U
użytkowniczka r
Gość
Hello dziewczynki wpadam sie przywitać i znikam dalej.Nie mam czasu teraz nic poczytac ale może później,bo znowu jadę po towar,wczoraj kupiłysmy za mało.Mi łego dnia :
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
cwietka właśnie probuję poruszyć pocztę by ruszyli tyłki i przynieśli mi do domu korespondencję - są przyzwyczajone że mąż odbiera z poczty, a wczoraj za późno wrócił, dziś znowu w delegacji, więc zawartość skrzynki pocztowej ma przyjść na nogach listonoszkiWrublik - doszedł list?
I miałam jeszcze pytać: czy Wasze dzieci oglądają tv? Bo wczoraj byłyśmy u Absztyfikanta i cały czas pudło było włączone, a do tego leciały teledyski Cieszyłam się, że Ida była bardziej zainteresowana waleniem w podłogę nowymi zabawkami, bo obrazy tam migały jak szalone i ja - dorosła - dostałam oczopląsu.