Ewa u nas drzemki dzienne się skróciły do 1-1,5, ale nadal zostają 3, z rzadka 2, ale nocki już ładniutko przesypiane 19-20 - 6-7Wasze dzieci też tyle śpią teraz? Franek dziś wstał o 7.30, potem miał drzemkę 10-13, a później padł o 16 i jakbym go o 18 nie obudziła, to pewnie by jeszcze spał. Teraz kolacja, mycie i znowu do łóżeczka. Wczoraj było to samo. Może na tą pogodę tak reaguje...
reklama
Ewa Fifi co jakiś czas zapada w spiączki..
Wrublik no ta Twoja teściowa to wymysliła...Nawet jakby drepotała tylko za rączki to niby czemu ma nie pochodzic po sniegu??? I co ma w domu cała zime siedziec??? Ja tam się zgadzamz Tobą...
Wrublik no ta Twoja teściowa to wymysliła...Nawet jakby drepotała tylko za rączki to niby czemu ma nie pochodzic po sniegu??? I co ma w domu cała zime siedziec??? Ja tam się zgadzamz Tobą...
dzięki Bodzia więc nie jest ze mną tak źle jak mi się od razu wydało, a widocznie ma dziecko przesiedzieć na pupie i nawet nie próbować wstawać, "bo przecież ona ma takie fajne ciepłe skarpetki, a w wózku i tak trzeba otulać nóżki kocem"....Wrublik no ta Twoja teściowa to wymysliła...Nawet jakby drepotała tylko za rączki to niby czemu ma nie pochodzic po sniegu??? I co ma w domu cała zime siedziec??? Ja tam się zgadzamz Tobą...
ach już wyżaliłam się na zamkniętym...
Eh, Maksiu chyba wpadł w okres buntu. Jak się z nim bawię to jest ok, ale jak próbuję go odciągnąć od jakiejś niebezpiecznej rzeczy, to od razu ryk, histeria, wymachiwanie nogami i rękami. Dziś nawet nie zjadł ani kaszki manny ani obiadu bo była histeria..do tej pory nie wiem dlaczego
A z innej beczki, jutro na 8 mam wizytę u gina, trzymajcie kciuki
A z innej beczki, jutro na 8 mam wizytę u gina, trzymajcie kciuki
Hmmmmmmm moze jestem inna ale zima, nawet pod koc załozyłabym butki....W końcu to juz nie niemowlaczek z kombinezonem na stópkach..Ciekawe czy tesciowa do sanek by siadła bez butów, w skarbetach i kocu ;-)
U
użytkowniczka r
Gość
Też uważam że czy zimno czy ciepło dziecko na spacerek powinno iść,bo po co ma siedzieć w domu jak na polku tyle ciekawych rzeczy :-) a w zimie śnieżek saneczki uhuhuhuhu będzie fajnie.Ciekawe jak zareaguje na pierwszy śnieżek :-)
Ainah kciukasy za wizytę :* I czekamy na wieści.Histeria u malucha hm... skądś to znam też ciężko go oderwać od niedozwolonych rzeczy :/
Wrublik 3 drzemki,hohoho ale Ci dobrze u nas dwie lub jedna tylko :/
Ainah kciukasy za wizytę :* I czekamy na wieści.Histeria u malucha hm... skądś to znam też ciężko go oderwać od niedozwolonych rzeczy :/
Wrublik 3 drzemki,hohoho ale Ci dobrze u nas dwie lub jedna tylko :/
U
użytkowniczka r
Gość
Renczysia w jego życiu drugi snieżek :-) My mamy sanki sztuk jedna ale mysle, że starczy bo Lolo ma jeszcze doopolot :-)
DOBRANOC!!!
Drugi,drugi ale tamtego nie pamięta :-)
Ja też lecę spać,miłej nocki mamuśki :*
krolcia
Fanka BB :)
Ainah trzymam &&&. Ciekawe czy zostanie dziewusia czy cosik tam wyrosło między nóżkami he he.
Mój też nie chodzi a butki kupię w przyszłym miesiącu. Teraz grzecznie w wózku siedzi więc ok, ale powoli zaczyna dreptać za dwie rączki więc butki będą potrzebne.
Wrublik zimowe buty to przecież nawet do marca mogą być potrzebne. Czy Twoja teściowa myśli, ze malusia do tego czasu nie zacznie chodzić?
Mój też nie chodzi a butki kupię w przyszłym miesiącu. Teraz grzecznie w wózku siedzi więc ok, ale powoli zaczyna dreptać za dwie rączki więc butki będą potrzebne.
Wrublik zimowe buty to przecież nawet do marca mogą być potrzebne. Czy Twoja teściowa myśli, ze malusia do tego czasu nie zacznie chodzić?
reklama
no chyba tak, przynajmniej tak zrozumiałam z wczorajszej rozmowy... wiem że problemem będzie wypuszczanie tego dziecka na dwór, no bo przecież ja mam nakaz leżenia więc mam zaufać albo jej albo mężowi że na spacerach poprowadzają dzidzię pozwiedzać świat a nie wsadzą do wózka na siłę i taki to spacer odbywałby się do marca...
a w ogóle do witam się dzieńdobrym!
Podziel się: