że wrócę jesszcze do Was..lecę dać jeść głodomorkowi